Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: S U P E R B  (Citit de 16648 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
Raspuns: S U P E R B
« Răspuns #11 : Septembrie 11, 2008, 09:16:14 a.m. »
Felicitari! Abia astep sa o vedem in realitate, si sa ne plimbi un piculet cu ea!
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #10 : Septembrie 11, 2008, 08:37:57 a.m. »
Da, dar tu alegi o masina in conformitate cu necesitatile. Asa cum zicea DOru pe un alt topic, multi dintre cumparatorii de SKoda nu gandesc asa. Eu am in obicei sa le spun direct ca nu li se potriveste masina aia, le si argumentez si le dau solutii. Ei tot pe aia o iau ca de, e mai scumpa si mai diferita si vor ei neaparat sa iasa in evidenta.

Partea din spate a masinii e ciudata in foto. In realitate perceptiile, proportiile, sunt altfel. Spatele pare destul de zvelt tinand cont de dimensiunile masinii. Insasi masina nu pare mare pe cat e.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #9 : Septembrie 11, 2008, 08:32:24 a.m. »
Superb este intr-adevar o masina superba... mie nu imi place partea din spate, si m-ar durea sufletul sa o duc la pescuit pe macadam :( Pentru asta visez la Scout, sa ma iertati :)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline d-rive

• Gold member
  • just me!
« Răspuns #8 : Septembrie 11, 2008, 08:26:44 a.m. »
Va multumesc la toti de urari :)

Alex, nu am ales varianta cu bluetooth, sunt dusmanul telefoanelor mobile  :)) Am ales totusi volanul multifunctional, recunosc, nu pentru utilitatea lui care din punctul meu de vedere tinde catre zero ci ca un moft, arata bine si noile butoane sunt la fel cu cele de le Audi si nu la fel cu cele de pe Octavia 2.
Apoi, in legatura cu afirmatia cum ca nu mi-as mai lua Skoda vreodata. Stii cum e, stau cu ele in ochi, in suflet, in creier... toata ziulica  :)) Totusi, asa cum zicea si Liviu, daca am ales masina asta si dau o suma considerabila de bani pe ea, inseamna ca m-a convins iar eu sunt foarte greu de convins la capitolul asta. Acum, sa nu va asteptati ca Superbul nou sa fie vreun Bentley dar in acelasi timp pot sa afirm ca e o masina deosebita pentru ceea ce inseamna marca Skoda. Cum nu sunt vreun fitos care tine cont de emblema de pe capota si am regasit la aceasta masina o gramada de calitati care mi le doream, am ales acest nou model.

@Carabetz, poze, mai peste vreo luna jumate cam asa :)

Alex (Lrddth), asa e, nu e primul Superb dar e primul model nou. Poate or mai fi colegi in retea care si-au comandat. Sincer sa fiu nu am avut timp sa intru in sistem sa vad ce e pe acolo  :)) Daca e primul nou Superb la noi pe forum ma bucur si sper ca sa avem ocazia la o intalnire sa va prezint aceasta noua masina de la Skoda.

Pentru cei care ar gandi ca ma cam hazardez in a lauda masina. Sunt constient care e diferenta din punct de vedere tehnic si calitativ la orice capitol cu masinile enumerate de mine in primul post si clar inca nu se poate lua la tranta cu alea dar trebuie sa tinem cont si de pret si atunci perspectiva e alta. Am dorit o masina confortabila de drum lung, o masina cu o calitate de fabricatie corecta, o masina sigura si echipata cu sisteme de siguranta de ultim nivel, de la faruri pana la mama airbagurilor. Noul Superb s-a comportat impecabil ca testele de siguranta facute de euroNCAP. COnsider ca e si o afacere buna, cat platesti, ce si cat primesti.

Superb este o masina facuta pentru oameni cu cap (repet afirmatia de pe alt topic) si nu pentru snobii care se uita intai la emblema si abia apoi ii intereseaza masina in sine.

Putini s-au gandit pentru cine e cel mai grav ca a aparut acest nou model in gama Skoda. Fac pariu ca daca pana acum, existau cat de cat ceva clienti pentru Scout, de acum incolo vor canibaliza modelul nostru cu aptitudini de semi-offroad. Am vazut destui clienti care au ales Scout din snobism, ca, costa mai mult si nu pentru calitatile reale ale masinii. De acum, vor alege Superb mai ales datorita faptului ca la cat costa un Scout poti sa iti iei un super Superb.

