Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: OPEN SERVICE - Iasi  (Citit de 71955 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aby129

• Gold member
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 664
  • Love my car!
Re: OPEN SERVICE - Iasi
« Răspuns #20 : Martie 22, 2009, 12:37:55 p.m. »
Mari escroci astia cu Open Service :047:
O2 1.9 TDI(2009)

Offline sonyc

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 182
  • Moldovean! :D
  • Auto: 1.4 Aub 74kw
« Răspuns #19 : Martie 22, 2009, 09:07:31 a.m. »
m-am dus eu cu dauna la open zilele trecute, spoiler fata nou i vopsit+spate vopsit.
cica imi zice nenea ala ca abia dupa trei luni ajunge la programarea mea  si dupa aia imi da masina cand o sa intre banii de la asigurari in contul lor, daca nu intra nu-mi dau masina, adik poate dura si ani.
m-am dus la reprez seat si in cateva zile am piesele si in 3 zile o am acasa.
mult mai simplu.
Fabia 1.4 74kw AUB 2001 xenon, 7 speaker`s Blaupunkt, Lumar, 15''s race.
Smart four4  1.1  70cp 2006

Offline moki

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #18 : Martie 21, 2009, 07:04:43 p.m. »
Da ma aby,da era greu sa ajung la Suceava si sa las masina la ei 3 zile si sa ma intorc.
Da cred ca data viitoare am sa fac un efort  :039:
   S

Offline aby129

• Gold member
  • Locaţia: Dorohoi
  • Mesaje postate: 664
  • Love my car!
« Răspuns #17 : Martie 21, 2009, 06:59:44 p.m. »
Bai oameni buni,e cam departe,dar mai bine incercati la Adria Suceava.Pana acum au nota 10 din partea mea. :082: Pe cuvant.
O2 1.9 TDI(2009)

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #16 : Martie 21, 2009, 06:50:06 p.m. »
Fratilor ziceam si eu ca scriu ceva de bine de Open Service azi.Se pare ca nu vor sa ma lase.
Am lasat masina la ei pentru indreptat si vopsit portiera stg fata-spate( a intrat cineva in mine intr-o parcare si n-a avut bunavointa sa mai stea).
Lucrarea in sine arata foarte bine, in schimb m-am trezit cu o zgarietura pana la vopsea pe aripa din fata stanga.
Bai fratilor.......sa mor ca imi vine sa ma duc sa le dau foc!
Cand l-am sunat pe nenea de la tinichigerie raspunsul a fost:
"A, da, era zgariata.Am vrut sa va spun, dar nu am mai apucat.....am fi facut-o tot acum.....dar va zisesem deja ca va dam azi masina....etc....."
Asta in conditiile in care am fost in ultimele 2 zile pe acolo.
Este incredibil ce se intampla aici.
Inca o poveste cu Open Service.
« Ultima Modificare: Martie 21, 2009, 06:51:43 p.m. de moki »
   S

Offline sonyc

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 182
  • Moldovean! :D
  • Auto: 1.4 Aub 74kw
« Răspuns #15 : Ianuarie 14, 2009, 05:04:47 p.m. »
la service te arde cu pretul, orice chestie care e defecta o schimba fara sa te intrebe apoi iti spune pretu final, nu se uita sa repare prea mult
dar mecanicii si electronistu sunt bunicei, eu am lucrat cu cateva persoane de acolo dar pe dupa poarta, e mai ieftin, mai ales pt ce voiam eu , cateva verificari si altele,
dar prima data am facut o revizie completa si am fost prin fata cu un mic ajutor , masina a fost gata dupa cateva ore si ce imi facuse?!!! imi schimbase un senzor si mi-o dat niste verdicte incomplete, apoi factura dublu de cat ma asteptam, bine ca nu era exagerata, adik vre-o 150 de lei noi:d, ca si sfat pt. BLITZBANG ar fi sa lucreze ori cu alti mecanici , ori pe dupa poarta cu mecanicii , ca mai fac si deastea.... dar in schimb iti tin mult masina din cauza timpului de care dispun.
Fabia 1.4 74kw AUB 2001 xenon, 7 speaker`s Blaupunkt, Lumar, 15''s race.
Smart four4  1.1  70cp 2006

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #14 : Ianuarie 14, 2009, 11:49:51 a.m. »
Sfatul meu este sa te reorientezi.La partea de service,pe mecanica e urata treaba.Eu nu am ajuns inca la ei,cu vreo problema,dar toti si repet TOTI prietenii mei care au Skode se duc in alte parti.
Presupun ca nu fac acest efort degeaba,iar dupa ce am avut si eu de tras cu ei,pe parte de dealership,nu vreau sa mai aud de ei.
   S

Offline blitzbang

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #13 : Ianuarie 14, 2009, 01:39:45 a.m. »
Salutare, vreau sa fac o revizie la un dealer autorizat. Ce parere aveti de Open Service-ul din Iasi? Multumesc
Fabia Elegance, 1.4 16v, 74kw, 2000, AUB

Offline adrianr

• Doar inscris
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #12 : Iunie 14, 2008, 08:57:42 a.m. »
ma iau firgurile cand aud ce spuneti cand stiu ca si eu de la ei voi primi masina pe leasing...
Skoda OCtavia Tour 1.9 TDI 101 cp, 2008, argintiu briliant, climatronic, pdg, radio-cd-mp3

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #11 : Iunie 13, 2008, 05:06:18 p.m. »
@Master 4X4: sunt constient de faptul ca incercai sa ne ajuti DAR nu poti sa intrebi un client Skoda daca a vorbit cu Porche pentru a-si rezolva treaba. Imi dau seama ca asa merg lucrurile dar nu mi se pare normal.

