Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Proiecte de tuning  (Citit de 9830 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
Raspuns: Proiecte de tuning
« Răspuns #13 : Mai 29, 2008, 10:46:41 a.m. »
salutare .
Bine ai revenit Doru!

Cosmin, da si tu un nume, ca mai avem si noi conturi pe vwforum  :052: si poate vedem poze ale masinii respective.

eu m-am gandit initial sa le leg pe pozitii, dar parca nu le-as tine aprinse nonstop. apoi pe proiectoare, dar ma trage cineva de urechi pe aici. am hotarat sa le leg pe unlock (descuiere suna asa de naspa!!!), deci am de sapat. Ce leduri a pus in far?
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #12 : Mai 29, 2008, 01:06:10 a.m. »
Daca functioneaza programand prin OBD ECU, putem sa facem si cu interfata VAG-COM.
http://www.vagproducts.co.uk/kvw.html

Eu zic ca merge cu VAG-ul. Putin timp sa sap prin optiuni si o vom face, chiar si eu m-as bucura s-o implementez la masina mea.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
« Răspuns #11 : Mai 28, 2008, 11:27:24 p.m. »
Un coleg membru de pe vwforum, din brasov, si-a construit el folosing led-uri si probabil tabla cromata exact genul ala de proiectoare cu led pe care il vezi la a5/q7 etc etc. De montat le-a montat exact in locul in care le-ai pus si tu, diferenta e ca le-a legat pe pozitie, asa ca le are mereu aprinse,odata cu pozitia din far.A schimbat si becurile din far de pozitie cu din alea cu led-uri si ce pot sa spun e ca nu arata deloc rau masina asa. Suficient de interesant si destul de discret, sunt destul de jos si nu sar in ochi.
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline geolik

• Gold member
    • Blog
« Răspuns #10 : Mai 28, 2008, 04:24:44 p.m. »
astazi am avut ceva mai mult timp decat de obicei, asa ca am batut netul....
stie cineva ceva de acest device? Daca functioneaza programand prin OBD ECU, putem sa facem si cu interfata VAG-COM.

http://www.vagproducts.co.uk/kvw.html

G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline geolik

• Gold member
    • Blog
« Răspuns #9 : Mai 28, 2008, 03:18:31 p.m. »
@72THX - oficial, am gagica. Neoficial, mai vedem ce pica :D . Daca ma afla Ioana, m-am lins pe bot :D
@IULIAN - sau nu...
da, normal, mai multe leduri. ma mai gandesc.
stie cineva schema switch-ului care comanda plafoniera? mai pot programa ceva acolo, in sensul timpului cat sa ramana aprinsa, etc?
G.

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
« Răspuns #8 : Mai 28, 2008, 03:04:51 p.m. »
si intr-un final...ramai doar cu poza ! :))
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline 72THX

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Dr. Taberei)
  • Mesaje postate: 995
« Răspuns #7 : Mai 28, 2008, 02:55:48 p.m. »
Geo vrei si gagica  =))  =)).

Arata binisor dar cred ca merg mai multe leduri nu doar 4; sau sa faci cu leduri conturul. Ia stilizeaza putin si vezi daca merge.
SKODA OCTAVIA 2 Elegance, 4x4; 1,9 TDI BXE; Xenon, PDG, Tempomat, Maxi-Dot, Hill Hold...
[URL=http:/

Offline geolik

• Gold member
    • Blog
« Răspuns #6 : Mai 28, 2008, 01:09:33 p.m. »
De exemplu, am incercat sa stilizez in graba cu PhotoShop CS2, ceva de genul asta as vrea sa pun pe bara fata, si sa se aprinda pentru 30 sec cand incui/descui masina plus oglinzile de la superb.
Exista un consumator unde as putea sa le leg? plafoniera, ceva?
G.

« Ultima Modificare: Mai 28, 2008, 01:12:22 p.m. de geolik »

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #5 : Mai 28, 2008, 10:16:52 a.m. »
Pe mine m-ar interesa o metoda sa imi activez LaunchControl-ul. Am tot cercetat dar nicaieri nu am gasit o solutie. Pentru golf-uri cu DSG s-a dat un "update" de soft cu care, la cerere, se activeaza aceasta funcite gratuit. Dar la Skoda? Chiar as fi curios daca noul RS Diesel cu DSG are activat LaunchControl-ul.
Si as mai vrea o remapare dar cu un cuplu in limita suportata de DSG.
Astept prima revizie si mai vedem  :015:
Object instance not set to an instance of an object...

Offline geolik

• Gold member
    • Blog
« Răspuns #4 : Mai 28, 2008, 09:26:29 a.m. »
Care e conditia sa nu fie kitsch?

nu pot defini acest termen, dar ceva care sa nu intepe ochii.....
de exemplu, mi se pare kitsch sa ai banda cu leduri albe "Audi Style" pe bara si sa nu ai xenon in faruri. discrepanta de la galbui la alb e prea mare!
chestie de gust...
Ma intereseaza mai mult posibilitatile tehnice, adaptarile, impactul vizual fiind dependent de gustul privitorului.
G.

Offline Vyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #3 : Mai 27, 2008, 10:43:11 p.m. »
In legatura cu ideea acestui topic ar fi util sa aflam ceilalti useri la ce firme de tuning au apelat si daca sunt multumiti de serviciile prestate.

Eu de exemplu as vrea cam pe la toamna sa imi tunez bara fata si o sa cam caut un atelier bun in Bucuresti (si nu vreau sa "scap" repede de ce bani au mai ramas de dupa concediu..prindeti voi ideea). Prin tunare ma refer la o usoara modificare: decupari pt spatii de aerisire mai mari+plasa sport de calitate, ceva striatii/modele ca sa mai inlaturam plictiseala de pe bara, eventual adapatre pt alte proiectoare (dreptunghiulare, nu rotunde).
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #2 : Mai 27, 2008, 06:10:22 p.m. »
Care e conditia sa nu fie kitsch?
bicicleta

Offline geolik

• Gold member
    • Blog
Proiecte de tuning
« Răspuns #1 : Mai 27, 2008, 05:33:53 p.m. »
Deschid un topic nou in care as vrea ca toti cei care vor sa schimbe ceva la masina lor sa scrie, pentru a capata experienta, unii de la altii. Pe masura ce rezolvam ceva, punem si DIY...
Se accepta si sfaturi de la avizati......

De exemplu, eu am o Skoda Octavia Tour la care as vrea sa schimb urmatoarele lucruri:
1. Montare/adaptare de oglinzi laterale de la Superb, cu pliere electrica si semnalizare
2. Montare sub usile din fata de banda luminoasa cu led, care sa se aprinda atunci cand se deschide usa.
3. Montare de banda luminoasa cu led in bara fata ("locurile pt proiectoare", ma rog), care sa se aprinda 30 secunde din momentul in care descui masina. (cu conditia sa nu fie kitsch!!!)
4. ...mai vedem, xenon, remapare
Revin cu niste poze, cam cum imi inchipui eu ca va fi.

« Ultima Modificare: Mai 28, 2008, 09:21:51 a.m. de geolik »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()