Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Sfaturi avizate va rog nu presupuneri  (Citit de 11742 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ciocotof

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 122
  • B-96-VDV
Raspuns: Sfaturi avizate va rog nu presupuneri
« Răspuns #9 : August 26, 2008, 02:22:29 p.m. »
Eu nu inteleg ce inseamna "sfat avizat".

Este regula ca orice sistem buy-back iti va oferi un pret inferior celui pe care il poti obtine tu singur. Problema sta astfel: la buy-back iti da putin pe ea, dar ai scapat rapid/lejer. Daca nu ai rabdare si ti se pare acceptabila diferenta, fa-o.

In targ, trebuie sa fi nitel istet, regula este sa fi realist, sa oferi un pret competitiv si sa fi sincer (poate te duce la test). Cu cat tii mai mult cu dintii de pretz cu atat iti va lua mai mult sa o dai. Deci echilibreaza intre constantele pret/timp/efort.

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP Elegance (2008)

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #8 : August 26, 2008, 02:20:55 p.m. »
Subscriu la ce spune St3eff

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #7 : August 26, 2008, 02:19:06 p.m. »
Sistemul buy-back nu va fi niciodata in favoarea clientului (in relatia client - dealer).
Deoarece masina data in schimb este verificata de catre dealer reparata schimbate piese (pentru o garantie viitoare) pentru ca apoi sa fie revanduta la un pret mult mai mare decat cel cu care a fost achizitionata.
Parerea mea este ca poti obtine un pret mult mai bun decat cel oferit de orice dealer.
Si asta ti-o zice si dealerul in fata "noi o luam pentru a o revinde" , nu se feresc.

Exemplu clar: vw touran de 3 ani de zile 80k km pret catalog 18-19 mii , pret oferit de midocar 10 mii , iar daca o vinde 12-13 mii am inteles ca poate lua pe ea.
« Ultima Modificare: August 26, 2008, 02:22:01 p.m. de St3ff »
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti (P-ta Muncii)
  • Mesaje postate: 280
  • "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi"
« Răspuns #6 : August 26, 2008, 02:18:53 p.m. »
Pai sa stii ca ala e cam singurul care nu cred ca vreau sa il dau......e senzationala masina asta pentru Romania. E numai buna pentru ce am eu si familia mea din cand in cand (asta e parerea mea).
De restul vorbeam eu.
Astept ideii si sugestii.
Apropo masinile nu sunt ale mele toate ci apartin familiei mele ( in functie de situatie si necesitate fiecare o ia pe care vrea) sa nu zica lumea ca imi dau arfe pe forumuri 8-}

O2 ALB

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #5 : August 26, 2008, 02:14:31 p.m. »
daca dai Loganul primesti doua in loc  :))  (glumaaaaa!!!!)

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : August 26, 2008, 02:03:47 p.m. »
Dap am vazut asta dar sincer una e ce scire in manual si alta ce e in realitate, ma refer la pareri, la sugestii chestii umane pro si contra. Intelegeti?? am citit cam tot ce e de citi pe forumuri dar acum vreau chestii concrete la ce am intrebat eu si multe alte lucruri pe care voi considerati ca ar fi utile de stiut sau de facut.
Ms mult

Aha si o intrebare am si eu ..... tot asa astept pareri avizate.... daca vreau sa dau vreuna din masinile din profil ca avans pentru una noua....cam ce beneficii as avea??? E mai rentabil sa le vand eu singur sau sa le dau la un dealer ca avans pentru unele noi???
Astept raspunsuri si sugestii precum si intamplari si experiente avute de voi pe aceste teme.
Va multumesc!

Editat de Sorin83: Pe viitor foloseste butonul "modifica"
« Ultima Modificare: August 26, 2008, 03:15:22 p.m. de Sorin83 »
O2 ALB

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #3 : August 26, 2008, 01:42:29 p.m. »
« Ultima Modificare: August 26, 2008, 02:04:34 p.m. de dragosb »
Object instance not set to an instance of an object...

