Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185818 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline drapar

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #528 : Martie 13, 2011, 09:36:52 p.m. »
@jst_32: Ai facut revizia (in garantie) la Avia-Militari ? Cand i-am intrebat, au spus ca pentru garantii trebuie mers doar la Pantelimon. Insa mi-ar fi mai aproape cart. Militari...
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline gilbertinos

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia TSI 1.2 86 cp
« Răspuns #527 : Martie 13, 2011, 09:17:06 p.m. »
avia militari? poate avia pantelimon nu? ... da oricum cert e ca acum am schimbat la ei pe cascoul meu o bara spate si si-au oprit-o ei nu au binevoit sa mi-o returneze ..

Pai e normal... nu Avia a oprit bara din initiativa lor, ci firma de asigurari cere asta....din moment ce a schimbat-o cu alta noua.

Offline cmghostbuster

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #526 : Martie 13, 2011, 02:45:45 p.m. »
avia militari? poate avia pantelimon nu? ... da oricum cert e ca acum am schimbat la ei pe cascoul meu o bara spate si si-au oprit-o ei nu au binevoit sa mi-o returneze ..
Octavia 2 Black 1.8 tfsi 160 cp

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #525 : Martie 12, 2011, 11:20:30 p.m. »
@ cmghostbuster
Ca sa nu mai ai surprize neplacute, data viitoare mergi la AVIA!!!!
Eu am fost client Brady aproximativ 8-9 ani, dar am promis ca nu voi mai calca pe-acolo. Am facut ultima revizie la Avia-Militari. Oamenii sunt foarte amabili, poti sta langa masina cat timp se lucreaza la ea, sau in biroul care are geamuri ce dau in service si poti urmari operatiunile efectuate in timp ce baei o cafea buna din partea firmei...
De asemeni, daca iti faci card de mambru al clubului Avia, beneficiezi de unele bonusuri si gratuitati.
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #524 : Martie 12, 2011, 11:09:50 p.m. »
Lucrurile s-au maischimbat se pare fata de ce stiam eu... ceea ce nu-i un motiv totusi sa-mi reprosezi faptul ca am dat o solutie civilizata de rezolvare (cel putin teoretica) ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #523 : Martie 06, 2011, 06:52:25 p.m. »
Totusi, sa stii ca nemultumirile astea le poti adresa oficial si lor...si vei fi invitat la discutii. ;)
Siiigur... Si la discutii se infiinteaza arogantul Mihai Ilie (care e in continuare Coordonator service) si care te da si afara inainte sa incerci sa spui ceva... las-o jos :) . Ca exemplu, ultima data cand am fost la ei, am bagat masina cu rezervorul full, mi-au dat-o cu rezervorul gol ! Cand am cerut un superior, s-a infiintat individul asta, cu niste arfe pe el ... "aaa ne pare rau... dar ... nu avem ce face.... va putem da 10 % discount la manopera la urmatoarea revizie... oricum, noi va facem un serviciu pentru ca nu ati cumparat masina de la noi..." si tot felul de faze din astea de 2 bani.

Pacat de cei cativa care sunt oameni pe acolo.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline Givacom

• Gold member
  • Mesaje postate: 892
  • VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
  • Auto: Passat B8 1.6 TDI
« Răspuns #522 : Martie 05, 2011, 11:04:38 a.m. »
este adevarat ce spui tu AVATAR - dar se poate face ceva doar daca observi pe loc si esti cu ochii pe ei ca pe butelie ....Dupa ce ai iesit din service si masina ti-a fost predata este tardiv!  "Prinde orbu' - scoate-i ochiu'!!!

Experiente negative sunt multe - poate ca e bine sa le stii / stim ...dar parca cu cat stii mai multe cu atat esti mai paranoia si incepi sa vezi doar partea goala a paharului....

Alt Exemplu - daca trimiti o cerere de oferta pentru un schimb de ulei de cutie DSG la 5 repzentante SKODA - o sa afli cu surpindere ca unii folosesc 5 L / altii 6 L / altii 7 L / si altii chiar 8 litrii de ulei ....si in realitate se folosesc aprox 5.5 litrii (in manual spune ca se introduc 6 L si printr-o procedura  relativ simpla pompa de ulei cutie scoate afara surplusul ).
« Ultima Modificare: Martie 05, 2011, 11:07:41 a.m. de Givacom »
VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
ex - SKODA Octavia2 FL 1.6 TDI CR (2011)

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #521 : Martie 04, 2011, 06:18:31 p.m. »
Imi pare sincer rau pt tine. Totusi, sa stii ca nemultumirile astea le poti adresa oficial si lor...si vei fi invitat la discutii. ;)

