Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ford Ranger Raptor 2023  (Citit de 44963 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline judge

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1175
  • Auto: Utilaje agricole
Re: Ceva stupid
« Răspuns #10 : Septembrie 06, 2022, 04:33:53 p.m. »
@iIulian M: Nu ai cum să nu iubești libertatea lor  :x

Btw, de ce am zis că umrează să fac ceva stupid: practic, am cumpărat mașina de pe net. Evident că nu au mașină de test (mai ales în vremurile astea), iar în plus tocmai am remarcat că în ofertă nu scrie nici măcar capacitatea rezervorului, darămite consum, etc.

Mor de curiozitate cât mă mai suportă iubita mea...

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #9 : Septembrie 05, 2022, 11:47:09 p.m. »
E ieftin sa detii aici o masina la mine (comparativ cu UE) ca sales tax e vreo 10%, benzina e cam cu 50% mai ieftina, in unele state cum ar fi si asta unde's eu, n-ai taxe pe capacitate cilindrica, n-ai ITP, n-ai test de emisii si daca iti schimb uleiul singur nu pierzi garantia.

Nici macar asigurarea de tip RCA nu-i obligatorie daca esti dispus sa pui $60k la bataie (sa faci un bond cu statul si in caz de accident, platesti pana la $60k).
« Ultima Modificare: Septembrie 05, 2022, 11:53:45 p.m. de Iulian M »

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #8 : Septembrie 05, 2022, 11:39:33 p.m. »
Ah, maxim arata… Ma omoara preturile pe care le aveti voi acolo…

Clar are ceva pachet off-road, vad ca are beadlock la jante.

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #7 : Septembrie 05, 2022, 10:43:50 p.m. »
Un coleg de-al meu din echipa si-a luat anul asta asta: F-350 cu 7.3l V8, echiparea Lariat cu un pachet offroad Tremor, l-a ajuns undeva pe la ~$65-70k daca tin bine minte.
Are doua baterii: una pe stanga si alta pe dreapta cum te uiti la motor (cica pentru redundanta).

Are si a lui destul de mult tech inauntru: poti introduce ce tip de remorca ai (vine cu multe modele predefinite) si ajuta cand dai cu spatele spatele sa puna remorca unde vrei.
« Ultima Modificare: Septembrie 05, 2022, 10:50:57 p.m. de Iulian M »

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #6 : Septembrie 05, 2022, 10:05:55 p.m. »
Păi inițial m-am enervat așa de tare încât am vrut să iau un F-150. Le aduc unii prin Europa. Dar mulți bani, iar apoi ceva provocări cu service, piese, poate chiar cu înmatricularea.

Sunt clar mai multe și pe aici, dar nu neapărat în orașele mari. Așa că e momentul să începem trendul ăsta... :)

Btw, Rivian e chiar șmecherie, și F-150 Lightning e și el bine primit.

Offline Iulian M

• Gold member
« Răspuns #5 : Septembrie 05, 2022, 09:59:07 p.m. »
Incep si prin Romania sa fie populare truck-urile? pe la mine e plin de ele.
Au aparut si electrice (inclusiv F-150 electric) si toti par innebuniti dupa Rivian.

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #4 : Septembrie 05, 2022, 09:37:08 p.m. »
Chiar am de gând să îl folosesc ca daily driver. Deși am cam terminat operațiunile majore de achiziții la casă, sigur își va dovedi însă utilitatea și la cărat.

Dar în principal îl voi folosi pentru mers la birou (când mă mai duc), întâlniri, cumpărături, ieșit din oraș - basically va fi mașina de bază. Iar bonusul va fi că voi putea să o scot și în teren fără nicio emoție.

Va fi amuzant maxim cu consumul, dar mi-am asumat asta. Vedem... Am un sentiment super ok despre alegerea asta.

@bogdanpiatra: sincer, ultima dintre griji :)  Mulțumesc pentru urări!