Offline ciocotof

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 122
  • B-96-VDV
« Răspuns #2 : August 26, 2008, 01:38:29 p.m. »
Sal

Eu am masina abia venita iar ca impresii iti pot spune:

Maxi-Dot rulz, e foarte elegant/frumos, nu are culori enervante dimpotriva si ofera multe informatii utile. Incerc sa raspuns la intrebarile tale:

1. Vezi ca poti lua manualul masinii, cauta pe acest forum, eu l-am citit inainte sa vina masina si m-am descurcat/facut o impresie altfel. Acolo gasesti explicit fiecare buton ce face si cum arata. Eu am un astfel de volan si e ok.

3. In momentul in care cuplezi marsarier, esti avertizat sonor iar pe LCD sistemului audio ai poza masinii si indicatii legate de distantele obstacolelor spate. Cand te apropii de obstacol piuie oricum sugesti. Si asta poti citi in manual

4. Nici eu nu suport caldura iti pot spune ca am in camera, ea fiind mica,  un 21000BTU :))  Cel din masina e super raceste masina rapid si daca vrei da, te poate si ingheta :P

6. Inca nu am o experienta de durata cu alarma, pot spune doar ca este sensibila si cu monitorizarea habitaclu excelenta si ca nu suna de nebuna. Singurul inconvenient, gasit de mine, este ca nu piuie cand intrii in marsarier. O alarma tb sa fie eficienta, nu iti trebuiesc toate optiunile inutile ale celor din comert, care se strica oricum in timp :))

Este un subiect controversat, ma refer la Pachetul drumuri grele. Eu ti-l recomand, drumurile noastre sunt de toata diaree, nu strica asa ceva. Eu sunt multumit de el :P

« Ultima Modificare: August 26, 2008, 01:40:33 p.m. de ciocotof »
Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP Elegance (2008)

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
Sfaturi avizate va rog nu presupuneri
« Răspuns #1 : August 26, 2008, 01:15:16 p.m. »
Va salut in primu rand asta va fi primul meu topic deschis ( sa speram ca nu e si ultimul ;) )
Asa sa trecem la intrebari urmeaza ca saptama viitoare cand se intoarce Doru din vacanta sa dau comanda la o Octavia 2 1.6 MPI Elegance + Esp, Maxi-Dot, senzori de parcare, jenti de 16, scaune incalzite, tempomat, stergator luneta, duze incalzite, alarma, volan multifunctional si cam atat sper sa nu fi omis ceva ( a da Alb Candy va fi masina ).
Acum am niste nelamuriri....
1-am vazut poza cu interiorul masinii si vreau sa stiu ce reprezinta toate butoanele de pe volan ( stiu ca unele sunt de muzica etc ) daca se poate si detaliat ar fi ideal.
2-am inteles ca tempomatul este pe una dintre manete?? si daca da nu prea inteleg de ce nu e pus ca pe BMW seria 3 (ca asta am condus) pe volan foarte simplu???
3-Senzorii de parcare comandati din fabrica au afisaj pe vreun display din masina si in general cum se manifesta ei ( daca sunt practici cum e cu sunetu de avertizare....cat mai multe detalii)
4-Cum se manifesta climatronicul pe care am inteles ca e bi-zonal cu trecere si in locurile din spate// intreb pentru ca eu am probleme cu caldura in sensul ca nu o suport si vreau ca in masina sa fie destul de frig ( detalii pro/contra ar fi ideal)
5-De unde si la ce bani gasesc sa cumpar o cutie sau ceva in care sa isi puna taicamiu toate sculele care acum sunt 3-4 gentute imprastiate in tot portbagaju?
6-daca cineva poate sa imi spuna din propie experienta ce functii are alarma din fabrica si cat de buna si fiabila este.

Desigur daca aveti si alte sfaturi sau comentarii legate de masina/configuratie sau orice altceva sunt toate binevenite.
Mersi mult
O2 ALB

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Azi la 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Azi la 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]