Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Explozie luneta Octavia 2  (Citit de 9943 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Explozie luneta Octavia 2
« Răspuns #6 : Decembrie 14, 2012, 09:10:43 p.m. »
Unul din lista aceasta, cu feed-back mai bun:
http://www. generali.ro/retea_service/bucuresti
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 41
  • Auto: Octavia 1.4 TSI
« Răspuns #5 : Decembrie 14, 2012, 09:06:10 p.m. »
M-am linistit, merci pentru precizari.

O recomandare pentru  service poti sa-mi dai? La Generali am aflat de "CARGLASS", dar par neseriosi. Au pe site informatia ca poti suna la un numar fix 24 din 24 x 7, dar nu raspunde nimeni! Vroiam sa vad daca au pe stoc lunata ... am sunat de mai multe ori incepand cu ora 18.00 si ...nimic!
Skoda Octavia 1.4 TSI Business, Negru Magic

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #4 : Decembrie 14, 2012, 08:58:18 p.m. »
Tu, nicidecum.
Insa eu am fost coleg o vreme cu cei mentionati de tine si evident ca am ceva pareri despre ei, nu toate roze.
Apoi daca ajungem la PoRo, aici e greu sa nu dam pe fata cartile, pt a cata oara :)

Este defect de fabricatie, pe vremuri se intampla la fel cu geamul de la ceasurile de bord la Octavia Tour, in fine, pe scurt ar fi ca prin omisiuni bine calculate, unii isi fac targetul ;)

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
« Răspuns #3 : Decembrie 14, 2012, 08:49:56 p.m. »
Cred ca sunt prea obosit ca sa inteleg la ce te referi. Am gresit cu ceva?

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #2 : Decembrie 14, 2012, 08:45:26 p.m. »
Orice as spune acum, s-ar putea interpreta gresit :)

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
Explozie luneta Octavia 2
« Răspuns #1 : Decembrie 14, 2012, 08:42:32 p.m. »
Poate parea greu de crezut, dar mi-a explodat luneta chiar inainte sa ajung langa masina!

Ieri, in jurul orelor 18.00 am coborat la masina pentru a pleca in trafic. Cand sa scot cheia din buzunar, fiind aproape la 1.5-2 m de masina am auzit o pocnitura si am vazut cum de pe luneta s-a scuturat un strat subtire de zapada. Nu a fost lovita, nu sunt urme, in jur nu era nimeni si am auzit si vazut incidentul. Nu apucasem sa dezarmez alarma, doar am scos cheia din buzunar si a ... explodat luneta!

Luneta s-a crapat/desprins la baza superioara si in cele doua colturi de jos. Atasez poze:

Astazi am pierdut ziua la Brady Trade. Aveam garantie extinsa cu 1 an, data de directorul de vanzari (Cristian Preoteasa), in compensatie pt. livrarea masinii intarziata cu 3 saptamani. La 11.00 a intrat masina in service, am avut poze, au facut si ei si intr-o discutie telefonica intre responsabilul de garantii de la Brady (Octavian Maracine) si o persoana de la Porsche erem aproape de ...schimbat pe garantie. Cativa persoane din incinta service-ului recunosteau "ca-i de garantie ... ger, torsiune" etc.

Ulterior (cca 2 ore), au realizat ca garantia extinsa nu este data de fabrica si ... am inteles din discutii ca se schimba problema. Mi-au spus ca trimit e-mail cu poze in sistem la fabrica si daca ei isi dau acordul pentru inlocuire pe garantie o facem! Vrajeala, la 14.50 am plecat la Generali sa-mi descid dosar de dauna, la 16,40 ma suna responsabilul de garantii sa-mi spuna ca fabrica a dat un raspuns evaziv ... "ca nu au mai avut asememea incident ...si nu se poate pe garantie"!!!

Ehei, se pare ca prostela cu BRADY s-a incheiat pentru mine! Nu mai am timp si nervi sa ma cert cu ei, am avut prea multe, incepand de la livrarea masini, TVA marit dupa acitare, programari cu probleme in service pentru revizii ... stop!

Hm, au realizat ca luneta de O2 nu exista in reteaua Porsche si dureaza 3-4 zile sa primeasca la comanda!

Aveti idee cum pot rezolva repede si fara nervi ...o recomandare de service care lucreaza cu Generali?

Multumesc,

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()