Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!  (Citit de 18457 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radioman

• Expert
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 966
  • Unii se nasc ca un 'original' si mor ca o "copie"
    • Radio Romania Constanta
  • Auto: Octavia 3 /2.0 TDI/150 CP
Re: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!
« Răspuns #11 : Ianuarie 12, 2009, 01:46:45 p.m. »
Eu am avut un model care se gasea in hypermarket-uri acum vreo 3 ani si nu mi-a placut deloc cum se aude, sper ca si-au mai imbunatatit oferta (dupa pretul lor care a ramas cam acelasi n-as prea crede), caci altfel n-as  recomanda decat la un nivel inferior(ca sa fiu amabil in exprimare) al pretentiilor ... :(
« Ultima Modificare: Ianuarie 12, 2009, 01:50:26 p.m. de radioman »
Skoda Octavia 3 Style /2.0 TDI /2017; VW Polo 2019

Offline mario75

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 419
  • Auto: O2 BKD 2005
Re: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!
« Răspuns #10 : Ianuarie 12, 2009, 12:50:56 p.m. »
Am intrat mai tarziu aici. Acelasi lucru face si Playbox - ul meu, seamana chiar cu cel din link-ul tau, dar are capul mai mic, si a costat 80 de RON la Real
Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Offline Richard IV

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 97
Raspuns: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!
« Răspuns #9 : August 30, 2008, 05:45:07 p.m. »
Intre timp mi-am luat modulatorul si nu am mai revenit cu impresii. Iata-ma! :-)
Dupa o perioada de cautari pe net si citit review-uri m-am hotarat asupra acestui model:
http://www.euro-mag.ro/?act=detalii&produs=1689&cod=GWT-304R
A costat 90 RON+9 RON transportul=99 RON.
Pentru mine nu a contat pretul, mai mult ca sa aiba sunet cat mai bun.
Sunt foarte multumit de el.
« Ultima Modificare: Ianuarie 12, 2009, 02:41:06 p.m. de Richard IV »
Skoda Octavia Elegance 1.8 T, combi, 2003 ,CV automata, cod motor AUM, tempomat,scaune electrice cu

Offline Calin

• Gold member
  • Mesaje postate: 656
« Răspuns #8 : August 30, 2008, 08:51:48 a.m. »
Acum vreo cateva zile am vazut un modulator FM cu comenzi volan pe la 100 si ceva de Ron. Ffff dragut, dar nu stiu si cat de bun :) Daca o sa vad si montat sau cum se aude o sa revin cu "impresii".

Offline kunjanos

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 457
  • Kun Janos
  • Auto: Octavia II Scout
« Răspuns #7 : August 30, 2008, 07:47:07 a.m. »
Eu am cumparat un modulator FM pt. cineva chiar ieri, a costat 32 RON + un Flash de 2 GB (22 RON)...L-am testat ff putin, dar mi s-a parut ok.
Mie mi se pare o investitie buna, daca ai deja un Flash, nu mi se pare mult sa dai 32 RON.
L-am luat de aici: http://www.intend.ro/index.php?main_page=index&cPath=67&zenid=f68dd93b19897bfb3fbf96c5396bd2b2
(vandut) Octavia Scout II din 2007, 103kw, BMM
Volvo XC60 2016, 220CP, D5

jonah lomu

• Vizitator
« Răspuns #6 : August 29, 2008, 09:22:48 p.m. »
un modulator fm bun si ieftin este well ,in jur de 400 mii,sau gps cu modulator fm

Offline Richard IV

• Junior
  • *
« Răspuns #5 : August 01, 2008, 12:36:25 p.m. »
Sincer, ma indoiesc ca exista vreo diferenta la partea de transmitere a semnalului, si aici pierderea calitatii sunetului e aceeasi, din cauza transmisiei FM. Bineinteles pe niste difuzoare no name, sunteul nu va face diferenta, mai ales daca si cass-ul e luat din piata...

Diferenta e la design, ce stie sa faca, daca are reglaje standard, daca are sau nu telecomanda, daca are sau nu display, daca stie sa citeasca si usb si card, sau numai una din ele etc. Deci, diferente doar la caracteristici...din pacate.

Parerea mea, ca si investitie... costa in jur de 70-90 de lei un modulator, si cam atat si un stick usb... ajungi in minim 130 de lei cu ceva mediu; la dublul sumei ai un mp3 player (sony) super ok din toate punctele de vedere, iar la triplul sumei ai si Bluetooth pentru telefon, cu auditie in boxe;)

Da ai dreptate,insa stickul nu as trebui sa-l mai iau pentru ca am,si nu as dori sa schimb aspectul bordului,care este de serie,si m-am gandit la acesta solutie.
Este cineva oare pe planeta care este si multumit de modulatorul lui? :D
Skoda Octavia Elegance 1.8 T, combi, 2003 ,CV automata, cod motor AUM, tempomat,scaune electrice cu

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #4 : August 01, 2008, 11:49:19 a.m. »
Sincer, ma indoiesc ca exista vreo diferenta la partea de transmitere a semnalului, si aici pierderea calitatii sunetului e aceeasi, din cauza transmisiei FM. Bineinteles pe niste difuzoare no name, sunteul nu va face diferenta, mai ales daca si cass-ul e luat din piata...

Diferenta e la design, ce stie sa faca, daca are reglaje standard, daca are sau nu telecomanda, daca are sau nu display, daca stie sa citeasca si usb si card, sau numai una din ele etc. Deci, diferente doar la caracteristici...din pacate.

Parerea mea, ca si investitie... costa in jur de 70-90 de lei un modulator, si cam atat si un stick usb... ajungi in minim 130 de lei cu ceva mediu; la dublul sumei ai un mp3 player (sony) super ok din toate punctele de vedere, iar la triplul sumei ai si Bluetooth pentru telefon, cu auditie in boxe;)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline Richard IV

• Junior
  • *
« Răspuns #3 : August 01, 2008, 11:33:28 a.m. »
Eu am avut unul, si dupa cateva zile l-am dat... din pacate, transmisia prin unde FM a mp3-urilor are o calitate proasta, dpdv al frecventei de transmisie, si pierzi foarte mult la basi si inalte; se aude mai rau decat radio direct prin HU. Mai bine fa un upgrade de HU.

Mersi pentru raspuns!
Dar oare exista modulatoare decente,sau numai slabe?

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #2 : August 01, 2008, 11:10:41 a.m. »
Eu am avut unul, si dupa cateva zile l-am dat... din pacate, transmisia prin unde FM a mp3-urilor are o calitate proasta, dpdv al frecventei de transmisie, si pierzi foarte mult la basi si inalte; se aude mai rau decat radio direct prin HU. Mai bine fa un upgrade de HU.
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline Richard IV

• Junior
  • *
Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!
« Răspuns #1 : August 01, 2008, 11:00:00 a.m. »
Buna!As dori sa va cer pererea despre modulatorele FM.Am mai citit pe forum opinii , in general de la necunoscatori ,cum ca sunt de proasta calitate.Au si ei dreptate pt. ca sunt si asa.
As dori sa-mi recomandati marci de modulatoare pe care le posedati sile-ati incercat, si au dat randament foarte bun(adica sunet de calitate apropiata sau mai buna cu a unui post radio FM)
Mentionez ca am in masina radiocasetofon Symphony de fabrica,cu 4 boxe in usi.
Multumesc mult!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()