Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: cum sa o fac mai buna  (Citit de 7408 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
Raspuns: cum sa o fac mai buna
« Răspuns #5 : Iunie 06, 2008, 12:23:17 p.m. »
azi e ziua ta.maaare noroc ai! >:D< :040:

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
« Răspuns #4 : Iunie 06, 2008, 12:11:53 p.m. »
MRP........de ce induci omul in eroare? :D >:D< nu e mai bine sa intre direct pe www.skodatuning.ro? ;)
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #3 : Iunie 06, 2008, 12:06:40 p.m. »
intra si tu pe DXX-Blue line.gasesti acolo aproape tot ce-ti trebuie.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #2 : Iunie 06, 2008, 12:20:31 a.m. »
Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara pobleme.O sa fii multumit de masina si de motor mai ales daca l vei resofta  :P.
Ca si imbunatatiri iti recomand pe langa folii care fac toti banii,un eleron care i schimba un pic aspectul,resoftarea iar in interiror,un dvd 2DIN care sa inlocuiasca consola actuala.Daca iti place cromul pe masina ai multe solutii si pt exterior dar si pt interior,asta depinde numai de gustul tau. ;)
Daca ai copil mic obligatoriu huse  :082:

Offline horia2008

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 13
cum sa o fac mai buna
« Răspuns #1 : Iunie 06, 2008, 12:05:11 a.m. »
salut,recent mi-am comandat o octavia 2 elegance,1.9 tdi, am mai pus pe ea pachetul de drumuri grele(pe care eu il consider suuper necesar, pt bucuresti, deahhh de cand cu primarul asta , Videanu Bordura  :047: :047:) , maxi dot-ul, jantele pe 16 pt anvelopele dunlop  ;) stergator de luneta, alarma . Intrebarea mea e pt posesorii de octavia 2, sunt foarte entuziast, na, masina noua :), cum pot sa o imbunatatesc, in sensul elegant, mentionez ca masina dupa multe multe cugetari e alba, si intentionez sa-i pun folii, revenind cum pot sa o imbunatatesc, la modul elegant.
Astept sugestiile voastre, de la estetica interioara pana la cea exterioara, vor fi apreciate, va asigur
« Ultima Modificare: Iunie 06, 2008, 12:13:30 a.m. de F L O R I N »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()