Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185774 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Tom

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 511
  • ÎMI PLACE MAI MULT SA CONDUC DECÂT SA BEAU
  • Auto: TOUR 101CP AXR 2007
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #543 : Aprilie 04, 2011, 10:06:03 p.m. »
Ultimul post cica raspunde la penultimul, da' numa' cica :042: .
Combinatia suprema: O MINA DE FIER ACTIONATA DE UN CAP DE LEMN

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #542 : Aprilie 04, 2011, 04:09:07 a.m. »
draga dragosb, am un client cu un bkd ....de ii tot frec masina pe acasa de vineri ! ma suna ca uneori nu trage!
...are 250 mii km!
octavia rules!
are defect pe clapeta de oprire!
dar, ii suiera turbina!
asta, imi da masina doar  sa o rezolv...
cred ca are si ceva fire , roase!

« Ultima Modificare: Aprilie 04, 2011, 07:07:47 a.m. de A V A T A R »

Offline dragosb

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #541 : Aprilie 01, 2011, 10:36:34 p.m. »
@tatae: Nu mi-au scos motorina din rezervor, au consumat-o facand teste. Au mers ~500 km cu masina folosind motorina din rezervor.

Povestea pe scurt:

Totul s-a petrecut acum un an cand masina inca era in garantie si am fost la Brady reclamand consum mare de ulei (mancase ~1l in 1500 km) si faptul ca scotea f. mult dum alb-albastrui - semne clare de turbina. In prima faza m-au pus pe mine sa fac 500 km, pe cheltuiala si riscul meu ca sa masoare consumul de ulei. Cand am revenit au spus ca rezultatele sunt neconcludente pentru ca au gasit un consum de ~800 ml ulei la mia de km; citez: "ati scos ulei din motor...". Asa ca au luat masina si au facut si ei ~500 km CU MOTORINA DIN REZERVORUL MEU pe care nu au mai pus-o inapoi. Au gasit un consum de ~750 ml ulei la mia de km. Intr-un final au schimbat turbina.

Mai mult, la ultima revizie pusesem in masina ulei Long Life Mobil 1 ESP Formula 5w30, revizie facuta tot la Brady. Inainte sa faca si ei testul celor 500 km mi-au dat uleiul afara si mi-au pus Castrol SLX care nu e Long Life si e la jumatate de pret fata de Mobil 1. Asa ca masina mi-au dat-o inapoi cu ulei Castrol SLX si nu cu Mobil 1, desi le-am cerut sa imi puna in masina ulei de care am pus si platit la revizie si nu prostia de Castrol SLX.
Cand le-am cerut socoteala, m-au trimis la plimbare.

Mai vrei exemple? Mai am destule ! Uite, unul asa, mai scurt: masina era tot in garantie si am reclamat ca plutitotul din rezervor nu mai indica bine; rezervorul era plin "pana in gura" iar in bord imi arata rezervorul pe jumatate gol. Au curatat plutitorul, m-au pus sa platesc operatiunea pt. ca "nu e dom-le acoperita de garantie !" desi trebuia sa nu dau nici un ban. Am luat masina si am plecat in provincie. Tot drumul de 500 de km masina "dadea in nas" la accelerare. Cand m-am intors, am revenit la Brady. Le-au mai trebuit alte 2 zile ca sa isi dea seama ca cel care imi curatase plutitorul imi inversase turul cu returul...

Acum Tataee, mai ia-le apararea !

Mai vrei exemple? Mai am. Nu a fost o operatiune de tinichigerie facuta de Brady la care sa nu fie nevoie sa revina macar sa polisheze o scursura de lac ! La masina anterioara (Octavia Tour) au refacut hayonul DE 3 ORI !!! Ba erau impuritati in vopsea (parca aruncase unul cu nisip), ba a crapat tot chitul pus de ei la primul frig... si tot asa. Macar atunci si-au cerut scuze de fiecare data si au recunoscut ca e greseala lor.

Astept cu foarte mult interes raspunsul tau !

Cu respect,
DragosB
Object instance not set to an instance of an object...

