Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Service si probleme RS  (Citit de 30064 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline robert

• Doar inscris
  • Locaţia: Deva
  • Mesaje postate: 17
  • Junior
  • Auto: OII RS TDI
Re: Service si probleme RS
« Răspuns #29 : Iulie 19, 2012, 03:57:40 p.m. »
La bucsi ai doua variante, fie le schimbi cu suprortul de aluminiu in care sunt montate cu tot,fie o varianta mai ieftina se schimba doar bucsile si pastrezi suportul vechi care teoretic nu prea are ce sa pateasca!
Motorsport kostet

Offline hawkeye

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
  • forumist in toata regula
  • Auto: Skoda O2 FL 1.4TSI
« Răspuns #28 : Iulie 19, 2012, 02:26:43 p.m. »
Kyb - raport calitate pret foarte bun.
La bucsaraie iti recomand LEMFORDER sau MEYLE iar pentru preturi ceva mai mici Optimal. Inclusiv capeti de bara daca vor fi nevoie sau bielete antiruliu sau pivoti.
mandru si proaspat posesor de Skoda

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 31
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia II RS
« Răspuns #27 : Iulie 19, 2012, 11:43:23 a.m. »
 :) mersi de raspuns, inca o parere pozitiva :)    kayaba am vrut sa scriu...... si modelul la care sunt m-am hotarat sunt Excel-G (datorita pretului in mare parte)

am fost azi la service si sunt duse bucsile de la bascula fata (cele din spate), amortizoare, si protectii amortizoare...... am scapat subtire :)

sfaturi pentru bucsile basculei?? sunt vreunele mai bune ??? daca tot umblu la bascula o sa schimb si bucsile din fata......
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2012, 12:13:46 p.m. de TufY »

Offline Andrei1980

• Gold member
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 1792
  • Auto: Toyota Corolla 2.0 hibrida 140
« Răspuns #26 : Iulie 19, 2012, 12:32:15 a.m. »
Kayaba - KYB, sunt japoneze si sunt de o calitate foarte buna. Pe fosta mea masina pe Seat am schimbat 2 seturi de Sachs in 3 ani...a inceput sa curga uleiul din ele...si la avizul unui cunoscator(mecanic de altfel) am pus KYB(Kayaba) si de atunci au  trecut aproape 6 ani si nu au nici pe dracu. Tata umbla de atunci cu masina, deci masina este in familia apropiata.
Recomand absolut.
Toyota Corolla TS - 2.0 196, Exclusive, MY2024
Ex: Seat Leon ST, Skoda Octavia 2FL 1.4 TSI

Offline adytzul_ac

• Expert
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 459
  • Auto: Octavia 1, 1.6i, BFQ
« Răspuns #25 : Iulie 18, 2012, 11:45:07 p.m. »
Se numesc Kayaba. Eu mi-am pus pe fata-spate, tipul fiind Excel-G. Nu simt rigiditate crescuta.
Cred ca ar fi mers un tip mai dur, gen Gas-A-Just.
Do The Right Thing Right The First Time.

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #24 : Iulie 18, 2012, 09:43:42 p.m. »
balanseaza deja, asa mi se pare mie.....oricum maine o sa verific tot la ea

si legat de amortizoare am tot vazut (pe mai multe site-uri) si auzit de bine de hayaba, a folosit cineva pe aici?? si ma bate gandus aptamana viitoare sa le achizitionez.
« Ultima Modificare: Iulie 18, 2012, 10:10:14 p.m. de TufY »

Offline robert

• Doar inscris
  • Locaţia: Deva
  • Mesaje postate: 17
  • Junior
  • Auto: OII RS TDI
« Răspuns #23 : Iulie 18, 2012, 06:24:36 p.m. »
Verifica intai bucsile mari de la brate,s-ar putea de acolo sa fie senzatia ca amortizoarele sunt duse...
Motorsport kostet

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #22 : Iulie 18, 2012, 02:02:51 p.m. »
multumesc pentru raspunsuri...... am mai cautat pe aici pe forum dar nu am gasit nimic concret......... ce amortizoare sa iau pentru fata ca mi se par cam duse ce am eu acum???

Offline Niku

• Doar inscris
  • Locaţia: Cta
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #21 : Iulie 16, 2012, 01:23:27 p.m. »
Salutare .

