Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Bare transversale & suport biciclete  (Citit de 50164 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
Re: Bare transversale & suport biciclete
« Răspuns #6 : Iulie 17, 2008, 02:40:19 p.m. »
Da, e ceva gen Thule FreeWay 968 (primul din link).
Se potriveste pe Octavia, acolo l-am folosit prima oara (am avut O1 timp de 5 ani).
Avantajele sint:
- n-ai nevoie de barele de acoperis
- se potriveste la orice hayon (acum e pe Pejou 207 al sotiei)
- SIIII, marele avantaj e ca acelasi portbagaj il dau jos de pe masina, il agat pe perete in garaj si tin bicicletele tot acolo pe el.

Se agata de hayon cu 6 cleme + corzi care le intinzi. Dezavantajul e ca iti lasa niste usoare urme, de la frecare. Asta pentru cine tine la masina ca la ochii din cap ... Me I don't fucking care, de niste mici zgiriieturi
bicicleta

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #5 : Iulie 17, 2008, 12:40:15 p.m. »
Eu merg destul de mult cu biciclete pe masina, insa am un portbagaj care se prinde pe spate, pe hayon; iar bicicletele stau oarecum culcate pe el, perpendicular pe directia de mers.
La inceput am crezut ca te referi la platforma aceea care vine prinsa de carligul de remorcare, dar cautand pe net am gasit si sistemul tau de prindere: http://www.portbagaje.net/portbagaje.php?scat=23&ssubcat=49
Oare se potriveste la Octavia?! Cum vine atasat de hayon? Se moteaza/demonteaza usor?

Offline Cyrus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 129
« Răspuns #4 : Iulie 17, 2008, 09:41:29 a.m. »
Si eu merg cu bicicletele des la munte pe masina.Mi-am luat bare transversale Mont Blanc ( aluminiu )care m-au costat 420 RON + suporti de bicicleta Atera( aluminiu) care costa vreo 350 RON/buc.
  Daca optezi pt varianta de otel iesi mai ieftin.

poti sa pui 3-4 bicilete cu cadrul de aluminiu, ele sunt garantate pana la 75 -80 kg.
Skoda Octavia Combi 4x4 1.8 T

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #3 : Iulie 16, 2008, 11:57:16 p.m. »
Eu merg destul de mult cu biciclete pe masina, insa am un portbagaj care se prinde pe spate, pe hayon; iar bicicletele stau oarecum culcate pe el, perpendicular pe directia de mers.
Am observat un consum suplimentar de 1 litru, 1 litru si ceva. Evident, cind am biciclete merg mai grijuliu, asa ca nu i-am incercat limitele in viraje. Dar cu 100 km/h poti merge.
bicicleta

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #2 : Iulie 16, 2008, 11:44:14 p.m. »
 0m0 Multumesc pentru ca ai deschis subiectul
Tin aproape de tine fiindca de mult imi doresc sa cumpar bare si suport de bicicleta la Octavia.
Momentan rabatez spatarele scaunelor din spate si pun cu grija bicicleta in portbagaj, avantaj hayon..

Nu ma ingrijoreaza impactul la consum sau ca as avea probleme in viraje, ci aspectul estetic al barelor de sustinere transversale. Pana acum n-am vazut pe strada decat o singura Octavia cu asa ceva dar n-as zice ca mi-a displacut.

LE:  :042: Acum observ ca ai Fabia, dar tot aia este. Poate difera un pic preturile.
« Ultima Modificare: Iulie 16, 2008, 11:48:32 p.m. de Stef13 »

Offline Vyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
Bare transversale & suport biciclete
« Răspuns #1 : Iulie 16, 2008, 11:27:19 p.m. »
Salutare,

Vreau sa cumpar asa ceva si as vrea sa stiu daca voi ati cumparat, caz in care as vrea sa stiu de unde, cu cat si ce impresii aveti. Am vazut ca in oferta de vara a importatorului se regasesc aceste accesorii la 350 respectiv 206/326RON. Se gasesc in alta parte mai bune si/sau ieftine? La Augsburg au suport bicicleta la 339RON. Cele de aluminiu au avantajul greutatii sau mai e si alt aspect de retinut?

Cam cu cat maxim as putea sa circul cu 2 biciclete sus? Si cat de mare este impactul la consum? In viraje stranse voi avea probleme cu forta centrifuga?
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()