Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ionizarea combustibilului  (Citit de 20740 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
Raspuns: Ionizarea combustibilului
« Răspuns #6 : Septembrie 26, 2008, 05:23:44 p.m. »
Stiu si io una: sa pui la oglinda o coada de iepure alb, prins in noaptea de sanziene! Scade consumul si risipeste ghinionul la drum de seara...  =))
« Ultima Modificare: Octombrie 01, 2008, 11:36:28 a.m. de Harlequin »

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #5 : Septembrie 26, 2008, 04:07:52 p.m. »
Exista o metoda verificata de mine prin care se poate scadea consumul la masinile pe benzina: un cristal montat cu varful in sensul de curgere al combustibilului, inainte de injectie sau carburatie.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline C o s m i n

• Gold member
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 5853
  • ZEN Master
  • Auto: Fabia 287 Nm
« Răspuns #4 : Septembrie 26, 2008, 12:50:45 p.m. »
Iata ce am gasit cu un simplu search pe gugal dupa "minunea asta tehnologica":

MIRACLE MAGNETS
There are dozens of fuel-line magnets on the market. We tested two. They all make similar claims: substantial improvements in fuel economy, reduced emissions and increased horsepower.

According to the people selling these devices, as gasoline flows past the magnet, the magnetic field will "break apart clusters of fuel molecules so gas burns more efficiently." Problem: Gasoline molecules aren't magnetic, not at all. But wait, there's more. If the fuel line is steel, as many are, the lines of magnetic flux will follow the fuel-line walls instead of passing through the fuel.

THE DYNO SAYS: As we suspected, neither device had any significant effect on performance or economy.

Textul este o preluare de pe popularmechanics,com

Si asa si este...daca intre timp in combustibili nu au bagat producatorii si o cantitate semnificativa de material ce se magnetizeaza... :76:
In cazul de fata, parerea mea este ca acest concept ca si idee e corect, dar problema in practica apare la "ionizarea" moleculelor de combustibil...care nu cred ca poate fi realizata cu un dispozitiv artizanal de dimensiunile celui prezentat.
Vrem sa economisim combustibil? Reducem si mentinem cat mai constanta viteza de deplasare, mentinem constanta turatia...avem grija de motorul nostru, si uite asa economisim combustibil. Babeste, dar macar metoda asta merge!
Si sincer, nu cred ca e aici vorba de o teorie a conspiratiei ... sa fim seriosi, bunul simt ingineresc ne impinge sa ne umfle rasul la auzul unor asemenea mari descoperiri.
« Ultima Modificare: Septembrie 26, 2008, 12:53:16 p.m. de C o s m i n »
Din categoria "Consultatii ZEN, FU, CHI, HI, PAN",lectia numarul 1:
Cand disperarea te cuprinde si crezi ca problema skodei tale nu are solutie, asculta-ti vocea interioara, care spune: LEAGA CU SARMA

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Septembrie 26, 2008, 12:20:59 p.m. »
Am citit si eu acum 3 luni, mi-au pus in parbriz un fluturas. Ei bine, sincer, eu am dubii mari ca-i adevarat !  :))
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #2 : Septembrie 26, 2008, 12:05:43 p.m. »
• Creste puterea motorului cu 5-8%  :-o wooow, oare a incercat cineva?
Pretul e destul de mic in comparatie cu ce scrie acolo ca face. ma asteptam sa fie de ordinul unei instalatii GPL. E chiar o chestie simpla, daca e asa cum zic acolo de ce nu se instaleaza pe masini din fabrica?
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
Ionizarea combustibilului
« Răspuns #1 : Septembrie 26, 2008, 11:27:55 a.m. »
Am vazut pe net o reclama care zice ca cica iti ionizeaza carburantul ... bla bla.. .am citit ce spun la ei pe site, dar vreau sa stiu daca foloseste careva asa ceva sau e tot ceva gen "mama omida dezleaga de ghinion ..."

..si ce am mai gasit pe net ... :)

It doesn't matter they don't work, another con that been around since before the 1970's.

If it’s so easy and cheap, why are they not on new cars already? You could buy magnetics for what maybe $5 wholesale. Car companies spend millions to get a fraction of a percent better fuel economy out their engine why wouldn’t they just add $5 or less to the price of a car and get the X% better fuel mileage?

If you believe that big oil is suppressing the device, think about this, the oil companies would have to kill this device, suppress all the data, buy off every government in EVERY country where cars are built including countries that import ALL their oil. I’ve noticed that big oil hasn’t stopped all the web sites, strange. Not really it doesn’t work so why suppress it.
« Ultima Modificare: Septembrie 30, 2008, 09:20:27 p.m. de Master 4X4 »
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()