Sunt de acord cu tine. Dealerul este cel care - contractual - raspunde in fata clientilor. Asadar, tine de fiecare client in parte ce demersuri face pt a-si apropia un verdict favorabil. Eu - in calitate de client si nu de angajat la Skoda - as fi sesizat OPC-ul fara retinere.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline ionutharna

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #10 : Iunie 13, 2008, 04:31:57 p.m. »
Salutare,

Ma aflu in aceeasi situatie.
@Atreides: Din cate am inteles sunt 10 cazuri in Iasi si mai multe la nivel national.

Din data de 20.05.2008 nu mia pot circula cu masina. Domnul Dan Suru spune ca este doar o chestiune de zile pana cand aceasta problema se va rezolva dar nu se poate face nici o estimare. Situatia poate continua asa la nesfarsit, in timp ce noi platim ratele asigurarile si autovehicolul se uzeaza moral in timp ce nu ne putem folosi de el.

Mentionez ca in tot acest timp am fost nevoit sa circul cu taxiul in timp ce platesc si asigurare CASCO in valoare de 200 RON/luna.

Cine va suporta cheltuielile si inconvenientul provocat de lipsa de organizare a Open Service/Porche Romania?

@Master 4X4: sunt constient de faptul ca incercai sa ne ajuti DAR nu poti sa intrebi un client Skoda daca a vorbit cu Porche pentru a-si rezolva treaba. Imi dau seama ca asa merg lucrurile dar nu mi se pare normal.

E ca si cand te duci la restaurant, vine chelnerul, comanzi mancarea si dupa ce infometat, intepenesti in scaun si cand intrebi in jur ce se intampla, cineva iti recomanda sa-l intrebi pe bucatar, poate stie el. Atunci noi de ce mai platim chelnerul?

@ignatescuradu:
In caz ca Open Service nu a livrat toti banii catre producator, si eu am livrat toti banii catre Open Service inseamna ca diferenta de bani sta blocata undeva. Probabil intr-un cont unde un 'descurcaret' aduna putina dobanda?

Raspunsul de la Porsche:

Stimate Domnule Harna,

va multumesc pentru sesizare. Referitor la problema Dvs, doresc sa va informez ca procedura de lucru de la Porsche Romania presupune trimiterea setului de acte catre Distribuitor numai in momentul in care autoturismul este achitat integral.
In cazul autoturismului Dvs. exista o diferenta de plata neachitata de catre Distribuitor, motiv pentru care setul de acte nu a fost trimis. Am luat legatura cu Distribuitorul si astept un raspuns din partea lor precum si rezolvarea problemei in acelasi timp. Va voi informa in momentul in care se va trimite setul de acte catre Iasi.

Pentru orice nelamurire va rog sa ma contactati.

Cu stima,
Radu Parvan
Area Sales Manager
PORSCHE ROMANIA SRL
Tel:     021 2032840
Fax:    021 2032901
E-mail: radu.parvan@porsche.ro

Personal doresc rezolvarea pe cale amiabila dar daca saptamana viitoare nu se va rezolva nimic voi fi nevoit sa sesizez OPC si sa dau dealerul Open Service Iasi in judecata.

Week-end placut tuturor care citesc acest topic.

Offline ignatescuradu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #9 : Iunie 12, 2008, 02:07:14 p.m. »
ziua buna
Si socrului meu i s-a intamplat exact acelasi lucru, acelasi lot de masini. am scris si eu la Porche Romania, sa vedem daca si el e in aceeasi situatie, adica daca dealerul Open Service nu a livrat toti banii catre producator...

Offline A K U

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Chisinau. Bd. Chisinau.
  • Mesaje postate: 415
  • Shape-shifting Master of Darkness
« Răspuns #8 : Mai 22, 2008, 09:56:10 a.m. »
Da-i in judecata scurt. Este incredibil ce spui tu, platesti un bun pe care nu-l poti folosi de 3 sapatamani. Nu-i lasa, la cremenal cu ei! Sa plateasca nemernicii!
OTS 1.8T
God Judges All!

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #7 : Mai 21, 2008, 11:14:00 p.m. »
Aia e alta poveste, aici mi se pare ca dealerul a gresit nepermis. Cu totii mai gresim ca suntem oameni, insa in astfel de cazuri nu mai am cuvinte ce sa zic, este de necrezut ca se poate intampla si asa.
« Ultima Modificare: Mai 21, 2008, 11:15:38 p.m. de Atreides »

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #6 : Mai 21, 2008, 04:29:27 p.m. »
Sa mai spun ca o autorizatie de circulatie provizorie se poate prelungi? Se da alta si alte numere, eventual dealerul pierdea vreo 30RON...

E de naspa, am patit si eu o chestie cu unul care era suficient de idi...lic si mi-a adus fisa de inmatriculare dupa vreo 3 saptamani in loc de 5 zile. Sa mai zic ca era si notar si nu isi cunoastea indatoririle de cetatean? In fine, omul era dupa alta planeta.... cu toate astea i-am dat alte numere si a circulat nestingherit...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du