Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda mea care inca nu e a mea  (Citit de 20746 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
Raspuns: Skoda mea care inca nu e a mea
« Răspuns #11 : Septembrie 18, 2008, 09:34:21 a.m. »
O2 , deoarece va aparea O2 face-lift si normal pretul la O2 fara face-lift trebuie sa fie mai mic.

De exemplu intra pe www.bradytrade.ro si vei vedea scrie mare discount 714 euro pentru motorizarile 1.6 mpi si 1.9 tdi in limita stocului disponibil
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2008, 09:36:54 a.m. de St3ff »
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: FOCSANI
  • Mesaje postate: 224
  • Uita-te in retrovizoare! S-ar putea sa fiu acolo.
  • Auto: BKD 2.0 TDI + DSG 6
« Răspuns #10 : Septembrie 18, 2008, 09:33:15 a.m. »
Te-ai uitat acum de curand ca s-a facut o reducere de 700 de euro.+ negociere obtii 1000-1200 reducere din pretul final.

pentru O2 sau pentru Tour? ca pe site la skoda nu am vazut modificari.
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #9 : Septembrie 18, 2008, 09:28:47 a.m. »
Te-ai uitat acum de curand ca s-a facut o reducere de 700 de euro.+ negociere obtii 1000-1200 reducere din pretul final.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti (P-ta Muncii)
  • Mesaje postate: 280
  • "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi"
« Răspuns #8 : Septembrie 18, 2008, 09:26:20 a.m. »
Pai vezi ca O2 asta de 1.6 pot sa ti-l iei in 16000. Si daca arunci un ochi pe un configurator si te uiti de dotari de serie are O2  cred ca din punctul asta de vedere nu se compara cu Touru plus ca e model mult mai nou.
Ma rog treaba ta, banii tai... eu doar ti-am dat o alternativa.
Te salut.
O2 ALB

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #7 : Septembrie 18, 2008, 09:23:23 a.m. »
Octavia 2 e interesanta suspensie independenta pe spate parca, da 1.6 nu ma atrage si nici bani nu pot sa ma intind mai mult, deja aveam o suma limita de 16.000 si am depasit-o, da mai mult nu pot.
La O2 e mai dragut interioru exteriorul partea din spate da partea frontala nu prea imi place, parca e mai frumos tanku de O1 :D. Ca spatiu interior e mai mare un pic O2 cel putin pentru locurile din spate din ce am vazut, dar nevoile de spatiu mi le poate satisface si O1.
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2008, 09:30:51 a.m. de Adytz »
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti (P-ta Muncii)
  • Mesaje postate: 280
  • "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi"
« Răspuns #6 : Septembrie 18, 2008, 09:15:27 a.m. »
La 16800 cat ai zis u mai pui cam 600 de euro si iti iei o Octavia 2 ELEGANCE 1.6MPI + ceva dotari. Intereseaza-te despre acest model este mult peste ce vrei tu sa iti iei la toate capitolele ma rog inafara de motor. Asta are numai 102 CP acu daca vrei mai mult confort si stil eu zic ca O2 e mult mai indicata.
Pentru mai multe detalii si lamuriri mai citeste pe forum pe aici o sa vezi ca o sa iti faci alta idee.
Te salut. :082:

PS: Citeste pe aici si daca vrei alte detalii PM me ;) http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=1771.0
PSS: Am vazut ca vrei putere in depasire scuza-ma ca iti zic dar cu orice masina care are peste 100 de CP nu cred ca asta mai e vreo problema ma rog asta daca nu te iei la depasiri cu BMW sau altele de peste 150 de CP asta e parerea mea.
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2008, 09:19:30 a.m. de Gabriel »
O2 ALB

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #5 : Septembrie 18, 2008, 09:10:11 a.m. »
macar pt  primu an  ca de nu am un salariu foarte mare inca :D, ma interesa sa vad comparativ cu consumul pe care il am acum cu supernova mea. care consuma tot pe la 9 in oras cred si 7-8 in afara  depinde de cum o chinui :D

si 150 de cai ii vreau  ca sa nu mai am emotii in depasiri sau  sa ies de pe carosabil ca sa nu ma pup cu cel din fata ca cel depasit accelereaza ( cum mi s-a intamplat)
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2008, 09:12:14 a.m. de Adytz »

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #4 : Septembrie 18, 2008, 09:04:25 a.m. »
Asta vroiam să-l întreb şi eu :D
De ce benzină dacă te uiţi la consum? Benzina consumă... mult sau puţin, depinde de cum conduci tu.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #3 : Septembrie 18, 2008, 09:02:23 a.m. »
Felicitari pentru alegere, motorul asta e laudat si ras-laudat pe-aici.
Dar ti-ai luat masina de 150 CP ca sa te uiti la consum ? :D
bicicleta

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #2 : Septembrie 18, 2008, 08:50:10 a.m. »
fara 12 intr-un oras mare in trafic de zi nu scapi cu 1.8 T
in Focsani nu stiu; probabil daca vei scapa cu 10 poti sa te consideri fericit
la drum intins daca mergi ca pensionarul 6 si ceva; daca omori masina poti consuma 9
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2008, 08:53:30 a.m. de FABIAn RuSu »
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
Skoda mea care inca nu e a mea
« Răspuns #1 : Septembrie 18, 2008, 08:41:22 a.m. »
Salut,
numele meu e Adrian, sunt din Focsani , de profesie ing. instalatii pentru constructii (de anu asta :D), m-am angajat de curand si cautand o masina pe placul meu ca de de acu sunt si eu om serios, m-am oprit asupra asupra modelului Octavia Tour , varianta de echipare Tour Sport cu motorizarea 1.8 T.
Ca optionale m-am hotarat la 4 dif suplimentare, abs asr mbd si ce mai e acolo , inchhidere centralizata cu telecomanda pe cheie, si climatronic si culoarea negra zic eu.
pretul cu tva 16800 E.
Dealerul a zis ca imi plateste el RCA, imi da numere rosii si CD cu mp3 si covorase.
Acu  sa mai vad ce mai pot negocia cu el cand am banii de avans , asta sper ca in maxim 1 luna, ca vreau sa dau avans cam 50% din valoare.
Octavia am mai condus dar doar diesel, si va rog sa imiziceti niste valori reale de consum la un condus normal, precum si la ce detalii sa fiu atent cand o voi ridica, si lucruri care trebuie sa le stiu in utilizarea unui asemenea utilaj :D.

cu respect, Adrian

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()