Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Pompa Apa 1.8 TSI  (Citit de 6238 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Claudiufmc

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia 1.4TSI
Re: Pompa Apa 1.8 TSI
« Răspuns #8 : Ianuarie 15, 2014, 09:47:00 p.m. »
In atentia tuturor colegilor, dar mai ales lui Alex Cata...
Am o Octavia 1.4 TSI din noiembrie 2009,la care am schimbat EXACT la 4 ani,adica in noiembrie 2013 POMPA de apa,huruia foarte tare . Am inlocuit rola intinzatoare INA,curea CONTITECH,rola de ghidaj RUVILLE (tot INA ) si pompa HEPU,toate circa 500 de lei,cu antigel HEPU de la mama lui....
Paradoxal m-a lasat repede,aveam cam 66000 km,dar masinile nu mai sunt ce au fost odata !
Nu te ingrijora si mergi pe aftermarket,NU REPREZENTANTA ! No way,sunt niste hoti,pe mine m-au flituit elegant cu toate ca ar fi intrat pe kulanza,exact la 1-2 zile dupa ce s-au terminat cei 4 ani de garantie !
In rest nu am avut alte probleme.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #7 : Ianuarie 15, 2014, 07:34:17 p.m. »
Cam putini km...intr-adevar. Eu am schimbat la 150.000 km ;) Dar na, e 1.8T MPI, nu 1.8TFSI...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #6 : Ianuarie 15, 2014, 03:27:33 p.m. »
Alex, eu am schimbat la Brady. Vad ca s-a mai scumpit un pic pompa fata de anul trecut. Sa stii ca asta e pretul pentru pompe la motoare 1.8 TSI.

Iar timpul, ce mai conteaza cateva zile, cand tot trebuie sa o schimbi si sa incetezi sa completezi lichidul (ca doar e iarna si nu pui apa). Bafta!
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #5 : Ianuarie 15, 2014, 03:23:21 p.m. »
Poti cumpara linistit o pompa GK, la maxim 300lei (276 pe Autokarma). E un producator de incredere.

http://www.gk-autoteile.de/cms/default.aspx?ID=171&CID=2

Daca gasesti Hepu......mai bine. Succes!

http://autoemarket.ro/product/pompa-apa-hepu-p657/
« Ultima Modificare: Ianuarie 15, 2014, 03:31:02 p.m. de roberto »
Land Rover Discovery 3

Offline DragosM

• Gold member
  • Mesaje postate: 764
  • B-41-TSN
  • Auto: Octavia Tour II 1.4
« Răspuns #4 : Ianuarie 15, 2014, 03:15:54 p.m. »
Pai daca pompa originala tine 80k km si costa 1700-1800lei!!!
Una cumparata after market care costa ~500lei nu spun aia de 300.....daca tine 40k km tot iesi cu profit ca tot nu ajungi la 1800lei...

Dar stai linistit o pompa after market de 500-700lei poate sa tine mai mult de 80k km. Daca o piesa este after market nu inseamna ca din start este proasta. Chiar si skoda produce piesele OEM tot in fabricile unde se produc after market pe fac doar emblem difera, cutia si pretul difera!!

Skoda Octavia Tour II 1.4MPI 80cp
Kia Rio 1.5crdi 110cp 235Nm

Offline alex_cata

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 7
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 1.8 TSI
« Răspuns #3 : Ianuarie 14, 2014, 07:46:44 p.m. »
Da, stiu. Dar a schimbat la reprezentanta cu 1600 lei si a mai avut noroc ca era pe stoc. Mie mi-au zis ca imi comanda piesa si dureaza 3-4 zile.

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #2 : Ianuarie 14, 2014, 07:22:23 p.m. »

Offline alex_cata

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 7
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 1.8 TSI
Pompa Apa 1.8 TSI
« Răspuns #1 : Ianuarie 14, 2014, 05:17:34 p.m. »
Salutare

Scriu acest mesaj cu rugamintea sa ma ajutati si pe mine. Poate cineva s-a mai lovit de aceasta problema. Am o Skoda Octavia 2008 cu motor 1.8 TSI, iar pompa de apa trage sa moara, completez cu lichid aproape in fiecare zi. M-am interesat la reprezentanta, atat Avia cat si Brady, precum si la Masterkraf, iar preturile aflate m-au dat pe spate (in jur de 1700-1800lei cu tot cu manopera). Cica piesa in cauza ar fi numai OEM si nu este produsa si after market, de aici si pretul piperat. M-am apucat sarguincios sa caut pe net si supriza gasesc preturi in jur de 300 lei  pe mai multe site-uri de piese auto. Este oare teapa, este posibil sa nu se potriveasca piesa  sau sa nu fie de calitate? Ca o paranteza cu privire la calitate - mi se pare incredibil ca la o masina de nivelul Octaviei sa te lase pompa de apa la 80k km.
Deci in concluzie: a mai schimbat cineva pompa de apa la tipul asta de motor cu piesa after market? Daca da a meritat  sau risc sa fac schimbul anual ?

Multumesc pentru ajutor

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()