PS Am plătit azi avansul, aștept să văd ce dată de livrare efectivă îmi dau. Au spus 8 luni, și-au luat însă 10, dar a rămas că revin cu un ETA efectiv.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Septembrie 05, 2022, 09:16:21 p.m. »
Am avut pana de curand Isuzu D-Max 3.0 TD cu manuala, desigur. In AU este mai bine vazut decat Hilux si nu degeaba.

Ce sa-ti spun? Pick-up-ul e favoritul meu dintotdeauna. L-am dat doar pentru ca ma costa mai mult sa-l detin decat il foloseam in general lately (fie carausie, fie excursii).

Din acest pdv, un DA pentru Raptor.

Totusi, in afara de fun, mai ai in gand si ceva overlanding nadajduiesc, altfel devine piesa de muzeu. Ma gandesc ca pentru carausie va fi folosit doar ocazional.
NUMAI CINE NU A CONDUS UN PICK-UP VA GANDI DESPRE EL CA E CEVA STUPID  :046:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3193
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
FORD RANGER RAPTOR 2023
« Răspuns #2 : Septembrie 05, 2022, 04:26:43 p.m. »
Stupid e ca spuneai ceva de duster sau sandero =))  Erau pentru pus in bena? :) )

In rest, de ce nu......mor gagicile, cad lovite, etc.... cand vad un barbat in tinuta office coborand dintr un Raptor.

Masina e faina, s-a stapanesti sanatos

« Ultima Modificare: Octombrie 06, 2022, 05:06:24 p.m. de M i c u t z u »

Offline judge

• Gold member
Ford Ranger Raptor 2023
« Răspuns #1 : Septembrie 05, 2022, 01:51:18 p.m. »
Bun, m-am gândit să vă înveselesc și să vă povestesc ce chestie stupidă urmează să fac.

Chiar am încercat să am o abordare rațională și să găsesc soluții cât mai ok pentru viitoarea mașină. Nu a ieșit nimic. Fie nu sunt disponibile într-un interval rezonabil, fie nu bifează niște chestii, fie sunt scumpe de nu merită.

Ultima strigare e între C (78.0000 EUR) și GLC (92.000 EUR), ambele noi. Lăsând la o parte gălăgia infernală de bani, am informații că cel mai probabil nu vor ajunge la timp (15 iulie 2023) - C-ul poate (dar are alte minusuri), dar GLC-ul sigur nu. Informația nu e de la dealer, e mult mai sigură.

Așa că am decis să îmi bag picioare în tot și să îmi iau un cazan la care nu m-aș fi gândit vreodată: noul Ford Ranger Raptor.

Mașina e fun de leșini, și dacă îmi recuperez cortul de safari cred că găsesc o modalitate să îl sui pe cazan.

Pe scurt, aproape 300 de cai, suspensie live, blocante spate-față. Exceptând heads-up display, memorie scaune și ventilație scaune, are tot ce am pe MB, dar în plus are volan încălzit și parbriz încălzit, iar Apple Carplay e wireless.

Mașina are 3 opțiuni suplimentare, în restul totul e dotare de serie: (i) capac cu închidere electrică pentru benă, (ii) pachet de abțibilduri, și (iii) antifurt pentru roate de rezervă. Evident că l-am ales doar pe primul.

Azi ar trebui să plătesc avansul.

Idei, păreri, simțiri?

PS Nu am nicio garanție că intră în garaj la birou. That will be the fun part.

Pentru cine e curios:

« Ultima Modificare: Octombrie 06, 2022, 05:04:22 p.m. de M i c u t z u »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de M i c u t z u
[Aprilie 07, 2026, 10:09:35 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Aprilie 03, 2026, 09:05:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Martie 28, 2026, 04:52:37 p.m.]

temperatura exterioara de al bundy
[Martie 18, 2026, 10:09:01 a.m.]

Martori abs esp frana de mana in bord de al bundy
[Martie 12, 2026, 02:33:13 p.m.]

* Mesaje recente

Calendar

Aprilie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5
6 7 [8] 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19