Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Problema geam electric skoda noua  (Citit de 14682 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
Re: Problema geam electric skoda noua
« Răspuns #8 : Februarie 11, 2014, 11:21:15 p.m. »
Mai in gluma, mai in serios, eu ma gandesc de 2 ori inainte sa deschid geamul dreapta fata. S-ar putea sa raman cu el deschis de tot  :042:

Aveti idee cat costa jucaria aia de motoras? Cand l-am schimbat pe garantie nici nu m-am sinchisit sa intreb niste scoruri.
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline Liviu-tsi

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: dolj
  • Mesaje postate: 397
  • Auto: OCTAVIA II FL,1.2 TSI
« Răspuns #7 : Februarie 11, 2014, 09:43:14 p.m. »
Daca se defecteaza de tot se blocheaza pe deschis si crede-ma ca nu e deloc placut sa se intample in drum pe vreme rece si sa mai si ploua.Nedumerirea mea este de ce nu se intampla acelas lucru si pe parta soferului desi e mult mai folosit.
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2014, 09:45:15 p.m. de M i c u t z u »

Offline anthurium

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: marea banie
  • Mesaje postate: 406
  • Auto: Octavia 2 1.6 mpi
« Răspuns #6 : Februarie 11, 2014, 08:30:16 p.m. »
Si eu am aceeasi problema cu geamul dreapta fata de aproximativ 6 luni. Cum nu mai este in garantie ,astept sa  se defecteze de tot . Nu cred ca problemele noastre te fac sa te simti mai bine,dar nu esti singurul....
Florile merg atât de departe cu bunătatea lor, încât parfumează mâinile celor care le strivesc.

Offline Liviu-tsi

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: dolj
  • Mesaje postate: 397
  • Auto: OCTAVIA II FL,1.2 TSI
« Răspuns #5 : Februarie 11, 2014, 06:52:29 p.m. »
Este o problema des intalnita la octavia. Si problema este din cauza motorasului. Este o componenta foarte slaba. Eu am schimbat in garantie motorasul de geam si dupa un an problema a reaparut, agravandu-se pana cand  geamul a ramas jos si nu s-a mai ridicat, fiind nevoit sa demontez fata de usa si motorasul. Am constatat ca roata dintata avea un joc prea mare, dintii de la axul elicoidal al motorasului se suprapuneau cu dintii rotii dintate iar motorasul se bloca si intra in protectie si implicit calculatorul ii dadea comanda de coborare. Am vazut ca motorasul e fabricat in Franta, dar mie sincer mi s-a parut o chinezarie fiind foarte slab proiectat.
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2014, 09:10:13 p.m. de M i c u t z u »

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #4 : Februarie 11, 2014, 04:49:22 p.m. »
...

Iar cu telcomanda, cred ca difera tipul de sistem de inchidere, pentru ca la Fabia se inchid singure cand apas inchiderea, iar la Octavia trebuie sa tin apasat butonul pana se inchid geamurile complet. Deci, asta nu e un defect.
La O2 (deci cred ca se poate si la O3) se poate activa o functie astfel incat sa se comporte ca la Fabia. Rog colegii care stiu cum sa face sa ne descrie. Mersi.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Daniel

• Moderator General
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #3 : Februarie 11, 2014, 10:41:00 a.m. »
La fel am patit la Fabia, cu geamul din dreapta fata. Am schimbat calculatorul din usa.

Iar cu telcomanda, cred ca difera tipul de sistem de inchidere, pentru ca la Fabia se inchid singure cand apas inchiderea, iar la Octavia trebuie sa tin apasat butonul pana se inchid geamurile complet. Deci, asta nu e un defect.
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline Soifon

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 264
  • Enfant terrible
  • Auto: O2 1.6 MPI DRIVE +
« Răspuns #2 : Februarie 11, 2014, 09:55:55 a.m. »
Eu am patit asta - tot la geamul dreapta fata. Cand am fost in service cu ea, mai erau 2 cetateni cu fix aceasi problema. Se rezolva imediat pe garantie - in juma de ora demonteaza usa si schimba micul calculator din incinta acesteia.

Daca poti, sa filmezi evenimentul in cauza - a mea mergea perfect cand am ajuns la reprezentata, iar cu o zi inainte m-am chinuit sa inchid geamul cateva minute bune.
Vei smulge dinţii balaurului şi vei călca în picioare leii, zise Domnul.

Offline xprt64

• Junior
  • *
  • Locaţia: Romania,Bucuresti
  • Mesaje postate: 21
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 3 2.0 TDI
Problema geam electric skoda noua
« Răspuns #1 : Februarie 11, 2014, 09:13:19 a.m. »

Am o problema la geamul din dreapta/fata la o skoda octavia 3 noua: cand geamul se ridica de tot, cand ajunge in capat, se deschide inapoi, ca si cum ar intalni un obstacol. Nu face tot timpul dar face in majoritatea cazurilor. Nu conteaza daca-l inchid de la buton sau din telecomanda.
Tot pe aceasta tema: ca sa inchid de tot orice geam, trebuie sa tin apasat pe buton continuu; la fabia, daca apas mai tare pe buton o data, se inchide singur, fara sa tin apasat pe buton; asa mi s-ar parea normal sa faca si octavia.

A mai intalnit cineva aceasta problema?
Nici n-am platit prima rata si trebuie sa ma duc in service... :(
Octavia 3 Elegance | 2.0 TDI | 150 CP
Fabia 2 Avantaj | 1.2 HTP | 60 CP - sold

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()