Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185925 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline EmilG

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
  • Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor
    • SHARK Industries
  • Auto: Octavia 2 1,6MPI
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #258 : Septembrie 19, 2008, 04:14:18 p.m. »
Scuze, am uitat, a costat 763 de lei. Răbdarea n-am întărit-o, am consumat din provizia adunată în concediu. Cât despre cultură... era un roman de aventuri  :)) .
 Numai de bine
   Emil
Skoda Octavia II, 1,6 MPI, BSE, Elegance, MY2007, Gri Antracit

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #257 : Septembrie 19, 2008, 03:49:52 p.m. »
da, uite-asa devenim mai culti  :-SS
tragedia e ca la toate service-urile din romania se intampla asa, indiferent de marca
si ca sa vedeti ca exista si o parte frumoasa, pot sa va confirm ca pe langa ce patesc posesorii de ford sau renault...noi suntem alice in tara minunilor  :032:

Offline Homer

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 359
  • Auto: 1.9 TDI AXR
« Răspuns #256 : Septembrie 19, 2008, 03:47:16 p.m. »
Oameni buni, vedeti si jumatatea plina: si-a intarit rabdarea si pe deasupra, bonus, a terminat si cartea.  ;)
Octavia Tour 1.9 TDI 12.2007

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #255 : Septembrie 19, 2008, 03:42:36 p.m. »
x lei, 3 ore si 5 metri de nervi...

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #254 : Septembrie 19, 2008, 03:41:48 p.m. »
Si cat a costat distractia?
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline EmilG

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 78
  • Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor
    • SHARK Industries
  • Auto: Octavia 2 1,6MPI
« Răspuns #253 : Septembrie 19, 2008, 03:36:58 p.m. »
Astăzi am făcut şi eu revizia de 40.000 Km. Evident, tot la Brady, din motive subiective (colegii de pe forum şi faptul că de aici am cumpărat maşina) şi obiective (e cel mai aproape de mine). Service-ul în sine este O.K., dar interfaţa cu clientul... După ce timp de trei zile am încercat să fac o programare, atât la telefon cât şi mergând "la faţa locului", n-aş fi reuşit fără ajutorul lui Doru, evident! (Mulţam' încă odată, Doru!). La preluarea maşinii, totul bine, am fost întrebat de preferinţele de ulei, dacă doresc schimbarea lichidului de frână etc. După aproximativ trei ore, timp în care am stat sus, la o cafea, am văzut pe televizorul ăla mare cum maşina mea este dată jos de pe rampă, dusă într-un colţ al atelierului şi lăsată acolo cu capota de la motor ridicată şi o uşă deschisă. Plin de speranţe, am crezut, în nemernicia mea, că dintr-un moment în altul voi fi chemat să preiau maşina. Noroc că, printr-o inspiraţie fericită (ce nu mă caracterizează de obicei), am luat de acasă o carte din colecţia Rao, una din aia cu minim 500 de pagini, din care nu apucasem să citesc prea mult, pentru că a mai trebuit să aştept cam o oră şi jumătate. Când chiar şi calmul meu englezesc a fost depăşit de situaţie, mi-am luat cordul în măsele şi am întrebat la recepţie service ce se mai aude cu maşina mea. Evident, era gata. Însă, probabil datorită pauzei de masă dintre 11:15 şi 11:45, precum şi a lipsei de comunicare (după cum bine remarca cineva în acest topic), a mai fost nevoie de încă acea oră şi jumătate de aşteptare. Deoarece sunt proaspăt întors din concediu (din ţările cu apă caldă), încă am suportat cu seninătate situaţia, clătinând înţelept din cap, ba chiar reuşind să şi zâmbesc puţin. În fine....
  Singurul punct cu adevărat pozitiv a fost faptul că am mai stat căteva minute de vorbă cu Doru, ceea ce este întotdeauna o plăcere...
   Numai de bine.
       Emil
Skoda Octavia II, 1,6 MPI, BSE, Elegance, MY2007, Gri Antracit

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #252 : Septembrie 19, 2008, 12:50:46 p.m. »
nu am zis ca nu o reparam , ci atunci cand veniti ne invinuiti ca de ce s-a stricat , ca si cum noi am fi facut-o intentionat !!!!!  :039:

