Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: My little toy, Suzuki Jimny  (Citit de 54557 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
Re: My little toy, Suzuki Jimny
« Răspuns #5 : Iunie 20, 2013, 03:26:19 p.m. »
motor? 1300?

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #4 : Iunie 20, 2013, 03:09:38 p.m. »
Bineinteles. :082:
Estimez ca pe la jumatatea lunii iulie voi intra in posesia micutei. Inca mai avem ceva divergente privind pretul, discount-ul de 400E + TVA oferit pana acum nefiind pe placul meu. In DE masina se poate ridica de la unii dealeri cam la 14900-15000, la acelasi nivel de dotari.
Incepand cu anul acesta se va fabrica si in Brazilia, in cateva variante foarte atragatoare. Sunt sigur ca isi va gasi o piata favorabila acolo.

Programa VRUM - Novo Suzuki Jimny 2013 passa a ser fabricado no Brasil.
Land Rover Discovery 3

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Iunie 20, 2013, 02:57:39 p.m. »
Un mic Goliath ca posibilitati off-road :) asadar o alegere buna ;)

Sa-i faci topic separat cand va fi al tau :)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline roberto

• Gold member
« Răspuns #2 : Iunie 20, 2013, 02:55:34 p.m. »
Si un clip de prezentare:

SUZUKI JIMNY PROMOTION MOVIE

Am filmulete de la constantenii mei, unde Jimny-urile sunt mult mai solicitate decat cel din clip.  :71:
Land Rover Discovery 3

Offline roberto

• Gold member
My little toy, Suzuki Jimny
« Răspuns #1 : Iunie 20, 2013, 02:40:23 p.m. »
Dupa ani de zile in care am salivat la vederea acestei mici masinute, iata ca a sosit si decizia de a achizitiona un Jimny. Motivul principal este dorinta de a putea accesa si drumuri mai putin prietenoase cu masina, de nenumarate ori fiind nevoit sa fac cale intoarsa din dragoste pentru masinile actuale. Iar Dobrogea este atat de ofertanta......................Deoarece in oferta Suzuki Romania nu se mai gaseste decat varianta mai saraca in dotari, am ales varianta GutAutoCenter, care mi-au oferit varianta full din DE, la pretul de 15872E. Termenul de livrare este de 10 zile. Momentan avem mari discutii in familie referitoare la culoare pe care o vom alege, eu unul optand pentru variantele alb sau argintiu, Denisa.....normal, pt. rosu. Sa vedem cine e barbatul in casa....... :71: Recunosc ca experienta mea in off-road tinde catre zero, destinatia principala a acestei masini fiind off-road-ul recreativ........daca exista acest termen. Nu exclud insa perspectiva infectarii cu virusul OR. ;) Voi lipsi pentru cateva zile din tara, fapt pentru care aman comanda ferma pentru prima jumatate a lunii iulie. Pana atunci voi stabili si un mic buget pt. investitiile initiale, de genul folii pt. geamurile spate, schimbarea difuzoarelor, izolare fonica etc.Postez si cateva poze cu micuta, oferite de catre cei de la GAC.

« Ultima Modificare: Iunie 20, 2013, 02:44:23 p.m. de roberto »
Land Rover Discovery 3

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()