Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline florinake

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 7
  • Doar Inscris
  • Auto: octavia II
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #498 : Decembrie 23, 2010, 09:45:59 p.m. »
   :047: .   Despre brady o parere FOARTE PROASTA.In speranta ca undeva cuiva ii va pasa de ce postam noi pe forum si mai ales ca va incerca sa si SCHIMBE CEVA:Atitudine de superioritate ,arogant-scortoasa(noi sintem destepti stim tot iar tu esti prost nu sti nimic),preocuparea principala este incarcarea notei de plata,ar mai o problema pe care vreau sa supun atentiei si parerilor voastre:Vi se pare normal sa vi se REFUZE DREPTUL de a asista la repararea masini?Astept opinii referitor la acest CONFLICT de INTERESE. :-? .

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 306
    • Cameraman nunti botezuri
  • Auto: 1.8TSI-DSG
« Răspuns #497 : Decembrie 23, 2010, 07:53:00 p.m. »
Am facut astazi ITP...105 lei  :-~ . Ar fi trebuit sa o fac de ieri dar, neavand cartea masinii in original, s-a amanat pt. astazi. ITP-ul se poate face  cu copia cartii, doar pt. masinile cumparate in leasing; la cele cumparate prin credit auto, trebuie cartea in original. In consecinta, facut repede o cerere catre Porsche, sa trimita cartea la Brady :) .
 Dupa sarbatori, ramane de inlocuit (daca nu exista alta varianta) controlerul de la scaun. Isi pierdu, saracu` de el, memoria  :042: .Bine ca l-am depistat acum si nu dupa 8 ian cand iese masina din garantie  :69:
« Ultima Modificare: Decembrie 23, 2010, 07:55:10 p.m. de xxleeus »
Superb 1.8TSI + DSG    Diagnoza VCDS
Filmari evenimente.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #496 : Septembrie 26, 2010, 01:33:25 p.m. »
ba da

dar nu sunt topicuri de cate 50 pagini deschise doar pt problemele lor :)

decat bataie de cap mai bine lipsa

P.S. sa stii ca nu am nimic cu "stii tu cine", ci in general cu "atitudinea ISO" - asta intr-o tara in care lucratorii de service respecta bunul personal al altuia asa cum stim, iar manageriatul minimalizeaza aspectul - pestele de la cap se impute; am eu alt client pt picioare-n gura ;)
« Ultima Modificare: Septembrie 26, 2010, 01:45:11 p.m. de FABIAn RuSu »
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #495 : Septembrie 26, 2010, 06:56:36 a.m. »
Hai sa n-o dam in tragedii...si ca sa-ti treaca oful cu DSG-urile :P , aseara, la o talpa mai usoara am constatat ca nu mai face :) . "Problema" la cutiile automate este ca, functionarea lor este strans legata de functinarea motorului...si nu numai. De multe ori, un comportament ciudat al cutiei nu inseamna automat ca, ar avea cutia vreo problema.
Ca fapt divers, ma sunase mai acum 2 ani un baiat din Deva sa-mi ceara un sfat/o parere cu privire la problemele pe care le are la cutia automata. Mi-a ascultat sfatul (nu a dat fuga la Timisoara...stii tu la cine :P ) si a facut mai intai o verificare a motorului. Avea oarece probleme cu turbina, probleme care generau si schimbarea ciudata a treptelor de viteza.

LE: btw, de probleme la cutii manuale nu ai auzit?  :71:
 :046:
« Ultima Modificare: Septembrie 26, 2010, 07:07:35 a.m. de xxleeus »
Filmari evenimente.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #494 : Septembrie 25, 2010, 07:09:20 p.m. »
deci luati-va masini cu DSG !
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #493 : Septembrie 25, 2010, 07:06:38 p.m. »
Cum am promis, revin; am facut zilele trecute si update-ul de soft la cutie.
Dupa setarea de baza, despre care v-am spus mai inainte, nu numai ca nu se imbunatatise cu nimic comportamentul cutiei, ba mai mult, incepusem sa simt schimbarea treptelor de viteza si din II in III.  Dupa update, prima impresie a fost ca totul s-a rezolvat dar, din pacate nu este asa. Schimbarea din III in IV, inca se mai simte :( .
Filmari evenimente.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #492 : Septembrie 16, 2010, 07:08:03 p.m. »
Scuza-ma, dar in cazul acesta  cred ca "baiatul" intelegator, comunicativ si de nota 10 esti tu, in primul rand. Cu masca sau fara masca, dinspre dumnealui n-ar trebui sa se faca simtita nicio urma de aroganta. Am dat si eu cu parerea, nu cu parul :046:

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #491 : Septembrie 16, 2010, 06:32:58 p.m. »
Pai tocmai asta e faza de caca la noi ..iar s-a ajuns la "cunosti pe cineva" ...
Conteaza pana la urma, comunicarea cu cei din jur. O sa-ti dau un alt exemplu: in urma cu 5 ani, pe cand aveam O2, am intrat in contact cu Mihai Barbato de la Avia. Multi dintre cei care au intrat in contact cu el, au ramas cu impresia unui tip (cel putin)arogant. Sincer, la primul contact cu el si eu avut aceeasi impresie dar, de la urmatoarele contacte, discutand, am ajuns sa-l cunosc si pot sa spun ca, este un baiat de nota 10. In concluzie; la "aroganta" afisata la inceput, nu i-am raspuns cu aceeasi moneda si nu am incercat sa-l pun la punct. Am insistat cu discutiile, discutii prin care nu am incercat decat sa-i "transmit" faptul ca, nu pot fi "aburit", sunt intelegator si nu in ultimul rand, sunt om ca si el. De atunci, relatiile mele cu Mihai sunt foarte bune. :046:
Doru...cred ca ti-am raspuns si tie prin cele de mai sus  :P  .
« Ultima Modificare: Septembrie 16, 2010, 06:48:19 p.m. de xxleeus »
Filmari evenimente.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #490 : Septembrie 15, 2010, 09:09:18 p.m. »
Pai tocmai asta e faza de caca la noi ..iar s-a ajuns la "cunosti pe cineva" ...
brady de la iesirea spre a1 pe stanga
am schimbat un geam dreapta si .....au uitat sa scoata sticla din portiera.zangane si acum . e o vorba : unde sunt clienti multi calitatea nu mai e buna.din dorinta de a face cat mai mult se face rabat la calitate
...

