Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: octavia versus mazda  (Citit de 43494 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
Re: octavia versus mazda
« Răspuns #2 : Februarie 18, 2016, 10:21:46 p.m. »
Eu inclin tare :) spre Mazda dar da-ne ceva detalii: dotari, motorizare la Mazda, cum va fi folosita masina, ce asteptari vei avea de la ea etc.
Eu as pune Superb versus Mazda 6 ca Skoda sa aiba vreo sansa. :)

Variante sunt multe. :)
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline anthurium

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: marea banie
  • Mesaje postate: 406
  • Auto: Octavia 2 1.6 mpi
octavia versus mazda
« Răspuns #1 : Februarie 18, 2016, 10:01:58 p.m. »
Buna, as vrea sa-mi dati niste sfaturi, cred ca la anul o voi schimba si eu pe draga mea roscata. Ma gandeam la o octavia 1.8 tsi , dar imi place si mazda 6, neaparat rosie ! Arata super !  Sunt cam la acelasi pret. In jur de 23.000 euro. Voi ce ziceti ? Alte optiuni care ar fi ?
« Ultima Modificare: Februarie 18, 2016, 10:09:59 p.m. de anthurium »
Florile merg atât de departe cu bunătatea lor, încât parfumează mâinile celor care le strivesc.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()