Am o Skoda Octavia RS 2.0 TFSI din 2007, cu ~38 de mii de km .
Masina a fost putin lovita in bot, si probabil de la impact, capacului de la motor i sa rupt un picior, si de atunci nu mai sta bine.
De atunci, la o accelerare mai brusca, capacul se misca si loveste ce prinde pe sub el .
A reusit sa reteze capacul de la ulei, cu tot cu plasticul in care se infileteaza, si mufa de la senzorul de inalte . De 2 ori fiecare . :)

A mai avut cineva o problema asemanatoare ? Ce solutii am ?

Banuiesc ca pot sa pun un capac nou la motor, dar am inteles ca si capacul nou daca e bruscat prea tare de masina poate sa pateasca exact la fel .
O alta solutie este sa pun un kit de admisie ( http://www .4tuning.ro/magazin/kit-admisie-157/kit-admisie-evo-ms-vag-2-0-tfsi-gti-golf-id-33707.html ) . Dar ~18 milioane pt asta mi se pare putin cam mult .

Aveti vreo idee ?

Multumesc.
« Ultima Modificare: Iulie 16, 2012, 01:24:35 p.m. de M i c u t z u »

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #20 : Iulie 09, 2012, 01:29:38 p.m. »
Personal as merge pe alte variante de producator, Mobil ESP Forrmula ,Motul Specific sau Liqui Moly Top Tec 4200.
« Ultima Modificare: Iulie 09, 2012, 01:45:03 p.m. de roberto »
Land Rover Discovery 3

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #19 : Iulie 09, 2012, 01:26:11 p.m. »
cine ma ajuta si pe mine cu uleiul recomandat pt ea (nu e PD) dar are filtru particule......
am inteles ca e recomandat Castrol 5-30, special pentru filtru particule - cca 280RON

mai multe detalii imi puteti da, daca este ok??

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #18 : Iulie 02, 2012, 10:54:53 a.m. »
dap sh a fost achizitionata....... e din 2008, e un cr, nu cred sa fie resoftata (cel putin cel de la care am luato nu stie nimic, proprietar de 2 ani), pretu a fost ok pana in 10.000...., 92.000km (verificati la skoda, masina cu istoric in ro)

dap centura cu siguranta s-a blocat in urma unui accident........ dar..... am stiut toate detaliile masinii

multumesc si astept pareri, sfaturi..... eventual de unde sa achiztionez centura ( un parc de dezmembrari, etc)

Offline pingoMan

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 189
  • As vrea un GTR! :D
  • Auto: O2 RS TSI 2011
« Răspuns #17 : Iulie 01, 2012, 02:09:10 a.m. »
Salutare!
Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos!
Banuiesc ca ai achizitionat-o SH? Daca da, cat te-a ajuns, din ce an e, cati km, ce dotari, e 'umflat' motorul, tuning ceva sau stock?
Cu farurile...am avut o problema similara la Fabie (pe un singur far) si a trebuit schimbat farul ca era ars motorasul si nu se schimba doar ala. Defect de fabricatie si s-a facut pe garantie. Acuma mai multe poate te ajuta alti colegi cu ceva mai multe sfaturi.
Cu centura...vezi pe la dezmambrari dar sa stii ca si capsa aia pirotehnica are rolul ei foarte important. Si daca e sarita asta cam inseamna ca masina a fost intr-un accident nu?
Oricum sa te bucuri de ea si la cat mai multi km fara de probleme!
Drumuri bune!
Sa vedem ce mai iese...si ce merita! :D

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
« Răspuns #16 : Iunie 30, 2012, 05:56:41 p.m. »
      Felicitari pentru achizitie! Sa te bucuri cat mai mult de masina si sper sa scapi de probleme cat mai curand! :)

Offline TufY

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #15 : Iunie 30, 2012, 05:44:25 p.m. »
Am achizitionat de 1 saptamana o octavia 2 rs...... masina are mici problemute din care incet incet incerc sa le rezolv, una dintre ele o reprezinta reglajul farurilor dau de comutatorul care ar trebui sa le regleze pe inaltmie si nu se intampla nimic........... as avea nevoie de cateva sfaturi de unde sa incep cu verificarile??

o alta problemuta centura dreapta fata nu se retrage (sarita capsula pirotehnica), una noua mi se pare cam scumpa...... a incercat cineva sa monteze alta centura compatibila?? (chiar si fara capsula pirotehnica - nu ma incalzeste cu nimic capsula)

pentru moment cam atat....... sper sa gasesc solutii din partea voastra :D va multumesc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()