Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: vopsire bandouri  (Citit de 22077 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
Re: R?spuns: vopsire bandouri
« Răspuns #26 : Noiembrie 15, 2011, 07:19:33 p.m. »
Nu comentez gusturile, dar bandoul in sine are rol de protectie, dupa vopsire - la orice mica lovitura - va arata imediat un incident. Este util, abia apoi estetic rolul sau.
          Eu am doar bandourile laterale in culoarea caroseriei si din fericire nu sunt urme de lovituri. Dar pe bandourile negre din spate sunt cateva zgarieturi. Depinde si de noroc. M-am tot uitat la masinile de pe strazi si am ajuns la concluzia ca nu exista nicio masina fara vreo zgarietura sau lovitura cat de mica. Indiferent de culoarea bandourilor, loviturile sau zgarieturile tot se vad.
           Prin urmare Avatar are dreptate. Conteaza ca bandourile sa protejeze cat de cat. Oricum masina perfecta nu exista.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: vopsire bandouri
« Răspuns #25 : Aprilie 10, 2011, 02:56:04 p.m. »
Mi se pare mult :)

Si o parere personala: bandourile sunt CONSUMABILE, de ce ar trebui vopsite ?  :68:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #24 : Aprilie 10, 2011, 01:41:19 p.m. »
Pentru cele 6 bandouri de vopsit am cerut un pret la vopsire:3 milioane asta incluzand tot.Conditia era sa le aduc demontate.E bun  pretul? Pentru SKODA TOUR pret.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Cretul

• Doar inscris
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: O2 Combi 1.9TDI 105
« Răspuns #23 : Ianuarie 26, 2011, 11:18:44 p.m. »
Merci mult pentru informatii. M-am lamurit. Ma gandeam ca daca se vopsesc impreuna cu barile scapam de dat bani in plus. Daca se vopsesc separat e clar ca-mi vor cere bani in plus pentru operatiune.

Merci
Lucian

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #22 : Ianuarie 26, 2011, 11:58:47 a.m. »
Salutare,
Daca nu au fost vopsite vezi ca trebuiesc primerizate si pe urma vopsite.
Categoric - separat.
Bafta!
Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline Ioan

• Gold member
  • Locaţia: Hunedoara
  • Mesaje postate: 666
  • Auto: 1.9 TDI (BXE)
« Răspuns #21 : Ianuarie 26, 2011, 11:47:08 a.m. »
Bandourile se vopsesc cu certitudine separat.
Skoda Octavia 1.9 TDI (BXE) Elegance 2008

Offline Cretul

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: O2 Combi 1.9TDI 105
« Răspuns #20 : Ianuarie 26, 2011, 11:27:19 a.m. »
Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.
Trebuie sa schimb ambele bare (fata, spate) pe asigurare. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa-mi vopsesc si bandourile deoarece oricum operatiunile de montare demontare bandouri de pe vechile bare trebuie facute.
Nelamurirea mea este daca se vopsesc separat sau se lipesc pe bare si apoi se vopsesc impreuna cu bara?
Multumesc
Lucian

Offline tutuciprian

• Doar inscris
  • Locaţia: brasov
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #19 : Mai 02, 2009, 11:15:06 p.m. »
am o intrebare pentru cunoscatori (ma adresez in special lui Jonny Wilkinson): stiti de unde pot cumpara acea rola de cauciuc pentru curatarea resturilor de banda adeziva de pe un bandou dezlipit? Am citit mai sus ca Wilkinson a folosit asa ceva... M-ar interesa si un pret.
 Merci anticipat!

