Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ajutor,accident !  (Citit de 32599 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
Re: Ajutor,accident !
« Răspuns #22 : Februarie 18, 2014, 01:40:38 p.m. »
Pai el vrea amiabila - doar ca sa specificam ca fost in totalitate vina mea si el sa isi repare troaca pe RCA ul meu  :))
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #21 : Februarie 18, 2014, 01:37:19 p.m. »
Da, inteleg cum s-a intamplat.
Ramane riscant ca nu stii ce decizie va lua politia in lipsa altor dovezi.
El poate sa zica ca nu te-ai incadrat corect, tu sa spui ca da si domnul politist sa va sature pe amandoi.
Parerea mea este sa mai vorbesti cu domnul acela sa ii explici ca te-ai documentat cu intersectia si cu ce e voie pe acolo si ca dumnealui nu are dreptate.
Poate isi da si el seama ca e mai bine sa faca amiabila decat sa riste o amenda.
Daca va duceti la politie e riscant si pentru tine.

Iti urez succes in orice ai alege!
Stiu cum e cu accidentele astea dubioase, de aceea mi-am montat camera video.
Dimsport soft 175 cp

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #20 : Februarie 18, 2014, 01:26:57 p.m. »
M-am uitat si pe Gmaps, tot sters este marcajul.

M-am gandit si la asta, ca el poate sa spuna ca avea semnal sa faca stanga si eu am tras de volan din scurt si i-am taiat fata. Si atunci ce ne facem? Ne judecam pentru 2 bucati de tabla?  :)

Amuzant, eu merg f calm dimineata de frica cazurilor de acest gen. Eram cu o lungime de masina si ceva in fata lui, aveam semnal pus si nu am tras brusc de volan. Individul nu era atent si s-a intamplat buba.

Pe de alta parte, in romania sunt cazuri in care mori cu dreptatea in mana - tembelul ala poate jura pe rosu ca el a facut stanga si eu m-am ars  :042:

Uite si harta.

« Ultima Modificare: Februarie 18, 2014, 01:31:51 p.m. de Soifon »

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #19 : Februarie 18, 2014, 01:18:59 p.m. »
Daca nu este vizibil niciun indicator si nu exista semn inainte de intersectie care sa interzica manevra de stanga, tu, legal poti de pe banda fara inscris sa mergi inainte dar si in stanga. Ultima banda, 4, fiind obligata sa faca stanga nu trebuie urmarita cand faci tu manevra deoarece, legal, nu are voie sa mearga inainte, ci doar stanga.
Problema esta ca domnul sa nu zica ca facea stanga si tu ai facut stanga la randul tau dar prea din scurt!!!
Era buna o filmare.
Cumva pe google maps nu se pot observa niste marcaje mai proaspete?

Eu numar 5 benzi. Fa niste desene in paint sa ne dam seama mai bine
« Ultima Modificare: Februarie 18, 2014, 01:24:35 p.m. de Limit »
Dimsport soft 175 cp

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #18 : Februarie 18, 2014, 01:07:05 p.m. »
Am fost in intersectia in care s-a intamplat nefericitul eveniment.

Intradevar, el are indicator cu obligatoriu la stanga, in timp ce pe banda pe care ma aflam eu (no.3) nu este vizibil nici unul.

Acum ce e de facut?

Offline vizitator

• Gold member
  • Mesaje postate: 4546
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #17 : Februarie 18, 2014, 11:13:16 a.m. »
Banda lui era sigur obligatoriu la stanga, spun "sigur" pentru ca dupa dispare o banda la mersul inainte. De banda 3 cred ca este stanga si inainte .. dar nu sunt sigur. Am sa dau o fuga pana acolo sa vad ce si cum.

Cred ca cel mai bine ne prezentam amandoi la politie si vedem de partea cui da dreptatea dl militian.

in acest caz esti acoperit. Asa imi amintesc si eu ca este la acea intersectie: banda 4 are obligatoriu stanga, iar banda 3, prin urmare, are si stanga si inainte (nu are cum sa aiba numai inainte).
In acest caz, ii explici omului ca este in culpa, si sa faceti intelegere amiabila, isi recunoaste vina, si iti faci masina pe RCA-ul. (aici sper ca ai dat peste un om cinsitit si nu peste un crocodil cu Rca la Euroins).
Daca nu vrea, mergeti la politia de pe raza sector 2, si politistul decide cine e de vina. El risca sa ramana fara permis 30 zile, tu nu risti nimic (daca banda 3 este stanga si inainte).
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #16 : Februarie 18, 2014, 11:05:41 a.m. »
Il suspenda pe cat? 30 de zile? la amandoi?

Eu am oricum casco la masina, nu incerc sa fug de responsaibilitate. Dar nici nu vreau sa suport eu pagubele in cazul in care si celalal sofer are partea lui de vina.

