Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Limita minima de viteza  (Citit de 27416 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Raspuns: Limita minima de viteza
« Răspuns #7 : Octombrie 06, 2008, 09:41:52 a.m. »
....nu pot intra pe autostrada vehicule care nu pot dezvolta 80 km/h. Asa e sau imi amintesc eu prost?  O:)

80 km/h e limita inferioara pe Autobahn
la noi e 50 km/h
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #6 : Octombrie 06, 2008, 09:12:31 a.m. »
caut-o si p'aia unde spune viteza minima obligatorie pe autostrazi ! ... ca pot sa am bolid de formula 1, dar daca merg cu 20/h imi iau amenda sigur (bine ... nu in romania in cazul baietilor destepti ;) )
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #5 : Octombrie 05, 2008, 06:34:44 p.m. »
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002  privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, republicată
- modificată şi completată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.63/2006, publicată în Monitorul Oficial al România, Partea I, nr.792/20.09.2006;
-  aprobată prin Legea nr.6/2007, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.30/17.01.2007;
- modificată şi completată prin Ordonanţa Guvernului nr.69/28.06.2007
SECŢIUNEA a 4-a
Circulaţia pe autostrăzi

Art.74. - (1) Pe autostrăzi este interzisă circulaţia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depăşite fără autorizaţie specială de transport eliberată de administratorul drumului public, conform reglementărilor în vigoare, a vehiculelor cu tracţiune animală, a animalelor, a vehiculelor trase sau împinse cu mâna, a bicicletelor şi mopedelor, a tractoarelor şi maşinilor autopropulsate pentru lucrări agricole, precum şi a vehiculelor care, prin construcţie sau din alte cauze, nu pot depăşi viteza de 50 km/h.
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #4 : Octombrie 05, 2008, 06:18:21 p.m. »
Vehicule ce nu pot să meargă cu mai mult de 50km/h. :)

mi se pare ca interpretezi un pic gresit ..
in legislatie spune doar ca viteza minima pe autostrada e 50km/h ...sau asa era acu 4 ani
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #3 : Octombrie 04, 2008, 06:36:30 a.m. »
N-am mai pus mana de mult pe o legislatie, dar 80 km/h e prea mult pentru a fi impusa ca o limita inferioara.
50 km/h insa e plauzibil (nu ca fi viteza minima de rulare ci viteza maxima POSIBILA a vehiculelor)
bicicleta

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #2 : Octombrie 04, 2008, 01:06:38 a.m. »
Vehicule ce nu pot să meargă cu mai mult de 50km/h. :)

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
Limita minima de viteza
« Răspuns #1 : Octombrie 04, 2008, 12:59:37 a.m. »
In Romania exista o limita minima de viteza pe autostrada si de ce nu si pe drumurile nationale?

Din cate din eu minte in momentul in care am facut scoala era specificat in legislatie ca nu pot intra pe autostrada vehicule care nu pot dezvolta 80 km/h. Asa e sau imi amintesc eu prost?  O:)
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()