Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: WAP-uri  (Citit de 13287 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
Raspuns: WAP-uri
« Răspuns #6 : Mai 26, 2008, 01:42:27 p.m. »
Uita de Bosch. Mergi pe Karcher. Incearca un model de mijloc. Totusi, chiar si cel mai slab Karcher tot e bun ca si presiune. Diferenta intre ele tine de debit. Deci daca ai debit mai mare speli masina mai repede.
Eu sunt deja la al doilea Karcher si daca prima data mi-am cumparat unul micut, acum am deja cel mai puternic model. Am dat pe el o gramda de bani dar face. Eu spal masinile si curtea cu el si de asta mi-am luat unul asa de "mare".

Daca ai si alte intrebari... nu ezita.

Offline tcmclaus

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #5 : Mai 26, 2008, 12:55:10 p.m. »
Multumesc pt raspunsuri, am fost si eu prin bricostore parca si am vazut unele aparate de la Bosh imi recomanda omu de pe raion cica ar fi super bune la 110 bari, si intradevar altcineva imi recomanda metro ca acolo ar fi preturi mai accesibile. Ms oricum pt raspunsuri si mai astept pareri nu ma foarte grabesc  :D

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #4 : Mai 22, 2008, 07:35:07 p.m. »
Din METRO mi-am cumparat acum cca. 2 ani . Are presiunea de lucru max. 110 bar si pot sa-l conectez si la apa calda . Daca vrei poti sa-ti cumperi unul profesional care stie sa faca el apa calda si are compartiment pentru spuma activa . Eu cu al meu , parca a costat ceva sub 2,5 milioane , ma descurc exceptional . Mi-am facut adaptari pentru robinetul de la servici si cand am nevoie scot jucaria din dulap si spal masina . E super comod .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #3 : Mai 22, 2008, 07:14:45 p.m. »
mergi la Praktiker si intreaba de KARCHER
sant aparate relativ ieftine ( 2-300 lei ) si iti faci treaba cu ele

intreaba iar baietii de la raion te vor lamuri
eu am unul acasa si sant f multumit
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #2 : Mai 22, 2008, 06:26:21 p.m. »
d-rive parca are unul
Land Rover Discovery 3

Offline tcmclaus

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 10
WAP-uri
« Răspuns #1 : Mai 22, 2008, 05:36:18 p.m. »
Salutare tuturor sunt si eu un fericit posesor de O2 din 28-04-2008 si cam incepator pe aici pe forum si sper sa nu fac o gafa prea mare cu accest subiect  :|, ca urmare vroiam sa intreb daca poseda cineva un aparat similar celor de la spalatoriile auto, daca am priceput bine s-ar numi WAP sau asa ceva cu presiune? as avea posibilitatea de a tine unul la curte si ma batea gandul sa achizitionez unul dar nu am nici cea mai mica idee spre ce model sa optez :D, daca detine cineva asa ceva astept pareri,sfaturi etc.,
multumesc mult

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()