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #18 : Martie 22, 2009, 11:41:42 a.m. »
Daca te referi la spoiler ,el necesita demontarea barii de pe masina ,deoarece are niste cleme de fixare pe bara foarte pacatoase.
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline andrey2oo3

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 26
  • Skoda Octavia 2 :)
« Răspuns #17 : Martie 22, 2009, 10:55:34 a.m. »
Cu bandourile m-am lamurit. Fustele aveti idee cum se scot? Trebuie data bara jos? Multumesc!!
OEM wheels Luna 18" | H&R Springs -50/-50 | Badgeless grill OEM| RS exhaust screen | RS wheel | RS seats | RS pedals | TCM Turbo - Stage 1

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
Re: Raspuns: vopsire bandouri
« Răspuns #16 : Ianuarie 13, 2009, 07:39:48 p.m. »
cele de pe usi sunt cu banda adeziva... cele fata spate nu stiu...
Cele de pe bari se scot prin simpla tragere,avand niste cleme.
Nu recomand nimanui sa dea jos bandourile de pe usi ,deoarece nu vor mai sta niciodata bine (cad dupa un timp,indiferent de adezivul folosit;banda dublu adeziva se desprinde de pe bandou dupa un timp foarte scurt).
Bandourile de pe bari bare se demonteaza ,iar cele de pe usi vor fi "impachetate" direct pe masina pentru vopsire.
Se utilizeaza primerplast (dupa slefuire umeda cu smirghel de 800),vopsea si lac.Pentru orice nuanta de gri (exceptand "clasicul" 9102 ),gri albastrui,gri verzui,recomand apelarea la diverse cunostinte de la reprezentante skoda,deoarece sunt cu retete modificate si difera nuanta/granulatia (in cazul metalizatellor) daca sunt preparate in alta parte.Codul culorii il aveti in carnetul service(plan service) pe randul al doilea ,dupa codul din 3 litere urmeaza cel al culorii din 4 cifre.Daca nu aveti carnet service,aveti o eticheta in portbagaj situata pe stanga locasului rotii de rezerva.
Nu utilizati primerplast spray,deoarece este de foarte slaba calitate si cojeste.
Bafta voua tunerilor  =D> !
« Ultima Modificare: Ianuarie 14, 2009, 02:25:01 a.m. de Master 4X4 »
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline ruud914

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Octavia 2 , 2008, gri antracit, Xenon, ....
« Răspuns #15 : Ianuarie 12, 2009, 11:13:08 p.m. »
Poze ceva nu pune nimeni sa vedem si cum a iesit treaba???

jonah lomu

• Vizitator
Raspuns: vopsire bandouri
« Răspuns #14 : Septembrie 03, 2008, 09:41:00 p.m. »
 :080:,hai sa te lamuresc,nu sint prinse in nici o clema ma refer la modelul oktavia 2,sunt lipite cu banda dublu adeziva ,tragi de ele incepind de la un capat,dupa vine chinu de a le curata ,eu am incercat 2 zile sa le curat ,dupa chin si nervi si draci ma duc la avia ,bai nene vreau ceva sa curat alea ca innebunesc,am primit o guma care se prinde pe bormasina dupa ceam montato in 15 min am terminat,le duci la vopsitor si precizezi sa nu dea cu vopsea si pe spate,dupa banda dubla adeziva lipesti pe bandou si inainte sa le pui pe masinale incalzesti cu un feon,te uiti sa fie drepte si asta e tot :082:

Offline Stefan

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 134
  • Auto: Octavia 2, 1.8 TSI
« Răspuns #13 : August 31, 2008, 03:38:25 p.m. »
ti le vopseste el dar cine le da jos, tot el  ? :)) alea din fata si spate au niste clipsuri
Octavia2 1.8 TFSI : ELEGANCE + Senzori parcare spate, senzor ploaie + lumina, volan multifunctional,

Offline AdrianO2

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 217
  • B - 83 - KRL
« Răspuns #12 : August 30, 2008, 08:26:53 p.m. »
cele de pe usi sunt cu banda adeziva... cele fata spate nu stiu...

vopsitorie.. m-am interesat eu.. la un service skoda autorizat am un baiat acolo..si mi-a zis ca ma costa 200 RON sa mi le vopseasca el... :) ca este vopsea pe baza de apa ..si este mai speciala...

cei interesati call me .)
O2, 1.6 MPI TREND , maxi-dot, proiectoare, cheie briceag, alb candy, 21.dec.2007

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()