Coco, crede-ma ca te inteleg, dar hai sa luam urmatorul mic exemplu: daca tu iti cumperi un televizor, care costa 300 de euro (nu 20.000!) si ti se strica cate ceva, de cateva ori in garantie...nu-ti vine sa-i iei la palme pe aia care ti-au vandut marfa desi ei n-au nici o vina?
Colegii nu reclama faptul ca se strica masina, ca doar e un fier si nu depinde de voi treaba asta, dar faptul ca  dupa ce platesc o basculanta de bani pe o masina si asta le aduce timp pierdut, nervi, stat pe la usile service-urilor, impertinenta si neimplicarea oamenilor de acolo...asta ii scoate din sarite pe toti, inclusiv pe mine.
Din fericire, nu am avut mari probleme pana acum si sper sa le evit in continuare, dar la fiecare contact cu reprezentantii Skoda am plecat cu indoieli...
Se exclud aici intalnirile de placere, evident...  :D

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #251 : Septembrie 19, 2008, 09:42:18 a.m. »
O masina in garantie care are 3 probleme in aceasta perioada si nu pot fi rezolvate in service, se poate returna dealerului. Sper ca am informat corect...daca nu, accept rectificarile necesare.  :046:

Daca nu ma insel, in legea protectie consumatorului.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #250 : Septembrie 18, 2008, 10:43:08 p.m. »
comunicarea corecta este cheia ;) in general ... zic si eu din experienta cu userii mei, care nu neaparat inteleg care-s problemele cu care ne lovim zi de zi. si nici nu tre' sa stie. trebuie doar sa cream un fel de .... cum sa zic. climat de incredere? "ok, ne ocupam, va anuntam cand totul e gata si va tinem la curent". si chiar ii tinem. indiferent ca asta ne ia din timpul nostru "de munca", indiferent ca "arde tara" si ca avem 1000 de lucruri mega urgente de facut. userul se simte bine cand stie ca te ocupi de problema lui.

la voi la brady din ce am vazut asta e problema, uneori nu se comunica. eu stiu ca am asteptat de la voi un telefon 2 saptamani. eu inteleg, ca stiu ce e sa fii "de partea cealalta". altii poate nu.
 dar e frustrant.foarte frustrant.

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #249 : Septembrie 18, 2008, 10:04:43 p.m. »
Se mai intampla si din astea  =))

Coco. Oamenii, clientii, posesorii de Skoda, nu stiu cu ce probleme se confrunta responsabilul de garantii. Poate daca o sa explici pe larg, informativ anumite proceduri care au legatura cu clientul si cu problema in sine, se vor lamuri cat de cat lucrurile. Asta nu inseamna ca e normal ceea ce se intampla uneori in service-urile din Romania.

Crina e in masura sa iti "explice" mai multe. Noi la Galati am avut o situatie mult mai lejera ca a ei si am schimbat masina clientului. Cea schimbata a fost bagata pe drive-test si o sa o tinem de masina la schimb. Faza e ca vina nici macar nu ne apartinea... dar ai cui sa-i spui?  :039: :-o :68: :-w :-~ @-) :-SS #-o :-? 8-|

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #248 : Septembrie 18, 2008, 09:59:51 p.m. »
sau ca noi am fi stricat-o ! >:p

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #247 : Septembrie 18, 2008, 09:50:34 p.m. »
nu am zis ca nu o reparam , ci atunci cand veniti ne invinuiti ca de ce s-a stricat , ca si cum noi am fi facut-o intentionat !!!!!  :039:

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #246 : Septembrie 18, 2008, 08:15:37 p.m. »
unde scrie asta? :D

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #245 : Septembrie 18, 2008, 07:58:13 p.m. »
O masina in garantie care are 3 probleme in aceasta perioada si nu pot fi rezolvate in service, se poate returna dealerului. Sper ca am informat corect...daca nu, accept rectificarile necesare.  :046:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline nicu

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
« Răspuns #244 : Septembrie 18, 2008, 07:44:14 p.m. »
nu cred ca ai dreptate coco_caty - voi service-ul sunteti reprezentantii fabricii Skoda si aveti obligatia prin contract sa reparati toate masinile aflate in garantie de 10, 100, 1000, 1000000 de ori - garantia nu spune ca ai voie sa repari masina doar de x ori si sincer nu stiu ce-ai zice Tomescu sau Bradut daca te-ar auzi !!!
BMW 530xD 240CP
Vectra C GTS 150CP

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du