Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: OPEN SERVICE - Iasi  (Citit de 67326 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline justyn19k

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 107
  • Transpiratie + sacrificiu = SUCCES
  • Auto: Octavia Facelift TDI
Re: OPEN SERVICE - Iasi
« Răspuns #65 : Noiembrie 07, 2010, 09:28:21 a.m. »
Am fost cu "fortuna" mea in service la iasi ca mi-au spart luneta. Am asteptat o luna pana mi-a fost gata.
Ba ca au comanadat o luneta si nu avea amplificator de radio si a mai trebuit sa astept...asa ca sfatul meu e sa stati cu ei tot timpul ca daca nu aveti mult si bine de asteptat.
Bine ca la mine am mai avut o masina si m-am folosit de aia in tot timpul asta. 0m0
Skoda Octavia 1.6 TDI Business

Offline irinel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 116
  • Auto: octavia 1.2 TSI
« Răspuns #64 : Mai 02, 2010, 09:12:30 p.m. »
of topic :Ok am inteles si am mai citit asemenea remarci dar oare nu au trecut si ei peste ele? Daca era ceva atat de serios oare nu se luau masuri asupra lor?

M-am indragostit de 1.2 tsi din prima zi cand am condus masina. Sper sa nu imi prelungeasca baietii asteptarea...

Offline aronbv

• Gold member
  • Locaţia: Brasov, Romania
  • Mesaje postate: 1134
  • Simply clever... BV-90-CTI
    • Traduceri-Forditasok-Translations
  • Auto: Octavia 2 1.6MPI BSE
« Răspuns #63 : Mai 02, 2010, 01:50:06 p.m. »
Irinel, nu vreau să te sperii, dar la Open Service au fost nişte lucruri scandaloase. Se pare că au luat banii de la clienţi şi nu au plătit maşinile la Porche
Mai multe găseşti aici:

http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=1216.msg97110#msg97110

http://www.financiarul.ro/2009/08/22/teapa-de-zile-mari-open-service-sa-dealer-skoda-vinde-masini-fantoma/
Eat shit. A billion flies can't be wrong!

Offline irinel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 116
  • Auto: octavia 1.2 TSI
« Răspuns #62 : Mai 02, 2010, 01:44:25 p.m. »
Am luat de la Open service iasi un 1.2 tsi si as dori sa intreb daca este cineva care sa mai fi luat de la ei. cat timp a durat pana si-au onorat comanda?

Offline Cyrill

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #61 : Aprilie 30, 2010, 01:40:03 p.m. »
Nu suntem la televiziune si nu ne amendeaza nimeni pt publicitate mascata asa ca bineinteles ca poti sa-i dai numele

Service-ul se numeste Auto-Hunter si pana acum baietii sunt foarte serviabili. Saptamana viitoare scot masina si o sa postez impresii!
     Scuze de off

Octavia II Elegance  1.6 MPI / BSE - 102cp / 2008
  Frica teribila de schimbare e una din cauzele intrarii in Obisnuinta.

Offline adytzul_ac

• Expert
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 459
  • Auto: Octavia 1, 1.6i, BFQ
« Răspuns #60 : Aprilie 30, 2010, 12:59:34 p.m. »
Salutare.

Prima mea experienta cu Open Service IASI: acum 2 saptamani am mers la ei sa inlocuiesc un furtun de aer.
  Cum am intrat in reprezentanta, sunt abordat de un domn la 50 de ani care, politicos, m-a intrebat cu ce poate sa ma ajute. Nu stiu ce functie are pe acolo dar cu siguranta nu era de la receptie; dupa cum vorbea cu ceilalti colegi, parea ca este un sef de-al lor...in fine. 
I-am descris ce vreau si m-a condus la un tip de la piese sa plasez comanda, costul constatarii fiind zero, asta dupa ce m-a intrebat daca am mai fost la ei vreodata.

Tipul de la piese mi-a zis ca furtunul va sosi in IASI in 5 zile. Acest termen este depasit deja cu 1 saptamana.

Astept sa fiu sunat sa merg la ei sa mi-l schimbe. Voi mai posta si alte "impresii" imediat ce rezolv cazul cu furtunul de aer.

Salutare din nou.

Revin cu informatii despre finalitatea experientei mele cu Open Service:
-vine furtunu' ieri, ma suna un tip de acolo sa vin sa mi-l monteze. Ajung acolo la ora 15.15, la 15.20 baga masina in atelier, dupa inca 5min iese masina cu piesa schimbata.
Cost manopera: 20RON ( =)) ).

Do The Right Thing Right The First Time.

Offline aronbv

• Gold member
« Răspuns #59 : Aprilie 28, 2010, 10:51:15 p.m. »
Corect, că doar asta ar trebui să fie esenţa forumului... să ne ajutăm între noi.

Offline Clodius

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti / Craiova
  • Mesaje postate: 409
  • Auto: Octavia 2 1.9TDI BJB
« Răspuns #58 : Aprilie 28, 2010, 10:20:26 p.m. »
Bineinteles ca nu am dus masina la cei de la open, ci la un service recomandat (nu stiu daca pot sa ii dau numele).

Nu suntem la televiziune si nu ne amendeaza nimeni pt publicitate mascata asa ca bineinteles ca poti sa-i dai numele
« Ultima Modificare: Aprilie 28, 2010, 10:59:26 p.m. de Clodius »
Ofer servicii pt RNS 510 (montare, instalare firmware, activare Video In Motion, instalare harti), diagnoza si activari VCDS etc.

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #57 : Aprilie 28, 2010, 09:49:10 p.m. »
Eu îi voi evita în continuare. Cu asemenea specimene nu vreau să am de a face. Cred că au intrat și pe aici să-și laude coșmelia.  :-?
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline aronbv

• Gold member
« Răspuns #56 : Aprilie 28, 2010, 08:06:10 p.m. »
Unii încă îşi mai aşteaptă maşinile plătite după luni întregi :))

Offline Cyrill

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #55 : Aprilie 28, 2010, 07:59:02 p.m. »
     Parerea me e sa tragi aer in piept si sa mai astepti!  :042: Eu am comandat de 2   (doua) ori aparatori noroi fata si am asteptat multe saptamani si tot   nu au mai venit!  :047: Am abandonat ideea   de a mai comanda de la ei!

In afara de asta, nu cred ca am mai postat, am mai avut o problema   mare cu ei!!! Revizia de an am facut-o la Adria Suceava si acolo mi-au desoperit furtunasul de la stergatorul spate spart, ce s-a inlocuit pe garantie. Nu am mai facut un drum pana la Suceava doar pentru acel furtunas si am mers la open service. La receptie mi s-a zis sa las cheile ca o gasesc ei in parcare! Cand m-au sunat sa vin sa o iau, tot de la receptie mi-au dat cheile si au zis ca e in parcare, o gasesc eu!  :042:
     Am gasit-o, normal, dar cum ceva nu imi mirosea a bine am inceput o inspectie vizuala minutioasa. Prima data am deschis portbagajul, sa vad cum au lucrat baietii, si stupoare! Acel capac de plastic de pe interior, cum se deschide portbagajul cu tot cu luneta, avea o crapatura de vreo 10 cm langa yala!  :042: Am plecat val-vartej, plin de nervi la receptie, au venit 2 "mesteri", s-au uitat si au constatat si au avut tupeul sa spuna ca asa am venit cu el  X( dar deoarece nu au facut receptia masinii la primire o sa mi-l inlocuiasca, numai ca nu il au pe stoc si o sa trebuiasca sa mai astept cateva saptamani! Am inceput sa fac scandal, sa cer sa vorbesc cu un sef mai mare si cand colo surpriza: au mai gasit un capac din ala si daca astept 15 minute mi-l inlocuiesc imediat! Sunt convins ca de fapt era capacul meu.
     Imi aduce masina, mai inspectez eu putin si dau sa plec. Cand sa ma urc la volan alta surpriza: butonul de reglare a oglinzilor era bagat in portiera!  :042: Am crezut ca innebunesc! Iar scandal, iar 15 minute de asteptare si masina a fost gata. Bineinteles ca am mai inspectat vreo jumatate de ora dar nu am mai constatat nimic!  #:-S
     De atunci nu am mai avut probleme cu nimic la masina si tot sper ca nu mi-au inlocuit nimic pe la ea!

Acum 2 saptamani am avut noroc sa dau peste un bizon in trafic, la propriu! Mi-a taiat calea si nu am mai avut cum sa-l evit. Bineinteles ca nu am dus masina la cei de la open, ci la un service recomandat (nu stiu daca pot sa ii dau numele). O sa postez impresii cand scot masina!

Asta am patit eu cu cei de la open dar sunt si skodisti care au colaborat bine cu ei. Cred! Acum tu decizi ce faci mai departe!

Octavia II Elegance  1.6 MPI / BSE - 102cp / 2008
  Frica teribila de schimbare e una din cauzele intrarii in Obisnuinta.

Offline adytzul_ac

• Expert
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 459
  • Auto: Octavia 1, 1.6i, BFQ
« Răspuns #54 : Aprilie 28, 2010, 09:04:10 a.m. »
Salutare.

Prima mea experienta cu Open Service IASI: acum 2 saptamani am mers la ei sa inlocuiesc un furtun de aer.
  Cum am intrat in reprezentanta, sunt abordat de un domn la 50 de ani care, politicos, m-a intrebat cu ce poate sa ma ajute. Nu stiu ce functie are pe acolo dar cu siguranta nu era de la receptie; dupa cum vorbea cu ceilalti colegi, parea ca este un sef de-al lor...in fine. 
I-am descris ce vreau si m-a condus la un tip de la piese sa plasez comanda, costul constatarii fiind zero, asta dupa ce m-a intrebat daca am mai fost la ei vreodata.

Tipul de la piese mi-a zis ca furtunul va sosi in IASI in 5 zile. Acest termen este depasit deja cu 1 saptamana.

Astept sa fiu sunat sa merg la ei sa mi-l schimbe. Voi mai posta si alte "impresii" imediat ce rezolv cazul cu furtunul de aer.
« Ultima Modificare: Aprilie 28, 2010, 09:06:39 a.m. de adytzul_ac »
Do The Right Thing Right The First Time.

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #53 : Februarie 17, 2010, 10:00:35 a.m. »
Şi ce ai făcut mai exact la ei?
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline atibu

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Auto: Skoda Octavia 2
« Răspuns #52 : Februarie 17, 2010, 09:12:33 a.m. »
Salut
Eu am fost la Open Service Iasi si a iesit totul ok.
Sunt foarte multumit

Offline aby129

• Gold member
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 664
  • Love my car!
« Răspuns #51 : Februarie 04, 2010, 07:36:54 p.m. »
La Adria Suceava sunt f ok baietii.Recomand.
O2 1.9 TDI(2009)

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Azi la 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Azi la 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Re: Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Re: Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]