Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!  (Citit de 18424 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ducu.

• Junior
  • *
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 61
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 2 1.6
Re: Modulatoare FM.numai pentru cine a incercat, sau poseda asa ceva!
« Răspuns #26 : Mai 19, 2012, 10:06:59 a.m. »
Pt cine vrea un modulator mai bun gaseste pe Ebay numai ca trebuie sa astepte cam mult trei,patru saptamini, cam atit am asteptat eu dar se merita si sunt si la pret super,eu folosesc la skoda mea nu sunt probleme singura sa zicem nemultumire  e ca sursa de curent de la bricheta nu se intrerupe odata cu oprirea motorului si de accea acesta trebuie oprit din swich modulatoru altfel functioneaza in gol,iar de consum nici nu se pune in discutie,eu l-am uitat aproape doua zile de mers in gol si nu s-a intimplat nimic iar calitatea sunetului mi se pare a fi una buna.
« Ultima Modificare: Mai 19, 2012, 10:24:26 a.m. de ff_2004_06 »

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #25 : Mai 18, 2012, 03:01:26 p.m. »
Eu am testat multe modulatoare FM :) N-am avut cu niciunul vreo problema

Cel care mi s-a parut ca are calitatea cea mai buna e Soundfly : http://www.kjglobal.co.uk/acatalog/sound_fly.html

Il mai am si acum :) Nu l-am mai folosit de 4 ani.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #24 : Mai 18, 2012, 02:45:57 p.m. »
Acum multi ani, cand abia aparusera telefoanele mobile, l-am vazut pe unul care avea  telefonul la incarcat in masina si lasa motorul mergand, "ca se descarca bateria" :)

Nu descarca, decat daca, nu-mi dau seama cum, e defect si are vreun scurtcircuit in el. Altfel poate sa mearga zile in sir.
bicicleta

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
« Răspuns #23 : Mai 18, 2012, 02:06:27 p.m. »
       Am avut eu la Bia modulator. De descarcat nu descarca bateria. Nu imi placea ca dura asa de mult pana citea de pe stick si nu afisa formatia-titlu cantec. Al meu exact asa era http://www.onaxaelectronics .ro/produse/261bg.2.jpg . A fost util intr-o vreme deoarece Bia avea un Clarion  non mp3. Modulatorul l-am gasit prin 2008 la Selgros la o promotie. Era 30 lei. Prin 2010 mi-am luat un player cu mp3 si stick. Modulatorul nu l-am mai vazut, cred ca e depozitat undeva, iar Clarion-ul l-am dat unchiului meu.
      Daca gasesc si  modulatorul i-l voi da si pe acela. Si asa eram in pana de idei de cadouri deoarece mi-au luat-o inainte altii cu ce imi propusesem eu. Si asa vine 1 iunie, ziua Andreei (verisoara mea mai mica). :)
    Matusa mea a avut modulator Tuadia http://www.pricer .ro/pr/medium/s/r/tuadia-disco-700.jpg si pe al ei apareau informatii despre melodie. :)
« Ultima Modificare: Mai 18, 2012, 04:02:06 p.m. de M i c u t z u »

Offline cosmo47

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: rm valcea
  • Mesaje postate: 155
  • vreau sa stiu cat mai multe despe motorul 1.2 htp
  • Auto: fabia 1.2 60Cp 44 kw
« Răspuns #22 : Mai 18, 2012, 01:49:51 p.m. »
salut...are cineva idee cat consuma un modulator no name...? adica descarca bateria daca se merge cu el si la drumuri scurte ? ce alte dezavantaje majore ar fi de spus in afara de calitatea sunetului care este discutabila in functie de preteniile fiecaruia dintre noi

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #21 : Ianuarie 13, 2009, 02:24:21 p.m. »
nu trebuie decat scos HU afara ca sa bagi mufele de la xcarlink
daca HU tau e original merge orice Xcarlink pentru VAG pe 12 pini
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline mario75

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 419
  • Auto: O2 BKD 2005
« Răspuns #20 : Ianuarie 13, 2009, 02:15:38 p.m. »
 :)) chiar nu stiu, dar dupa cum bine ti-ai dat seama, aici se discuta de modulatoare FM.
No ofence, cred ca lumea te-a auzit de prima data, si a inteles
Revenind la modulatoare, ...

Daca as fi avut mai multi bani, si as fi fost dispus sa demontez bordul, as fi cautat un xcarlink, si as fi intrebat in alta parte. In plus ar fi trebuit sa fiu sigur ca se potriveste la radiocd-ul meu. Corect?  :082:
« Ultima Modificare: Ianuarie 13, 2009, 02:21:57 p.m. de mario75 »
Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #19 : Ianuarie 13, 2009, 01:40:31 p.m. »
pai eu de ce bat apa in piua cu Xcarlinkul....

