Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Schimbare filtru aer  (Citit de 5373 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
Re: Schimbare filtru aer
« Răspuns #3 : Iulie 28, 2014, 09:35:38 a.m. »
Multumesc.
1.4 tsi... de la 1.8T

Offline Liviu-tsi

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: dolj
  • Mesaje postate: 397
  • Auto: OCTAVIA II FL,1.2 TSI
Re: Schimbare filtru aer
« Răspuns #2 : Iulie 27, 2014, 10:12:42 p.m. »
Vezi ca are o siguranta prinsa cu un surubel la partea dinspre racordul cu galeria de admisie.Se desface surubul cu o surubelnita stea si se trage siguranta in sus si apoi se scoate filtrul tot in sus.

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
Schimbare filtru aer
« Răspuns #1 : Iulie 25, 2014, 10:22:43 a.m. »
Pentru schimbarea filtrului de polen, am vazut ceva poze, am vazut unde si-a bagat nasul mecanicul...nu-i mare lucru.
            Filtrul de aer a fost schimbat inainte sa intru in service, sa asist, la revizie. Dupa ce se desfac cele 4 suruburi, se scoate capacul si vezi filtrul... ok si este rotund ca si forma.
Dar cum se schimba? Se trage dintr-o parte, se impinge in stanga, are vreo siguranta ceva... Pentru ca as vrea data viitoare sa fac eu aceste lucruri, nu sunt mare lucru.
Am incercat sa gasesc ceva...dar nu am gasit.
1.4 tsi... de la 1.8T

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()