Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: smucituri la turatii mici (tr.1+2)  (Citit de 5159 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline S.I.A.

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 14
  • Auto: Skoda Fabia 1.2 HTP 40kw, 2007
Re: smucituri la turatii mici (tr.1+2)
« Răspuns #3 : Septembrie 14, 2015, 10:56:53 a.m. »
Da, la 3500-4000 rpm nu smuceste, iar ambreiajul e f.fin (moale). Probabil e chestie de obisnuinta.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: smucituri la turatii mici (tr.1+2)
« Răspuns #2 : Septembrie 11, 2015, 09:40:52 a.m. »
Volanta putin probabil, poate ambreiajul - ca doar cei 83.000km sunt probabil preponderent in oras.

Totusi, fiind un motor aspirat in 3 cilindri cu putere/cuplu mici, e nevoie sa schimbi la ture mai inalte pentru un comportament cat mai "rotund".
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline S.I.A.

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 14
  • Auto: Skoda Fabia 1.2 HTP 40kw, 2007
smucituri la turatii mici (tr.1+2)
« Răspuns #1 : Septembrie 11, 2015, 08:27:16 a.m. »
Salutare,

Am luat recent o Fabiuta pentru sotie (1.2, 55 ponei, din 2006, 83 mii km in bord reali) pentru deplasare preponderent in oras. Dupa testul personal (cateva strazi prin Bucuresti, la viteza de maxim 50 km/h), verificat istoric la Avia Motors, mers la service si testat, am decis s-o cumparam, masina fiind f.bine intretinuta. Am facut un drum de 300 de km ieri si am constatat ca la schimbarea vitezelor (1 si 2), la mai putin de 3000 rpm, apar niste smucituri destul de enervante. Daca schimb la 3500-4000 rpm nu smuceste, iar la schimbarea treptelor superioare (3-4-5) merge bine, la fel si la decelerare. Pot fi semne de uzura ambreiaj, volanta sau cutie?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()