Offline Weltmeister

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia 4X4
« Răspuns #540 : Aprilie 01, 2011, 12:13:02 p.m. »
Am intrat de 2 ori in Brady Militari ! De ambele ori am fost deranjat de "suficienta!" celor de acolo si am renuntat!In plus cu oricine vorbesc despre Brady(care a folosit serviciile lor) ma sfatuieste sa-mi gasesc alt service.
Am fost client Avia Pantelimon dar acum sunt foarte multumit de Porsche Aviatiei din Barbu Vacarescu !

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #539 : Aprilie 01, 2011, 01:16:07 a.m. »
salutare dragi, skodari!
imi cer scuze ca, intervin?
am renuntat demult sa, pierd timpul pe net!
dar, am citit un topic la un client....dragosp...ceva de genul!
ca, d-l a venit cu rezervorul full ! SI a plecat cu acel rezervor , gol?
ati alimentat poate alt combustibil ?
si mecanicii v au scos acel combustibil , necorespunzator din masinutza , dvs!
chiar nu inteleg ?
in acest service nu se fura nimik!
toate piesele inlocuite la revizie se pun in masina, clientului!
 iar combustibilul din rezervoarele masinilor ,vw skoda nu se poate sustrage ca, si un ...cd '' din cd player!
chiar nu inteleg , aluzia?
sunt camere de supraveghere peste tot!
iar pt, clientii care in viitor apeleaza la serviciile noastre, si sunt suspiciosi in schimbul de ulei?

sau altele?
v a rog sa, specificati ca, vreti la tataee!
in colaborare cu consilierul de service si mine, ve ti avea acces la schimbul de ulei, daca aveti suspiciuni ca o reprezentanta vw skoda ,agreata de porsche romania....nu schimba uleiul sau fura din rezervoare?!

imi pare rau ca .exista si neplaceri din partea, clientilor!
cu respect, tataee! :">

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #538 : Martie 29, 2011, 06:46:28 a.m. »
Mi-ai luat din elan!La ei vroiam sa merg pentru unele reparatii.
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline Staff

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 19
  • Auto: Superb 1.9 TDI BPZ
« Răspuns #537 : Martie 29, 2011, 01:31:16 a.m. »
nu stiu daca as putea sa laud BRADY....sincer am avut un accident cu masina si am facut reparatia la ei...toate bune si frumoase, pana cand a inceput sa troncane, sa vibreze, sa-mi pice volanta, al 3-lea stop(cel de pe luneta) l-au rupt si numai sta in pozitia initiala....pur si simplu si-au batut joc de masina si m-au facut sa bag bani in ea cu gramada...capota nu este aliniata cum trebuie...lucrare de toata jena...poate sunt unul din "norocosi" dar eu personal nu recomand brady

Offline TiberiuS

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 153
« Răspuns #536 : Martie 20, 2011, 11:04:53 a.m. »
Ma bucura faptul ca cei de la Brady au inceput sa-i copieze pe cei de la Avia.Dupa ce am fost la ei in service,la 2 zile m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre service-ul facut.toate bune si frumoase numai ca problema cu "punctualitatea" nu au rezolvat-o. :047: .aveam programare la ora 8,si masina a intrat la ora 9,pe cand la Avia,mi-au luat-o la ora exacta !
Skoda O2 Elg, 1,9TDI, 2008, esp, maxi-dot, scaune incalzite, jante 16', PDG, senzori parcare.

Offline FDR

• Moderator General
  • Locaţia: Blaj, Alba
  • Mesaje postate: 959
  • Auto: O2 Facelift, 1.6MPI
« Răspuns #535 : Martie 19, 2011, 12:59:59 p.m. »
Va rog nu deviati de la subiect. Nu e un topic de asigurari.

Va multumesc.
"Have no fear of perfection, you’ll never reach it" - Salvador Dali.

