Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 187192 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #128 : Februarie 10, 2008, 02:43:56 p.m. »
@dr feng shui - postul meu nu s-a dorit o ironie au altceva, mai ales ca stii bine ca am trecut printr-o experienta neplacuta la Brady, ca si tine, sau poate putin mai mult, ca-s femeie si evident, tratata ca atare.
Dar n-o sa ma 'iau' niciodata de Doru fiindca lucreaza acolo (in alt departament) si nu s-a rezolvat mai nimic, ci mai degraba mi-e sila de consilierul de service pt atitudinea lui si pt restul din service ca 'asa fac toate', desi nu e adevarat (am scris o parte f mica a experientei mele cu cateva pagini inainte).
Doar asta am vrut sa spun

LE: si ai dreptate, haideti sa ne limitam la discutii despre Brady Trade aici. Multumesc!
« Ultima Modificare: Februarie 10, 2008, 03:05:42 p.m. de Crina »

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #127 : Februarie 10, 2008, 02:42:57 p.m. »
@Doctrore, hai sa nu radicalizam. Te-ai suparat pe forum pentru intamplarea din service?

@liv_sibiu : lucrez in Pitesti, slabe sanse sa ma gasesti pe la Braila. Daca treci pe aici ma gasesti la Autec Autotechnik :082:

Florian

• Vizitator
« Răspuns #126 : Februarie 10, 2008, 02:35:14 p.m. »
off topic Eu propun ca pe viitor indiferent de functia pe care o indepliniti pe acest forum sa cititi cu mai multa atentie postarile si titlul topicului deschis.
Servicii Brady parca scrie in titlu, sau ma insel eu? Cat despre un eventual deficit energetic ce i s-ar implementa unuia sau altuia dintre conducatorii forumului, nu va temeti caci are resursele atat tehnice cat si psihice necesare de a-si rezolva si singur problemele prin binecunoscutele metode puse la dispozitie de forum.

Am adus in atentie parerea mea despre serviciile Brady, nu am confundat termenii, si nici tema topicului.
Nu cred ca am ucis o pasiune si o dorinta invocand fapte reale petrecute din pacate intr-un loc unde-si are job-ul unul dintre adminii acestui forum.
Crina te asigur ca inca nu am ajuns in faza confuziilor.

Nedumerirea ramane: Traim din pacate in Romania.

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #125 : Februarie 10, 2008, 02:24:29 p.m. »
 Promit ca te voi cauta cat de curand , cand ajung in zona la PROMEX Braila
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline L U C I

• Expert
  • trolez
« Răspuns #124 : Februarie 10, 2008, 02:20:51 p.m. »
Merci mult.  :069: si pt tine.

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #123 : Februarie 10, 2008, 02:17:31 p.m. »
Postarea trecuta am inceput-o cu o intrebare . In final am sperat sa nu te superi . Public declar cu nu am vrut sa fiu ironic , am vrut doar un spirit de gluma ca sa mai descretim fruntile . Intotdeauna am avut stima fata de cei care au muncit si au facut si scoala . Sincer , felicitarile mele si multa bafta ! :046:
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline L U C I

• Expert
  • trolez
« Răspuns #122 : Februarie 10, 2008, 02:10:45 p.m. »
Luci , pot sa fiu rau ? Am inteles dintr-o postare de a ta ca parca mai ai un semestru . In acest caz , glumesc , esti ing fara punct , deci , inca nu esti inginer vei fi dupa licenta . Scuza-ma departe de mine gandul sa te supar .
Simt o usoara nota de ironie? Crezi ca dupa 4 luni o sa am mai multa experienta? Pe langa facultate mi-am mai "bagat nasul" in motoare renault, vw, (skoda- al meu e desfacut pe forum) mazda, ford, bmw...
Scuza-ma ca ma consider deja inginer. Pasiunea este de vina.

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #121 : Februarie 10, 2008, 02:01:09 p.m. »
Luci , pot sa fiu rau ? Am inteles dintr-o postare de a ta ca parca mai ai un semestru . In acest caz , glumesc , esti ing fara punct , deci , inca nu esti inginer vei fi dupa licenta . Scuza-ma departe de mine gandul sa te supar .
Nu exista limite atunci cand garantia este totala si nu sunt stipulate excluderi . Corect este ca noi clientii sa cunoastem excluderile .

Offline L U C I

• Expert
  • trolez
« Răspuns #120 : Februarie 10, 2008, 01:46:31 p.m. »
Ne contrazicem pe lucruri diferite. Exemplul l-am dat pentru ca-s bagat in aceeasi oala cu toti cei ce se numesc ingineri. Din fericire nu lucrez in firma cu asa ceva...

Ceea ce vroiam sa punctez este ca oricat as avea curaj, si oricat de corect ar fi diagnosticul pus:
1.  s-ar putea sa nu intre in garantie chiar daca masina e relativ noua (daca intra nu mai vorbim)

2. angajatii au anumite limite in cadrul unei firme, in conditiile in care acestea toate-s niste srl-uri
(daca eram cel putin in administratie mai puteam vorbi)

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #119 : Februarie 10, 2008, 01:39:14 p.m. »
Uite, am sa iti mai spun un lucru (care l-am mai zis si alta data). Ora de manopera facturata catre client are o valoare iar cea facturata pentru reparatiile in garantie catre PoRo e mult mai mica asa ca cel putin teoretic, mai ales in situatia in care servisul e foarte aglomerat, stimabilii prefera sa tina un elevator ocupat cu o masina la care ora se plateste mult mai mult decat cu una in garantie. Mai e inca un lucru. Documentatia care trebuie intocmita pentru o reparatie in garantie este atat de stufoasa si greoaie (cred ca in mod intentionat e facuta asa) incat si tehnicienii din service s-au saturat de atatea hartii si pur si simplu au invatat lectia cu "asa fac toate". Sa mai zic ca unor tehnicieni (nu doar in cazul Skoda) pur si simplu nu le ajunge timpul sa se ocupe de problemele "normale" din service, daramite sa mai piarda o gramada de timp cu intocmirea documentelor pentru reparatiile in garantie.

in mod normal pe un client cu o masina in garantie care face face probleme n-ar trebui sa-l intereseaze sau afecteze chestia asta, dar evident traim in Romania....

Si inca un lucru... sa nu confundam o persoana care incearca sa ajute cu firma la care lucreaza. 'Sistemul' e mai puternic, din pacate...

« Ultima Modificare: Februarie 10, 2008, 02:48:20 p.m. de Crina »

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #118 : Februarie 10, 2008, 01:37:54 p.m. »
Cat despre ingineri, am colegi cu medii mai mari, pe posturi mai bune dar CARE NU STIU UNDE SE TERMINA MOTORUL SI INCEPE CUTIA DE VITEZE.

Atunci de ce m-ai certat ? Iti aparai colegii , foarte frumos ! Dar vad ca si pe tine te deranjeaza daca scara valorilor e cu fundul in sus .
Daca tu ca service nu ai voie sa umbli la un subansamblu , chemi importatorul , reprezentantul fabricantului , dar aici intervine curajul in ati sustine diagnosticul pus . Asta o pot face numai cei ce sunt stapani pe meserie . Am dreptate ?

Florian

• Vizitator
« Răspuns #117 : Februarie 10, 2008, 01:27:06 p.m. »
Luci, chiar m-ai dat gata! Daca trebuiesc respectate anumite reguli, sa le stim sti noi si sa nu mai incercam sa visam. Cand oare nu se poate umbla la masina, si care este motivul? Tradare, tradare dar sa stim si noi.
Hei, se pare ca unii dintre noi cerem prea mult.
Ramaneti cu bine!

Offline L U C I

• Expert
  • trolez
« Răspuns #116 : Februarie 10, 2008, 01:19:12 p.m. »
Cu toata bunavointa noastra, priceperea si practica, suntem cu totii angajati, si trebuie sa respectam anumite reguli. Cateodata chiar nu se poate umbla la masina...
Cat despre ingineri, am colegi cu medii mai mari, pe posturi mai bune dar CARE NU STIU UNDE SE TERMINA MOTORUL SI INCEPE CUTIA DE VITEZE.

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #115 : Februarie 10, 2008, 01:13:18 p.m. »
@Blitz : termenii de schimbara a pieselor pe garantie sunt extrem de clari. Nu m-am referit la identificarea problemei cand am spus ca practica nu ne ajuta mereu. Deocamdata stiu ca producatorul despagubeste doar produsele cu defect de productie. Corecteaza-ma daca gresesc, insa majoritatea oamenilor nu inteleg asta.

PS: cand vine cate un client care mai face cate o remarca acida la adresa studentilor la AR, isi pierde din respectul meu.
1) Mintea mea nu concepe sa se despagubeasca doar produsul cu defect de fabricatie , atunci cand pentru inlocuirea lui conform tehnologiei de reparatie trebuiesc inlocuite si alte piese .
2) Remarca acida era la o parte din studentii si absolventii AR , care nu stiu si nu vor sa invete meserie , care cred ca daca au ajuns sa lucreze in servicii sunt semizei si toti ceilalti sunt " milogii " lor .
3) Vezi postarea in care ma inclin in fata stiintei , cunoasterii si bunului simt indiferent de nivelul de pregatire .
4) Cand avem , noi clientii seviceurilor , parte de receptioneri , mecanici constatatori , etc. care nu stiu meserie sau nu vor sa te rezolve din multiple motive , sau sa aiba rabdarea sa te faca sa intelegi ca nu ai dreptate cu argumente tehnice nu cu " asa face toate " si ei pierd respectul nostru .
Vreau sa-ti spun ca sunt client Skoda din octombrie 2000 , cu 3 masini Octavia 1,9 TDI si 2 Fabia 1,9 SDI ( masini de serviciu ) si niciodata la Compexit Trading din Cluj nu am fost tratati cu indiferenta sau sa se incerce sa se spuna " domle e masina de serviciu hai sa nu o facem pe garantie ". Laude si pentru Intercar Sibiu , dar aici s-au facut interventii PG .

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #114 : Februarie 10, 2008, 01:09:54 p.m. »
Vreau sa fac o precizare importanta: Florian nu a fost unicul client unde am "ghicit" cauza unei probleme. Dar eu nu lucrez in service si de aceea puterile imi sunt limitate. Vreau sa intelegeti bine asta. Ajut cu ce pot, cat pot. Dar in final IT'S NOT MY CALL. Cu parere de rau, e un lucru pe care trebuie sa-l accetam toti. Multumesc pt precizari, Florian.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()