Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Demontare ornamente interiore  (Citit de 8005 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dakul77

• Doar inscris
  • Locaţia: Zalau - Salaj
  • Mesaje postate: 7
  • Ahtiat dupa noi informatii
  • Auto: Octavia 1,6 diesel
Re: Demontare ornamente interiore
« Răspuns #2 : Iunie 20, 2013, 09:16:49 p.m. »
Hai ca am descoperit dupa multe matanii si cascat ochii.Bandoul acela de deasupra torpedoului este prins in trei suruburi cap stea,pe interior, si nu poate fi scos decat daca demontezi si torpedoul care are si el 6 surubele, 2 jos ,trei deasupra si unul pe lateral.Nu e nevoie sa desfaci legaturile electrice.Cu ocazia asta mi-am curatat si zona respectiva ,ca era plina de praf,doar pe acolo e si filtrul de polen ! Nu se desface f.greu dar e incomoda pozitia si trebuie sa belesti bine  ochii sa nu bagi suruburile stramb ! Pentru cei care se gandesc sa-l revopseasca ,spor la treaba  !
Skoda Octavia 2 Facelift

Offline dakul77

• Doar inscris
  • Locaţia: Zalau - Salaj
  • Mesaje postate: 7
  • Ahtiat dupa noi informatii
  • Auto: Octavia 1,6 diesel
Demontare ornamente interiore
« Răspuns #1 : Iunie 18, 2013, 09:34:32 p.m. »
Salut ! Ma poate  ma ajuta cineva sa-mi spuna cum demontez bandoul acela de deasupra torpedoului la Octavia 2 2010 .TreBUIE sa-l revopsesc ca l-am zgariat !

Multumesc!
« Ultima Modificare: Iunie 19, 2013, 08:20:04 a.m. de M i c u t z u »
Skoda Octavia 2 Facelift

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()