Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182263 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #158 : Februarie 25, 2008, 04:58:35 p.m. »
Iulian, ti-au dat bara jos, sau au facut montajul direct pe masina?

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #157 : Februarie 25, 2008, 09:22:30 a.m. »
am trecut si eu pragul celor de la  Brady pentru montarea tempomatului si a senzorilor de parcare.
Ce sa spun, cu amabilitatea recunoscută a lui Doru totul s-a derulat foarte repede. In cazul Tempomatului masina a fost preluată de un tip de la service foarte ok dupa nici 10 minute de cand am ajuns acolo iar in 15 minute eram cu tempomatul montat pe maşină....Bine, că a durat mai mult din cauza unor probleme de soft, calculator, etc,(Doru ştie mai bine ! ), asta e o alta problemă....
În cazul senzorilor de parcare, opreaţiunea a durat 30 minute maxim....cu toate ca era programată pentru cel puţin 1.30 minute.... Montajul s-a facut curat, profesional dar din pacate am avut eu niste probleme cu un senzor si unitatea centrală, fapt ce m-a facut sa plec puţin trist de la Brady dar intr-un final s-a rezolvat şi asta cu firma care comercializa acel model de senzori de parcare....

Pe scurt, sunt mulţumit de serviciile Brady, dar încă o dată mă repet, manopera este exagerat de scumpa.

Montaj tempomat : 120 ron
Montaj senzori de parcare : 260 ron

Acum, fie vb intre noi, montajul senzorilor il puteam face singur.....  :-SS

Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #156 : Februarie 16, 2008, 11:28:46 a.m. »
Cyrus, multumesc. De sprijinul meu vor beneficia toti cei care calca pragul Brady...
Intr-adevar, manopera scumpa...bine ca e o data la minim 100.000km, daca nu dai talpa des  :D
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Cyrus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 129
« Răspuns #155 : Februarie 16, 2008, 12:44:41 a.m. »
Asa....fusei si eu pe la Brady cu sa-mi schimb kitul de ambreiaj...am lasat masina dimineata la 7.30....binenteles ca la service se strica toate instant ....nu se mai deschidea masina din buton,iar yala nefiind folosita cu cheia binenteles ca s-a gripat.Du-te acasa ia cealalta cheie de rezerva cu care am apucat doar sa deschid masina si atat...murise si asta in fata service-ului...ma uitam buimac la cheile originale ale masinii pe care nu le puteam folosi..ma rog...s-au apucat baietii de treaba
   In tot acest timp Doru ma tinea la curent cu starea masinii...m-a ajutat enorm si ii raman dator pt tot: ospitalitate,suport moral,sfarturi,comunicare cu mecanicul.TOT RESPECTUL.
   Dupa toata treaba masina se comporta minunat,parca e alta masina, deja ma obisnuisem cu pedala de ambreiaj tare si lag-ul la vitezele superioare.
   Preturi :
Manopera inlocuire kit ambreiaj 4x4 : 797 RON
Disc ambreiaj - cod X - 168 RON
Placa de presiune - cod X - 133 RON
Rulment de presiune -175 RON
Curatat/reglat clapeta de acceleratie - 71 RON
Setat telecomenzi chei - 35 RON
Geometrie 4x4 - 210 RON
si alte chestii minore...

ideea e ca plecasem cu gandul ca ma va costa vreo 1100 RON toata afacerea dar m-a costat 1700...mi s-a parut cam scumpa manopera...dar senzatia cu noul ambreiaj si clapeta reglata.....e priceless

Una peste alta primesc o bila alba din partea mea....asta cu ajutorul lui Doru.

Skoda Octavia Combi 4x4 1.8 T

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #154 : Februarie 11, 2008, 11:16:02 a.m. »
Florin, multumesc.

Florian, asa cum am mai spus, fac atat cat pot si fac cu placere. Multumesc pt intelegere.

Offline florin

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 704
« Răspuns #153 : Februarie 11, 2008, 10:33:40 a.m. »
 Filtrul sport prezent pe masina mea nu avea nici o treaba cu necazul avut. oricum, din ce am inteles eu, problema a fost ca a ramas un rulment cumva fara pic de ungere si evident ca a clacat. de ce a ramas asa, nu stiu si in nici un caz nu era vina mea.

ce vroiam sa subliniez e ca s-au comportat foarte bine in cazul meu, au vazut o problema, nu au stiut exact ce e si de ce, au zis ca trimit mai departe si ma anunta. au trimis, s-a decis ca nu e vina mea si asta e, s-a schimbat pe garantie.
« Ultima Modificare: Martie 17, 2008, 11:35:34 p.m. de florin »
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Florian

• Vizitator
« Răspuns #152 : Februarie 11, 2008, 10:29:04 a.m. »
experienta mea a fost una fericita, in mare parte din partea lui Doru.

