Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Dealer Uniservice Graitaru - Piatra Neamt  (Citit de 46141 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 382
  • Auto: Octavia 2 1.9 TDI
Re: Dealer Uniservice Graitaru - Piatra Neamt
« Răspuns #8 : Septembrie 18, 2009, 11:27:22 p.m. »
  Sa stapanesti masina sanatos si fara incidente!!Eu sunt client Uniservice Graitaru de 2 ani jumatate si sunt ok.Toata lumea e ok si esti tratat foarte bine din momentul in care pui piciorul in reprezentanta si pana iti termini treaba acolo!!indiferent care :))
Skoda Octavia 2 1.9 TDI *Elegance* °2007°

Offline Ronald

• Junior
  • *
  • Locaţia: Piatra Neamt
  • Mesaje postate: 35
  • Auto: 1.8/160cp, TSI
« Răspuns #7 : Septembrie 18, 2009, 10:54:28 p.m. »
Model este Octavia facelift 1.8/160magari,TSI, varianta Bussiness 17200 euro cu tva inclus la care se mai adauga alarma, duze stropitoare incalzite, tempomat, radio cd  Bolero, pret final 18141.55 cu tva.

Azi am primit un mail in care am fost anuntat ca masina poate ajunge intre 9 - 14 octombrie sau chiar mai repede.

In privinta bliturilor nici o problema :080:
« Ultima Modificare: Septembrie 18, 2009, 10:58:20 p.m. de Ronald »
Skoda Octavia - facelift, business,negru perlat, 1.8 TSI/160 cp, tempomat, senzori parcare spate, radio Bolero,duze stropitor incalzite.
NU FURA! Guvernul nu incurajeaza concurenta!

Offline dan71

• Junior
  • *
  • Locaţia: NEAMT
  • Mesaje postate: 29
  • Auto: 1.9TDI-ALH-66KW
« Răspuns #6 : Septembrie 17, 2009, 10:52:13 a.m. »
Sa ai bafta de multiiiiii km fara sa mai treci pe la ei,si sa ne blitam in trafic :082:   Din curiozitate cat te ajunge masina aleasa??
-Skoda Octavia Kombi(in certificat),Tur(pe saitul fabricii)si Sport (pe facturile emise de reprezentanta)-

Offline Ronald

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Auto: 1.8/160cp, TSI
« Răspuns #5 : Septembrie 17, 2009, 10:28:44 a.m. »
Gata, am terminat si totusi abia acum incepe.

Am vandut Accentul si dupa cum imi doream de acum 3 ani am ajuns iar la Uniservice Graitaru din Piatra Neamt.
In cei 3 ani i-am tot vizitat incercand de fiecare data cate o configuratie noua si o alta finantare. Tot timpul am fost tratat cu acelasi zambet si am primit raspunsuri prompte la fiecare din intrebarile mele.

Nu vreau sa fac comparatii dar la alti dealeri (alte masini) daca nu prezentai interes (daca nu te simtea cu banul pe tine) se devia imediat de la subiect si erai invitat sa mai treci pe la ei in momentul in care aveai ceva prin contul bancar pentru un avans.

Aici am a durat cam 1 saptamana din momentul in care m-am hotarat asupra unui model. Mai mult a durat la mine obtinerea actelor pentru venit (carte de munca, fluturasi, fisa fiscala, etc), in rest aprobarea leasingului a durat 48 ore, si am mai primit si un mic bonus din partea dealerului.

In rest cea mai mare problema este timpul, pana va veni masina, care trece   :-w fooaarte greu. (:|

Skoda Octavia - facelift, business,negru perlat, 1.8 TSI/160 cp, tempomat, senzori parcare spate, radio Bolero,duze stropitor incalzite.
NU FURA! Guvernul nu incurajeaza concurenta!

Offline nicudica

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 111
  • Auto: 1.4
« Răspuns #4 : Noiembrie 14, 2008, 12:11:10 a.m. »
Ma bucur sa citesc asta Stef13, imi confirma impresia de pana acum...

Numai bine si sa ne revedem prin ... oras.. apropo ti-am vazut masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente..
Octavia Trend (2008)

Offline Stef13

• Moderator General
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #3 : Noiembrie 13, 2008, 05:21:37 p.m. »
Astazi am facut la ei prima revizie, 14030 km. Nota 10 celor de acolo pentru felul cum s-au comportat.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Mesaje postate: 3237
Raspuns: Dealer Uniservice Graitaru - Piatra Neamt
« Răspuns #2 : Octombrie 17, 2008, 12:13:46 p.m. »
parca-mi suna cunoscut numele firmei  8-| Sunt clientul lor de vreo 8 ani, ii stiu si cu rele si cu bune. Acum s-au mai organizat si ei iar ultima mea impresie este incurajatoare. Oamenii de acolo-s de treaba.

Offline nicudica

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 111
  • Auto: 1.4
Dealer Uniservice Graitaru - Piatra Neamt
« Răspuns #1 : Octombrie 17, 2008, 11:56:27 a.m. »
Salutare tuturor;

Tocmai am achizitionat o masina de la Uniservice Graitaru - Piatra Neamt si trebuie sa mentionez ca pana acum (discutii, comanda, predare), serviciile au fost ireprosabile.

Recomand celor interesati sa apeleze fara probleme

ps: nu vreau sa fiu gresit inteles: NU FAC PUBLICITATE NIMANUI, IMPARTASESC DOAR EXPERIANTA TRAITA;
« Ultima Modificare: Octombrie 17, 2008, 12:03:03 p.m. de nicudica »
Octavia Trend (2008)

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()