Imi miroase mie ca mai avem colegi din retea care vor aceeasi masina. Ii invit sa comentam pe acest topic, sa facem topicul comun al celor cu Skoda mea Superb  :))

Rares, te-am lasat la urma  ;;) Am facilitati, macar atat merit si eu  :)) Masina comandata de mine are un pret de lista de cca 32k euro. Nu se dau discounturi sau chestii de genul asta fiind un model nou, cel putin teoretic.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #7 : Septembrie 11, 2008, 07:46:05 a.m. »
Da zi-ne ce facilitati ai si cu cat ai luat-o :D Macar in privata :)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #6 : Septembrie 11, 2008, 05:06:05 a.m. »
Doamne ajuta ! Sa va bucurati de masina . Daca cineva din sistem a ales aceasta masina si motorizarea respectiva a stiut de ce , mai ales ca s-a cochetat si cu nume mai sonore .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline carabetz86

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 203
  • SKODA
« Răspuns #5 : Septembrie 11, 2008, 01:27:47 a.m. »
Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi Kilometrii :082:
Ai facut o alegere buna si asteptam poze ;)
Skoda Fabia II 1.2 HTP

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #4 : Septembrie 11, 2008, 12:36:32 a.m. »
Nu e primul :) Dar e primul din modelul nou.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #3 : Septembrie 10, 2008, 11:37:37 p.m. »
primul superb din comunitate yupiii :080: :082:

Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #2 : Septembrie 10, 2008, 11:14:38 p.m. »
S-o folosesti sanatos ... sau parintii tai
Dintre dotari am remarcat doar volanul multifunctional. Are bluetooth? (masina, nu volanul)

A, si n-am inteles fraza asta:
dupa Octavia de care am fost foarte multumit am zis ca nu imi mai voi lua vreodata o Skoda.
bicicleta

Offline d-rive

• Gold member
  • just me!
S U P E R B
« Răspuns #1 : Septembrie 10, 2008, 11:03:35 p.m. »
Stiu, multi se vor minuna, vor fi intrigati, nelamuriti. Cum de am ales modelul asta...

Simplu, e pentru parintii mei. Sincer sa fiu, dupa Octavia de care am fost foarte multumit am zis ca nu imi mai voi lua vreodata o Skoda. Era deja in plan un Merc E-klasse (modelul nou din 2009) sau un seria5 (tot modelul care o sa apara prin 2009).
La fel ca si altii am testat si luat la cunostinta despre noul Superb. Nu aveam nici cea mai mica intentie sa cumpar asa ceva. Totusi, masina m-a incantat, mi-a placut cum se conduce, cum e lucrata, designul care nu m-a dat pe spate dar care totusi e placut si mi-au mai placut multe altele...

M-am oprit la un 2.0tdi cr, am mai spus pe alt topic de ce consider ca pentru mine asta e cea mai buna alegere.
Nivelul de echipare, ELEGANCE.
Optiuni suplimentare nu am avut prea multe de pus pentru ca masina vine intr-o echipare cvasi bogata. Am luat doar niste jante mai dragute (Callisto) decat cele care erau standard la Elegance, piele bej si interior tot bej, radioul Bolero, senzori de parcare fata spate, covorase... adica aproape tot fara Navi care mi se pare scump si hartile nu sunt foarte detaliate decat pentru Bucuresti si Timisoara. Deci cam inutil.
Nu am luat minunatul sistem de parcare. Consider ca daca nu esti in stare sa-ti parchezi masina, nu ai ce cauta pe drumurile publice. Senzorii de parcare sunt mai mult decat suficient pentru oricine. Nu am luat nici Hill-Hold pentru ca in cazul cutiei DSG masina sta de la sine in panta si nici nu ai nevoie sa faci manevre deosebite cu picioarele, ambreiaj, frana, acceleratie.
Am mai luat duze stropitoare incalzite, volan multifunctional fara padele pentru ca asta nu e vreo masina cu cutie secventiala precum un Ferrari sau Porsche si nu prea le vad utilitatea practica si le vad doar ca o chestie de... mofturi.
Ce-am mai luat... airbag-uri laterale spate ca doar astea mai lipseau.

Mai multe nu mai spun, astept sa vad ce sugestii imi mai faceti voi. BTW, masina e deja comandata  :P Deasemenea, orice punct de vedere poate fi si critic si nu ma deranjeaza. Cine vrea lista de dotari standard, PM-me.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()