Am impresia ca nu traim in prezentul concret si viu si batem campii. De multe ori dam senzatia ca vrem sa ne pacalim singuri. Avem probleme cu faimoasa Skoda in perioada de garantie, cei care pot apeleaza la DORU, la unii se rezolva, la altii nu, cativa dintre noi sustin ca nu este normal un asemenea comportament, Doru are meritele lui pe care vrea sa le scoata in evidenta in perioada de garantie (si pe care nu i le contesta nimeni) si descoperim in cugetul nostru ceea ce ne ascund ceilalti.
Si uite asa apare frica de durere!

Cum ar spune cineva: hai ca o aburim si ne pierdem timpul.
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2008, 10:30:44 a.m. de Dr. Feng Shui »

Offline Cyrus

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 129
« Răspuns #151 : Februarie 11, 2008, 10:18:07 a.m. »
Joi ma duc la Brady sa imi schimbe kitul de ambreiaj...sper sa raman cu o impresie placuta.
Skoda Octavia Combi 4x4 1.8 T

Offline florin

• Gold member
« Răspuns #150 : Februarie 11, 2008, 10:03:04 a.m. »
diferentialul spate, am uitat sa precizez. masina fusese in service pt revizie tehnica cu o sapt mai devreme si tocmai fusese schimbat uleiul in haldex. prima data am sperat si eu si Doru sa fi cazut filtrul si sa fi pierdut uleiul. dar a sters bine mecanicul zona si in cele din urma a vazut spartura. s-a uitat, a chemat seful de atelier, s-a uitat si ala, au zis ca nu au mai vazut asa ceva, era clar ca nu aveau ce sa ii faca, l-au trimis mai departe. e clar ca cineva de la porsche sau de la skoda a hotarat ca nu era defect de utilizare  , asa ca s-a trimis unul nou. amandoi mi-au zis ca nu au mai vazut problema pana atunci, asa ca habar nu aveau de unde sa o ia

P.S. nu am scos filtrul sport, oricum a expirat garantia acum. mi-am facut dupa ce a expirat de tot si un chip tuning , de ciuda :)
« Ultima Modificare: Martie 17, 2008, 11:34:06 p.m. de florin »

Offline BLiTZ

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 404
  • Newbie! :D
  • Auto: 911
« Răspuns #149 : Februarie 11, 2008, 09:50:37 a.m. »
Puteau sa te puna sa-ti platesti singurel diferentialul, nu sa iti puna intrebari si gata. Marog, ai avut noroc. Macar acum ai scos tuningul? P.S. care diferential ti s-a spart, ca n-ai specificat?
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață (sau stopurile de ceata)! ©Ioana

Offline florin

• Gold member
« Răspuns #148 : Februarie 11, 2008, 09:39:19 a.m. »
 experienta mea a fost una fericita, in mare parte din partea lui Doru. problema mea a fost diferentialul 4*4 spart (fizic spart din interior), problema care a aparut in conditii normale de condus (mers cu 50 la ora pe centura - Doru stie :) ). masina mai avea o luna garantie dar nu au fost probleme. a fost trimis diferentialul la porsche -> skoda, a fost trimis altul nou in loc, nici un alt cost, toate bune si frumoase.

deci, garantia este utila, sa nu dam chiar asa tare cu piciorul in ea. sunt destule lucruri care se pot strica la masina si care intra lejer in cadrul garantiei, lucruri care altfel ar face o gaura semnificativa in buget .

later edit :

Avand in vedere ca prin cele scrise anterior am pricinuit cateva neplaceri pt Doru, doresc sa revin acum cu cateva explicatii: am fost luat de val si din cele scrise se intelegea - pe nedrept - ca s-ar fi intervenit pt mine in favoarea garantiei. Fals, Doru m-a ajutat sa duc masina cu platforma la Brady si tot el m-a sprijinit in sensul ca m-a tinut la curent cu demersul reparatiilor si/sau inlocuirilor. Am afirmat initial ca aveam un "mic tuning motor" la momentul neferict cand am ramas fara diferentialul spate: m-am referit la un filtru sport pe care l-am "testat" o vreme pe masina mea. Lucru ce nu are legatura cu problema intampinata de mine.cu diferentialul. Inteleg ca am creat neplaceri lui Doru si doresc pe aceasta cale sa-mi cer scuze.

Desi el nu lucreaza in service, neavand un cuvant de spus oficial, am apreciat solicitudinea lui. Inteleg ca exista banuieli asupra masinii mele si/sau defectului avut. Din ce stiu, s-au facut verificari cu VAS-ul pe masina mea inainte sa fie urcata pe rampa, in acea zi am fost la Brady. Deduc din asta ca in urma lor masina mea s-a dovedit in parametri de fabrica. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar sper ca acum, in al 12-lea ceas, sa fi fost destul de explicit si sa destram suspiciunile nefondate. Doru, scuze inca o data pt confuziile  create si afirmatiile hazardate.
« Ultima Modificare: Martie 17, 2008, 11:24:44 p.m. de florin »

Florian

• Vizitator
« Răspuns #147 : Februarie 11, 2008, 09:29:08 a.m. »
Intrebare: garantia este buna doar pentru cei care  p o t  sa se descurce, sau pentru toti posesorii de autoturisme care au fost achizitionate de noi si au un anumit termen de garantie in care problemele aparute pot fi remediate?
De ce unii au putut sa isi rezolve ,,jignirile'' aduse de firma skoda, iar altii nu?
Ca anumiti colegi si-au rezolvat situatiile reclamate si cu implicarea unui tert este cu totul altceva si nu mi se pare sub nici o forma corect.
Aici discutam de perioade de garantii, de grija statornica a service-urilor pentru servicii de calitate si nu ,,auzi nu ai pe cineva in service ca mi s-a stricat masina si este in garantie si poate imi schimba si...soferul''.

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #146 : Februarie 11, 2008, 09:16:42 a.m. »
Si atunci garantia la ce mai este buna?

Florian, ia intreaba-l pe florin de ex la ce este buna garantia. El este cea mai mare reusita a mea ca rezultat, nu ca implicare. Ajuta f mult, atunci cand este cazul si problema este indiscutabila...

Offline BLiTZ

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 404
  • Newbie! :D
  • Auto: 911
« Răspuns #145 : Februarie 11, 2008, 09:08:25 a.m. »
Cureaua de distributie este garantata (functie de auto pe care este montata) un numar de kilometri. La inlocuirea ei se recomanda si inlocuirea rolelor de ghidaj, a intinzatorului de curea (de distributie) si a pompei de apa pentru motivul ca o interventie ulterioara ar fi lafel de costisitoare ca si inlocuirea curelei. Si o eventuala defectare a uneia dintre piese poate compromite si cureaua proaspat montata. Dar toate astea se intampla atunci cand cureaua se inlocuieste la limita de kilometri. Adica la 90.000.

Judecand lucrurile ca si procedura de reparatie: presupunand ca tu vii in service la 30.000km si trebuie sa iti schimb cureaua pe motiv ca face zgomot la trecerea peste role, nu este obligatoriu sa iti inlocuiesc si rolele si intinzatorul. Sau, sa zicem ca trebuie sa iti inlocuiesc pompa de apa in garantie pentru ca tu ai reclamat pierderi de lichid de racire si eu am descoperit ca pompa nu este etansa. Ca si procedura de lucru trebuie sa dau jos cureaua de distributie. La remontare se monteaza aceleasi piese, nu le schimb doar pentru ca le-am dat jos; singura grija mare este remontarea curelei de distributie in acelasi sens de rotatie.

Recomandarea inseamna ca clientului i se expun niste aspecte legate de exploatare/intretinere care sunt bine de urmat pentru a evita reparatii ulterioare cu costuri mari. Am mai explicat si anterior. Si-am mai explicat ca un personal neexperimentat si neinstruit nu are ce sa recomande unui client pentru ca habar nu are. Dar asta este o alta discutie. De aceea propun un topic separat de intrebari si raspunsuri pe cazuri concrete; pentru a lamuri odata aspecte legate de utilizare/intretinere. Tocmai pentru motivul ca sunt convins ca nu explica nimeni cap-coada la livrarea masinii, nu explica nimeni cap-coada la biroul de consultanta tehnica service etc etc, si nici eu nu prea am timp sa dezvolt subiecte cu caracter general (sper sa ma scuzati si sa ma intelegeti). Pentru inceput recomand tuturor lecturarea manualului de utilizare si a serviceplanului, ca sa vedeti concret recomandarile de intretinere.
 Repet: "asa fac toate" NU este si nu ar trebui sa fie o explicatie pentru client, mai ales venita de la un mecanic.
Cheers.
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2008, 09:15:04 a.m. de BLiTZ »
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață (sau stopurile de ceata)! ©Ioana

Florian

• Vizitator
« Răspuns #144 : Februarie 11, 2008, 08:34:33 a.m. »
Dar daca rola intinzatoare trebuie schimbata, manualul de reparatie ce prevede?
Haide Blitz ca tu sigur ne lamuresti, nu de altceva dar este bine sa stim si noi.
Sau mai bine spus, rola intinzatoare cand se schimba (cand este recomandat a se schimba)?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du