Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: sunet ciudat la roata din stanga skoda superb 2006  (Citit de 7002 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Iob

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 50
  • Never trust a fart
  • Auto: Superb 2,5 V6 TDI
Re: sunet ciudat la roata din stanga skoda superb 2006
« Răspuns #2 : Ianuarie 05, 2015, 12:52:16 p.m. »
Am avut și eu simptomele descrise mai sus, am schimbat capetele de planetare (GKN) acum 60 k km și de atunci nu au mai fost probleme; dacă ești în UK, cred că mai bine întrebi pe briskoda.net de mecanici/service-uri decente, că îmi pare că ai fost cam jumulit la banii ăia.

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

Skoda Superb 2007 70 k km 2,5 V6 TDI 163CP->200CP

Offline dakorn

• Doar inscris
  • Locaţia: london
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda superb 2006
sunet ciudat la roata din stanga skoda superb 2006
« Răspuns #1 : Ianuarie 05, 2015, 12:20:36 p.m. »
salutare.
am si eu o problema cu a mea superb din 2006.acu ceva timp in urma aveam un zgomot cand viram stanga si am zis ca ceva nu e in regula,am mers la service si sa constantat ca planetara e de vina.sa schimbat planetara cu tot cu full service,costul a fost 300 lire sterline :(( [size=78%].totul a fost bine pana acu cateva zile in urma cand aun astfel de sdunet a reaparut cand virez iar stangas la maxim,mentionez ca uneori se aude,alteori nu.acu urmeaza sa merg din nou la marele meserias care a schimbat planetara.dar inainte de toate poate cineva sa imi zica ce poate fi??sau de la ce poate fi? va multumesc[/size]

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()