Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme timonerie  (Citit de 5929 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucian.1950

• Expert
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
Re: Probleme timonerie
« Răspuns #2 : Februarie 04, 2014, 03:14:00 p.m. »
Uite ce filmulet a gasit Carmen despre reglarea timoneriei :

VW 5 speed shifter adjustment for 02J and MQ250 transmissions

... fa o astfel de reglare si ced ca scapi de problema.

Offline tunoi802000

• Doar inscris
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: so2 1.9 tdi 105cp
Probleme timonerie
« Răspuns #1 : Februarie 04, 2014, 02:11:57 p.m. »
salut.am si eu o problema.este vorba despre o octavia 2 .acum vreo luna a inceput sa intre greu in viteza a 2a .am mai mers cu ea asa pana cand acum vreo 2 saptamani nu a mai intrat deloc.am fost la un mecanic , a zis ca este timoneria am schimbat-o de la dezmembrari si mi-a dat-o cu tot cu cele  2 selectoare de viteza.le-am schimbat dar nimic, asa ca a zis sa schimb si piesele care vin in continuarea acestora(una pt 1si2 si una pt 3si4-nu stiu cum se numesc-au cam 15cm)insa nimic nu vrea sa intre in viteza a 2a deloc.daca incerci manual din fata de la motor sa bagi a2a intra, dar in momentul in care schimbi din schimbator nu vrea.a incercat in toate felurile sa o regleze dar nimic.orice sfat este bine venit , am zis sa evit o vizita la reprezentanta  skodaconstanta care m-ar afecta financiar cred destul.mersi
« Ultima Modificare: Februarie 04, 2014, 07:54:06 p.m. de A V A T A R »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()