Offline cmghostbuster

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #534 : Martie 19, 2011, 12:32:25 p.m. »
gilbertinos firma de asigurari am intrebat-o si a zis ca pot face ce vreau cu bara ei nu au cerut ... cu recuperare ei isi luau banii de la rcaul celui care m-a lovit. deci cei din service au iesit profit mai ales ca bara nu era sparta crapata sa nu fie utilizabila.
Octavia 2 Black 1.8 tfsi 160 cp

Offline gilbertinos

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia TSI 1.2 86 cp
« Răspuns #533 : Martie 18, 2011, 11:11:33 p.m. »
gilbertino nu e adevarat. nu a fost cu recuperare din partea firmei de asigurari plus ca nu aveau de ce nu am schimbat-o pe casco..ci cu ramburs ei isi recuperau banii de la cel care ma lovise ma rog de la asigurarea lui deci nu aveau de ce sa o opreasca ca nu sunt banii lor sau bunul lor. ei si-au primit banii pe bara noua pe vopsea pe manopera din partea firmei de asigurari. asigurarea isi primea banii din partea celuilalt vinovat. bara trebuia sa fie a mea

Te asigur ca stiu precis ce vorbesc- cei de la casco primesc banii de la RCA-ul celui vinovat numai daca le preda bara, in caz contrar cei de la casco suporta integral aceasta bara. Asculta-ma ce spun, am in grija 200 de autoturisme...
[mergedate]1300482595[/mergedate]
Din pacate acest CONCEPT nou " cu predarea piesei vechi / defecte " este tot mai des intalnit!

Este un concept destul de straniu si mai ales in favoarea Service-ului.
Vezi: schimbare pompa apa - cu predarea celei vechi ...etc

Asta inseamna ca cele vechi se recupereaza/ se repara si se pun pe masini noi si sau piese de schimb in garantie...e o intreaga industrie si bani in aceasta ecuatie...

Mai este un alt aspect  - referitor la mediu si reciclare!

Service-ul nu pastreaza nimic- firma de asigurari este cea care recupereaza aceste piese...

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #532 : Martie 18, 2011, 08:35:32 p.m. »
Multe piese se pot reconditiona - de altfel prin reconditionare un reper poate ajunge intr-un stadiu chiar mai ridicat decat unul nou. In plus, pretul este mai scazut - deloc de neglijat. Deja am testat 3 ambreiaje reconditionate si pot spune ca nu sunt cu nimic mai prejos decat cele noi, muuult mai scumpe.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Givacom

• Gold member
  • Mesaje postate: 892
  • VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
  • Auto: Passat B8 1.6 TDI
« Răspuns #531 : Martie 18, 2011, 08:14:42 p.m. »
Din pacate acest CONCEPT nou " cu predarea piesei vechi / defecte " este tot mai des intalnit!

Este un concept destul de straniu si mai ales in favoarea Service-ului.
Vezi: schimbare pompa apa - cu predarea celei vechi ...etc

Asta inseamna ca cele vechi se recupereaza/ se repara si se pun pe masini noi si sau piese de schimb in garantie...e o intreaga industrie si bani in aceasta ecuatie...

Mai este un alt aspect  - referitor la mediu si reciclare!
VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
ex - SKODA Octavia2 FL 1.6 TDI CR (2011)

Offline cmghostbuster

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #530 : Martie 18, 2011, 06:25:11 p.m. »
gilbertino nu e adevarat. nu a fost cu recuperare din partea firmei de asigurari plus ca nu aveau de ce nu am schimbat-o pe casco..ci cu ramburs ei isi recuperau banii de la cel care ma lovise ma rog de la asigurarea lui deci nu aveau de ce sa o opreasca ca nu sunt banii lor sau bunul lor. ei si-au primit banii pe bara noua pe vopsea pe manopera din partea firmei de asigurari. asigurarea isi primea banii din partea celuilalt vinovat. bara trebuia sa fie a mea
Octavia 2 Black 1.8 tfsi 160 cp

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #529 : Martie 14, 2011, 04:09:03 p.m. »
Bine'nteles ca in garantie... era vprba de prima revizie a masinii, la 15.000 km. Daca vrei iti pot trimite pe mail un scan al facturii.
Dont love and cry, just fuck and smile!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar