Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: SKODA OCTAVIA II 1,6 FSI  (Citit de 74938 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Richard IV

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 97
Raspuns: SKODA OCTAVIA II 1,6 FSI
« Răspuns #3 : August 30, 2008, 06:17:53 p.m. »
Buna! Bine ai venit!Chiar nu stiu nimeni pe forum care sa aiba acest model, stai linistit ca o sa apara vulpoii experimentati  :D, cu opinii si pareri.Pana atunci poti sa-ti completezi profilul  :P
Skoda Octavia Elegance 1.8 T, combi, 2003 ,CV automata, cod motor AUM, tempomat,scaune electrice cu

Offline nellu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 126
  • New Octavia II Business 1,4 TSI 122 CP
Raspuns: SKODA OCTAVIA II 1,6 FSI
« Răspuns #2 : August 30, 2008, 06:01:32 p.m. »
Se pare ca majoritatea aveti O II diesel si astept zadarnic un benzinar.Sorry!De gustibus et coloribus non disputandum est...
Nihil sine Deo!

Offline nellu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 126
  • New Octavia II Business 1,4 TSI 122 CP
SKODA OCTAVIA II 1,6 FSI
« Răspuns #1 : August 30, 2008, 04:49:08 p.m. »
Buna fratilor!Am intrat si eu in familia skodistilor dar nu am gasit nici un topic cu tema O II 1,6 FSI.
Oare sa nu aiba nimeni motorizarea asta?
Daca sunteti dintre cei care au asa ceva, rog cateva impresii, deoarece numai peste 5 saptamani soseste si machina mea si pana atunci n-am gasit pe nimeni care sa fi condus modelul asta.
Eu am comandat varianta Elegance bej capuccino, cu optionale:PDG,MaxiDOT,scaune fata incalzite, volan multifunctional in piele,senzori parcare spate,ESP , tempomat.
Va astept!Cu stima.
« Ultima Modificare: August 30, 2008, 06:02:42 p.m. de nellu »
Nihil sine Deo!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()