depinde de cel care a lucrat. aceeasi operatie la mine a durat 30 min si nu zdrangane nimic.
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #489 : Septembrie 15, 2010, 08:39:29 p.m. »
Cu aceasta ocazie, le multumesc celor implicati: Florin Chivoiu, Silviu Varlan si echipei care a executat lucrarea (scuze dar, nu le-am retinut numele ).

Ei vezi, conteaza sa cunosti oameni prin intermediul forumurilor... asa-i ? :D
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti - ROMANIA
  • Mesaje postate: 266
  • nu inventam noi roata , totul e inventat demult
  • Auto: Skoda OCTAVIA
« Răspuns #488 : Septembrie 15, 2010, 08:35:02 p.m. »
brady de la iesirea spre a1 pe stanga
am schimbat un geam dreapta si .....au uitat sa scoata sticla din portiera.zangane si acum . e o vorba : unde sunt clienti multi calitatea nu mai e buna.din dorinta de a face cat mai mult se face rabat la calitate

Post Merge: Septembrie 15, 2010, 08:36:23 p.m.
120 carcasa??? Pare ok

Eu am dat 190 pe baza oglinzii, adica semnalizatorul stanga si mi-am montat-o singur. Apropo, o oglinda completa e aproximativ 4 mil. Probabil la reprezentante cu tot cu montaj ajunge dublu...

100 baza oglinzii la o2 .....de ce tu ai gasit la dublu? ca eu am gasit in reprezentanta
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #487 : Septembrie 15, 2010, 07:56:15 p.m. »
Am ajuns la ei pentru a-mi mentiona in cartea masinii faptul ca am garantie extinsa pe o perioada de 4 ani sia-mi elibera  o fisa cu caracteristicile si dotarile, intrucat un tembel de la un alt service nu gasea (spune el), la importator, date despre masina mea...
In fine, exceptand faptul ca m-au tinut pe-acolo aproape o ora intrucat cansilierul de vanzari avea treaba... pot spune ca am rezolvat ce aveam.
Dupa ce am plecat am sunat la ei solicitandu-le codul jentilor cu care este echipata masina. Nu o sa va vina sa credeti, dar nu au vrut sa-mi comunice acest cod, motivand ca asa este politica firmei!!!
Incredibil cat sunt de penibili! Codul l-am gasit cu ajutorul lui Liviu de la Sibiu, intr-un catalog de pe net.
O sa le trimit si lor un exemplar si sa le multumesc pentru amabilitate.
De data asta m-am hotarat sa nu le mai calc pragul in viata mea!
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #486 : Septembrie 15, 2010, 06:50:23 p.m. »
So... astazi am luat masina.Am fost sunat la ora 9.00 si mi s-a spus ca masina este gata (daca ati uitat, luni dimineata am dus-o).  Lucrarea la prag a iesit OK. Cu aceasta ocazie, le multumesc celor implicati: Florin Chivoiu, Silviu Varlan si echipei care a executat lucrarea (scuze dar, nu le-am retinut numele ). Pentru partea de mecanica (problema la cutie), le multumesc domnilor Stoian Mihai si George Dumitru, pentru interesul de care au dat dovada, chiar daca, momentan, problema nu s-a rezolvat. Setarea de baza nu a adus nicio imbunatatire :( . S-a incercat un update de soft dar, din cauza unor probleme legate de comunicare cu serverul, acest lucru nu s-a putut realiza, nici dupa interventia baiatului de la IT.  Reincercam in perioada urmatoare (chestiune de cateva zile, depinde si de timpul meu disponibil :P ). Pana acum, ma declar multumit d.p.d.v  atat al comunicarii cat si al lucrarilor.
Putin off-topic....

Desigur, nu am fost scutit de niste nervi dar, acestia nu au avut nicio legatura cu service-ul ci, cu cineva de la asigurari. Persoana respectiva, in confirmarea trimisa constatatorului, a tinut sa precizeze faptul ca, as avea o fransiza de 400 lei...care s-a demonstrat a fi o eroare, eroare ce m-a costat pe mine vreo 5 ore de discutii telefonice  :-SS (probabil mai mult decat fransiza  :042: ). Asta-i tarisoara noastra in care, cu greu poti obtine o informatie si esti pasat de la un nr. de telefon la altul.
Probabil ar trebui sa-i trimit domnisoarei/doamnei respective, factura telefonica  >:)  ... "ne cerem scuze pentru confuzia creata" , mi se pare cam putin  :>  .

« Ultima Modificare: Septembrie 15, 2010, 06:52:10 p.m. de xxleeus »
Filmari evenimente.

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #485 : Septembrie 13, 2010, 06:38:46 p.m. »
Uita-te de curiozitate cat este un geam de oglinda ... cu efect automat anti-orbire!
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline iseeavoice

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 266
  • "Steaua - A doua casa, cealalta familie!"
  • Auto: SFB 1.4 TDI
« Răspuns #484 : Septembrie 13, 2010, 05:09:11 p.m. »
scuze de off, dar aia de 900 de lei are si stergator de costa atat?  :042:
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 09:12:38 a.m. de iseeavoice »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar