Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: problema de electrica  (Citit de 5625 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline motanpaul

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 14
Raspuns: problema de electrica
« Răspuns #7 : Iunie 26, 2008, 11:51:00 a.m. »
Scuze ma grabeam deoarece trebuia sa plec urgent.

Problema e foarte grava la mine si ea sta in asa fel:

-usa fata stanga are si ea improvizatii facute cu niste relee, cabluri inadite

-usa fata dreapta e varza lipseste unitatea de comanda,
-are mufa aia cu 23 de fire si unde intra cablurile in ea, taieturi, improvizatii
-motorasul de la inchidere e dus
Daca puteti sa imi spuneti unde este locul centrului de comanda?

Electricianul m-a sfatuit in asa fel:
-sa merg la cineva cine are o masina accidentata, sau adusa din anglia si iau instalatia de la ambele usi de unde cablurile intra in usa si sa iau centrele de comanda si atunci a zis ca va merge totul. Stie cineva cam cat ma costa treaba asta, fara manopera deoarece mi-o face el ieftin fiind prieten cu mine?
Mersi mult anticipat .
« Ultima Modificare: Iunie 26, 2008, 12:16:33 p.m. de CRISTI »

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
« Răspuns #6 : Iunie 26, 2008, 09:19:50 a.m. »
OT: imi cer scuze ca intervin, dar rog un moderator sa puna un anunt pe prima pagina prin care sa se  interzica messo-romana pe forum.

eu unul cedez nervos.
Multumesc,
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #5 : Iunie 26, 2008, 06:09:31 a.m. »
scrie si tu sa inteleaga toata lumea cel putin dpdv gramatical
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline motanpaul

• Doar inscris
« Răspuns #4 : Iunie 25, 2008, 10:24:57 p.m. »
Acum m-am convins ca am cumparat-o ieftin dar mai am de investit in ea, cand a demontat usile a zis electricianul ca nu are cum sa ii dea de capat,are facute niste improvizatii  la ambele usi fata, relee, fire taiate, lipite cu banda. Electricianul m-a sfatuit sa merg undeva la dezmembrari si sa iau instalatia electrica de unde intra in usa cu tot cu motoras geamuri, si comanda centrala pentru ambele usi fata si a zis ca atunci va merge. Acum nu stiu cat ma va costa toata chestia asta, manopera e ieftina pentru ca e amic de-al meu.Se poate sa gasesc o masina lovita, sau adusa din Anglia? Stie cineva cam cat m-ar costa???? E buna ideea electricianului????   :056:
« Ultima Modificare: Iunie 26, 2008, 09:44:17 a.m. de CRISTI »

Offline relu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Rm Valcea
  • Mesaje postate: 483
« Răspuns #3 : Iunie 25, 2008, 08:06:42 p.m. »
incearca la dezmembrari . cred ca iesi mai covenabil
Skoda Octavia 2,  Trend, 2007, 1.4MPI, BUD
rosu corrida

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Iunie 25, 2008, 04:43:07 p.m. »
Salut.
Va trebui sa schimbi calculatorul de usa cu totul, pretul lui este unde va la 300 euro.

Bafta !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline motanpaul

• Doar inscris
problema de electrica
« Răspuns #1 : Iunie 25, 2008, 04:13:42 p.m. »
De curand am cumparat o skoda octavia combi din anul 1999(luna 9), si asa am cumparat-o cu usa drepata fata nefunctionala adica inchidere centralizata,geam,oglinda nu mergeau. Am zis ca e ieftin sa o fac dar m-am inselat. Am dus-o la un electrician si mi-a zis care e problema: adica motorasul de la inchiderea centralizata e dus, si este o mufa cu vreo 23 de fire si mi-a zis ca de acolo imi lipseste ceva ce intra in mufa aia, el parca a zis ca lipseste o unitate de comanda. Ziceti-mi va rog cum se numeste acea piesa ce lipseste, e scumpa????? :((  saptamana viitoare trebuie sa merg la service ca am progamare pentru schimbat filtrele,ulei,distributie,intinzator curea de alternator si nu pot sa merg pentru ca este desfacuta, daca nu o sa reusesc o montez inapoi usa dar sper sa o fac pana sapt viitoare. :((
« Ultima Modificare: Iunie 26, 2008, 09:41:08 a.m. de CRISTI »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()