Offline corin

• Moderator General
  • Locaţia: MS
  • Mesaje postate: 436
  • Per aspera ad astra
  • Auto: TOUR 1.6 BFQ AT
« Răspuns #15 : Februarie 18, 2014, 11:03:13 a.m. »
Sa ai in vedere numai ca domnii politisti in cazul culpei pe langa amenda mai suspenda si permisul. Cel mai bine ar fi sa vezi exact cine-I de vina si daca tu esti, sa cazi la intelegere fara politie, fiind vorba de pagube mici.
"Unde nu cad ploile, nu pot ca sa creasca flori/ Unde nu sunt oameni buni, nu exista sarbatori!" Poem - The Motans feat. Irina Rimes

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #14 : Februarie 18, 2014, 10:58:12 a.m. »
Banda lui era sigur obligatoriu la stanga, spun "sigur" pentru ca dupa dispare o banda la mersul inainte. De banda 3 cred ca este stanga si inainte .. dar nu sunt sigur. Am sa dau o fuga pana acolo sa vad ce si cum.

Cred ca cel mai bine ne prezentam amandoi la politie si vedem de partea cui da dreptatea dl militian.

Offline vizitator

• Gold member
  • Mesaje postate: 4546
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #13 : Februarie 18, 2014, 09:53:07 a.m. »
Trebuie sa te uiti la marcaje:
-1)daca banda 4 are sageata de stanga, si banda 3 are sageata de stanga si inainte, tu, care erai pe banda 3, esti in legalitate. Este vina celuilalt ca nu a respectat marcajul de a face stanga;
-2)daca banda 4 are marcaj (sageata) de stanga si inainte, inseamna ca banda 3 are marcaj numai de mers inainte, si in acest caz e numai vina ta.

Deci da o fuga si vezi care sunt marcajele, daca este sit 1 (si eu cred ca asta este), atunci esti in legalitate. Poti sa il sperii si ca este intersectie monitorizata video si ca mergi la politie sa il reclami.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline gti_mars

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI - MILITARI
  • Mesaje postate: 527
  • Auto: O II 4x4
« Răspuns #12 : Februarie 18, 2014, 09:51:12 a.m. »
Salut !
Imi pare rau de ghinionul tau , asta e jungla din Bucuresti !  :047:
Acolo , din cate stiu , in rond sunt 4 benzi si se continua cu 3 benzi inainte pe Colentina , a 4-a obligatoriu la stanga . Cetateanul trebuia sa cedeze ca sa intre in banda a 3 - a sau sa-ti taie fata . Cumva banda 3 are sageti stanga - inainte ? Daca DA este vina lui ca n-a respectat indicatorul de benzi ! Daca banda 4 are sageata stanga si 3 inainte , este cam impartita vina . El oricum a gresit , acum sa vedem ce marcaje sunt .

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Enfant terrible
« Răspuns #11 : Februarie 18, 2014, 09:20:37 a.m. »
Salut, astazi am patit si eu o boacana in drum spre job.
 :042:
Veneam pe Sos Colentina din directia Pta Obor cu intentia de a face stanga pe Bld Dna Ghica. In rondul din intersectie eram pe banda 3, am dat semnal si poc! un cetatean de pe banda 4 care mergea inainte m-a izbit in lateral.

Pagubele nu sunt mari: la minie doar portiera stanga spate este zgariata, nimic indoit, iar el (are un Reno) grila, aripa si farul la o prima vedere.

Individul spune ca a fost in totalitate vina mea ... asa este?  :-?

Daca el era pe banda no 4 care este pentru cei care fac stanga si s-a dus inainte .. nu ar fi oarecum si vina lui?  :039:

Offline Nyckutz

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #10 : Septembrie 28, 2013, 11:06:27 a.m. »
Salutare !

Acum 3 saptamani m.a izbit un terorist cu numere de Bulgaria si dupa cum bine stiti procedura dureaza de la foarte mult in sus,asa ca am hotarat sa imi fac masina in regie proprie si dupa vad eu cu cine ma judec...

Asa ca,va rog foarte mult sa imi recomandati un service in Iasi,care se respecta,in care sa nu bag masina cu piese noi,originale si sa o scot cu altele vechi si uzate(aici ma refer pe sub capota ).Mentionez ca masina este sifonata doar la partea din spate,deci teoretic nu ar trebui sa aiba nimic cu motorul...Va multumesc anticipat !

PS : Poza cu masina : http://img30.imageshack.us/img30/5867/ook0.jpg

Offline nitro_od

• Doar inscris
  • Locaţia: Buc
  • Mesaje postate: 14
  • Doar Inscris
  • Auto: Mk4 1.9tdi
« Răspuns #9 : Septembrie 02, 2013, 05:28:31 p.m. »
daca ai primit lovitura in roata spate incat s-a indoit janta, ar fi bine sa verifici integritatea fuzetei si a basculei rotii respective pt ca ma indoiesc sa fi scapat sanatoasa!
o bascula spate e in jur de 150ron dar fuzeta completa nu am gasit.
doar rulmentul care vine cu tot cu partea de care se prinde roata e undeva la 300ron

Offline bestautovest.ro

• Vanzator Autorizat
  • **
  • Locaţia: Arad, Romania
  • Mesaje postate: 6
  • Magazin online piese auto
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #8 : August 31, 2013, 12:26:54 p.m. »
Salut,

Din cate vad din poza de profil ai Octavia 2 facelift , cam astea ar fi preturile pe Original pentru niste preturi exacte ar trebui seria de sasiu

Aripa spate stanga 1100 lei
Bara spate in jur de 1000 lei (trebuie seria de sasiu pentru pret exact)
Lampa spate 480 lei

Stima

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()