Offline radioman

• Expert
  • Mesaje postate: 966
  • Unii se nasc ca un 'original' si mor ca o "copie"
    • Radio Romania Constanta
  • Auto: Octavia 3 /2.0 TDI/150 CP
« Răspuns #18 : Ianuarie 12, 2009, 09:48:40 p.m. »
Domnilor va respect parerea si cred ca performantele acestor "device"-uri s-au imbunatatit, poate fi inteleg o solutie de compromis, dar sound-ul (@Mario75  ;) ) ar trebui sa fie unul si numai unul ...adica de calitate...Respect maxim !
Skoda Octavia 3 Style /2.0 TDI /2017; VW Polo 2019

Offline florin

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #17 : Ianuarie 12, 2009, 05:10:05 p.m. »
e o solutie ieftina si decenta probabil . fiecare are cerintele lui despre modul cum se aude in masina. mie nu imi place cum se aude la mine cu mp3 player alpine si boxe in toate usile. dar aici am eu pitici pe creier . de asta nici radio-ul nu il ascult , e mult prea slaba calitatea comparativ cu un cd     
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline Adi.badarau

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 36
    • -Car-Bits: Despre Masini, condus, si lumea auto-
« Răspuns #16 : Ianuarie 12, 2009, 04:49:09 p.m. »
Eu am in masina un modulator well(iclusiv comenzi pe volan, dar alea sunt proaste) la calitate sunet nu sunt dezamagit, se aude aproape ca la mp3 player dupa masina. Singura problema este ca daca treci pe langa unul cu modulator care-l tine pe frecventa apropiata de a ta apar interferente mari, aceelasi lucru si in cazul radiourilor pirat.
In rest daca nu vrei sa-ti cumperi alt casetofon e o solutie buna, ai grija sa nu cumperi totusi unul foarte ieftin si daca are comenzi pe volan sa te uiti la telecomanda sa fie prin bluetooth ca altfel nu o sa poti schimba decat intr-o anumita pozitie a volanului.
Skoda OctaviaII(face-lift 2008) 2.0TDI DSG- Navigatie,ESP,Scaune si volan sport cu padele pt DSG,etc

Offline mario75

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #15 : Ianuarie 12, 2009, 02:47:54 p.m. »
Eu cred ca acele bruiaje sunt de la alti posesori de modulatoare ;)  E destul de puternic semnalul a. i. sa acopere emisia unui post de radio local, deoarece e f. aproape de antena.

Offline Richard IV

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 97
« Răspuns #14 : Ianuarie 12, 2009, 02:46:30 p.m. »
Subscriu la ce a scris mario.
Pentru mine singurul lucru enervant este ca la drum lung semnalul deseori este deranjat de diferite posturi, din diferite locatii pe aceeasi frecventa.
Este o solutie foarte buna de compromis.
Skoda Octavia Elegance 1.8 T, combi, 2003 ,CV automata, cod motor AUM, tempomat,scaune electrice cu

Offline mario75

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #13 : Ianuarie 12, 2009, 02:41:06 p.m. »
Oferta sigur s-a imbunatatit. Gasisem si eu cu un an inainte, tot la oferta (60 RON) un no name, cu telecomanda, dar nu stia sa caute prin foldere, si am ramas cu un gust amar. Placut surprins sa primesc banii inapoi pe el a doua zi. Am stat putin pe ganduri inainte sa imi iau altul de la acelasi magazin (nu magazinul era de vina, ci eu ca returnasem un produs asemanator inapoi datorita calitatii slabe), si l-am luat pe asta. M-a incantat mufa jack de input si posibilitatea folosirii cardurilor de memorie. In plus are si volum, si posibilitatea alegerii frecventei la interval de 0,1 MHz. Calitatea sunetului nu e stralucita (nu cred ca se ridica la nivelul gusturilor tale radioman :P ), dar oricum mult mai buna decat a celuilalt, luat acum 2 ani (no name). Pe un radioCD de fabrica, aproape ca nu se cunoaste diferenta intre radio si modulator. Are si basi si inalte, are si RDS, a.i. iti apare ID Tag-ul pe ecranul radioului.
Calitatea slaba a semnalului o pun si pe seama faptului ca el emite din interiorul masinii, iar antena radioului receptioneaza din exterior.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #12 : Ianuarie 12, 2009, 02:32:21 p.m. »
daca va trebuie un adaptor mp3 player pt HU original cumparati un xcarlink
modulatorul fm e bullshit !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()