Offline cmghostbuster

• Junior
  • *
« Răspuns #520 : Martie 04, 2011, 05:30:10 p.m. »
asta acum o luna maxim 2 AVATAR....
cand le-am spus ok o sa plec daca banii mei nu sunt buni ca nu imi plateste nimeni nimic e bunul meu si ii platesc revizia din banii mei,, ca sa stau asa ca domnul acela nu face parte si nu are autoritate sa decida nimic si nu stiu ce. Atunci pentru ce isi permite sa vorbeasca in serviceul lor. dar ma rog prosti sunt pe toate drumurile..dar unii ii mai si pastreaza...Chestia e ca dupa ce ca m-au tinut o gramada si la masina nu s-a lucrat nimic am avut si problema cu uleiul si l-am vazut p-ala rupand usa
[mergedate]1299252454[/mergedate]
oricum la urmatoare abatere daca tot asa se comporta sau gasesc vreo defectiune la masina din cauza lor. nici nu vreau sa aud.  Fac plangere direct in Cehia la mlada boleslav si la OPC

Offline Givacom

• Gold member
  • Mesaje postate: 892
  • VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
  • Auto: Passat B8 1.6 TDI
« Răspuns #519 : Martie 04, 2011, 04:32:22 p.m. »
Si cu garantia ce faci?
La revizii se pot detecta si alte probleme decat cele uzuale de schimb de ulei si filtre .....si atunci poate ca e buna garantia!

Ca si experienta avuta "in familie" - la o revizie de 60k km unde s-a efectuat
- schimb distributie / schimb de ulei de cutie / ulei de motor etcetc....ghiciti ce s-a intamplat???

NENOROCITII - au scos uleiul din cutia de viteza si l-au bagat in motor ....noroc cu simptomele detectate si tratate la timp

Precizez ca NU e vorba de BRADY si nici de marca SKODA ..dar e tot o reprezentanta MARE de alta firma!!!
VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
ex - SKODA Octavia2 FL 1.6 TDI CR (2011)

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
« Răspuns #518 : Martie 04, 2011, 04:13:05 p.m. »
sincer nu stiu cine va pune sa va duceti la ei.Eu nu am fost nici la porsche nici la avia si nici la brady nici macar in garantie.Am preferat ca filtrele sa le schimb eu iar uleiul se schimba la orice service ordinar cu max 50 lei.Preturile sunt talharie curata inclusiv la piese.Daca s ar duce din ce in ce mai ptina lume ar fi perfect ca poate asa si ar inchide cotetele.
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #517 : Martie 04, 2011, 02:47:42 p.m. »
Exista responsabil cu reclamatii clienti, te-ai adresat lui la vremea respectiva ? Cand ai patit asta ?

Offline cmghostbuster

• Junior
  • *
« Răspuns #516 : Martie 04, 2011, 02:22:03 p.m. »
pentru ce sa ne mai spunem parerea daca tot nesimtiti sunteti domne. aveti angajati care nici macar nu stiu sa vorbeasca .am fost cu masina la revizie in service la brady... si normal ca nu am fost lasat sa stau langa masina sa vad ce mi se schimba si un oarecare domn mester de acolo vine sa-mi spuna el ca daca nu imi convine sa plec in alta parte. as fi plecat daca as fi avut timp sa ma programez pentru aldata in alta parte in fine... problemele sunt:

Cat timp am stat inauntru ghiciti ce? unul din mesterii care se urca la volan a izbit o octavie de usa de la intrare rupand-o.
Am stat sus la camere si am stat ore intregi iar la masina nimeni nu lucra. a fost pusa pe locul ei si acolo a ramas ore in sir mai venea cate un mecanic o data la ora sa mai faca cate ceva.
Dupa ce mi-au predat masina am verificat uleiul care mi-a fost inlocuit pentur ca nu am avut incredere.. iar uleiul era destul de negru semn ori ca nu l-au inlocuit cu ulei nou ori nu l-au inlocuit pe tot. cand i-am intrebat am primit raspuns ca asa se innegreste la astea diesel dupa prima cheie si cand i-am spus domne a mea e TSI benzina nu a stiut ce sa mai zica si a dat-o la intors ca da e posibil sa mai fi ramas putin ulei dinainte. Preciez ca am pus ulei din butoi sau nu stiu cum mi-au spus ei ca au..la fel ca cel care il aveam in cutie in masina de la revizia anterioara. iar acela era curat ca lacrima.

Asa ca aveti grija la masina cand o ridicati sa nu fie lovita si verificati ce s-a schimbat la ea pentru ca profita.

Offline tataee

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • armonie in miscare
  • Auto: OCTY 1 REMAP 120HP
« Răspuns #515 : Februarie 10, 2011, 01:35:57 a.m. »
pt darius
ce problema ai avut la climatronic ....ce fel de senzor nu ti-au descoperit mecanicii de la brady trade?
o2 este destul de simpla la aer conditionat!
cu respect , tataee!
« Ultima Modificare: Februarie 10, 2011, 10:39:49 a.m. de M i c u t z u »

Offline NICOLAE

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 3
  • Auto: Octavia 2, 1,6 FSI
« Răspuns #514 : Februarie 08, 2011, 07:57:56 p.m. »
Sunt client Brady si este OK. Pot sa stau langa masina si sa discut cu mecanicul auto despre eventuaele probleme. In concluzie sunt f multumit. Am O2 1,6 FSI 115.
« Ultima Modificare: Februarie 08, 2011, 08:06:40 p.m. de A V A T A R »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar