Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Cumpar mufa proiector O2FL  (Citit de 6530 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Remi

• Expert
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 326
  • Auto: Octavia II, 1,6 MPI
Re: Cumpar mufa proiector O2FL
« Răspuns #4 : Octombrie 27, 2020, 08:02:15 a.m. »
Eu cred ca poti gasi la orice reprezentanta SKODA. Chiar daca nu ai codul, te pot ajuta cei de la pise.Probabil 15 - 20 lei pe bucata. De asemenea cred ca poti comanda si segmente de fire cu "papuceii/pinii" corespunzatori.
Skoda Octavia II Elegance 1.6 MPI, 2008

Offline cokevanilla

• Doar inscris
  • Locaţia: undeva in RO
  • Mesaje postate: 8
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 FL 140 HP TDI DSG
« Răspuns #3 : Octombrie 27, 2020, 07:47:43 a.m. »
Salut,
Am cumpărat deja 2 claxoane noi, nu pe original. Sunt de la Vemo, în jur de 70 RON unul.Voi încerca pe internet, așa cum ai sugerat. Era ultima variantă. Aș fi preferat să găsesc mufe noi.
Mulțumesc.

Offline marius_f

• Gold member
  • Locaţia: craiova
  • Mesaje postate: 620
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 2, 2.0 tdi, bkd, dsg
« Răspuns #2 : Octombrie 26, 2020, 10:34:22 a.m. »
Olx, dezmembrari ...

Banuiesc ca iti trebuie si claxoanele, ca sa inlocuiesti chinezariile alea, asa ca eu cred ca ar fi mai indicat la dezmembrari, sa poti face proba ''live'' , sa verifici functionalitatea claxoanelor
Doar ca la dezmembrari au ''prostul'' obicei sa ceara '' si pe mă-sa si pe tac-su'' , sa supraestimeze, pe motiv ca's piese originale ... d'acu 10-15 ani ... prefera sa stea cu ele nevandute sau sa le vanda foarte greu si rar, sa stea cu rafturile pline de piese ... desi internetul abunda de piese sh

Sau pe olx, macar aici ai unde cauta si de unde alege ... cauta si de passat b6, golf 5... posibil si alte marci din grupul VAG

Uite aici un anut de pe olx, pretul pare ok
https://www.olx.ro/oferta/claxon-claxoane-passat-b6-golf-5-6-touran-caddy-octavia-2-leon-etc-IDd8OwB.html#7883330388

Stiu ce inseamna fara claxon pt ca si mie mi s-a ars unul prin vara
L-am gasit tot pe olx, prin BV, dar am avut drum pe acolo si l-am putut proba inainte de achizitie

Tu decizi

Restul, intamplarea ... este fara cuvinte

Bafta

Offline cokevanilla

• Doar inscris
  • Locaţia: undeva in RO
  • Mesaje postate: 8
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 FL 140 HP TDI DSG
Cumpar mufa proiector O2FL
« Răspuns #1 : Octombrie 26, 2020, 08:54:59 a.m. »
Bună dimineața,
Vă rog frumos să îmi spuneți de unde pot cumpăra 2 mufe ca cea din imagine? Este mufa de la un claxon de pe Skoda Octavia 2 FL. Mi-au furat claxoanele la un service și mi-au montat niște chinezării. Chinezăriile nu aveau însă mufe și atunci mi-au decojit firele mele înainte de mufa originală pentru a trage fire să alimenteze porcăriile pe care mi le-au montat. Caut mufe care să aibă măcar 3-4 cm de fir pentru a le putea monta la cablajul existent.

E cam greu fără claxon. Merg mult prin sate și mai atenționez un biciclist, o căruță. Mai schimbă unii direcția de mers brusc, fără să se asigure.
Mai am poze.....dacă e nevoie.
Mulțumesc.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()