Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Oglinda "infundata"  (Citit de 6853 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ady_diaconescu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pucioasa
  • Mesaje postate: 79
Re: Oglinda "infundata"
« Răspuns #13 : Aprilie 15, 2009, 09:25:53 p.m. »
Eu zic ca am prins-o bine. Si vad ca nu zdroncane, se misca destul de bine cand rotesc de butonul din interior.

Practic se prinde in niste cleme de un disc de plastic, deci singura posibilitate este sa o apesi pe toate partile pana face "tac-tac" de mai multe ori.

Asa s-a intamplat si la mine. Am tot apasat pana am zis sa ma opresc sa nu sparg cumva.

Deci eu zic ca am rezolvat-o... 0m0

Skoda Fabia2 1.4MPI 16V, 86CP

Offline sb_30_rga

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 41
  • Skodar !!
  • Auto: 1.2 htp (BGZ-70cp)
« Răspuns #12 : Aprilie 15, 2009, 09:39:39 a.m. »
@ady Oglinda sa stii ca nu se monteaza asa usor, nu cred ca merita pt 15 ron.In cazul in care o spargi sa mai dai inca odata 150 ron !!Bafta !
Fabia II, 1.2 HTP (BZG), 70 Cp-2008
[IMG]http

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #11 : Aprilie 13, 2009, 09:34:28 a.m. »
poti opta si pentru sticla de oglinda a.m., caz in care vei cheltiu in jur de 50-60 ron

Offline ady_diaconescu

• Junior
  • *
« Răspuns #10 : Aprilie 13, 2009, 09:24:53 a.m. »
Neata'

Am fost azi la reprezentanta SKODA din Targoviste.

Sticla costa 150RON, montajul cica mai este vreo 15RON.

Cred ca as putea sa incerc eu sa o montez.

Mai dau o tura pe la inca un magazin pe piese import si daca nu gasesc mai ieftin revin la reprezentanta.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #9 : Aprilie 12, 2009, 11:42:49 a.m. »
poti lua sticla separat
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline ady_diaconescu

• Junior
  • *
Oglinda busita
« Răspuns #8 : Aprilie 12, 2009, 11:33:44 a.m. »
Salutare,

M-am trezit de dimineata si am vazut ca nu mai aveam oglinda  :( din partea stanga.

De fapt ea era, dar fara geam. Geamul zacea pe undeva pe jos, facut zob.

Am fost la politie sa-mi dea dovada si printre altele m-au intrebat daca am casco, evident eu nu am deci trebuie sa cumpar alta.

Se poate oare cumpara doar "geamul", fara sa cumperi toata oglinda? Banuiesc ca este destul de scumpa cu totul.

M-am uitat putin in ETKA si am vazut ca geamul ar fi intre 30-40 EURO (depinzand daca este "convex" sau "aspherical wide angle"), luand ca referinta pretul de la VW Golf Plus. Cred ca la SKODA FABIA ar trebuie sa fie cam la fel.

Insa o fi posibil sa cumpar doar acesta parte?

Maine o sa merg la reprezentanta SKODA sa intreb despre acest lucru.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #7 : Noiembrie 22, 2008, 01:03:02 p.m. »
Eu am fost patit de doua ori, o data vandalism iar a doua oara mi-a agatat-o un meserias. In amandoua datile am schimbat-o frumusel pe CASCO. Prima data nu am decarat vandalismul, luand o dovada de la circulatie.
Land Rover Discovery 3

rox

• Vizitator
« Răspuns #6 : Noiembrie 22, 2008, 11:55:56 a.m. »
Deci...cei de la PBV au insistat ca probabil e vorba despre o "agresiune exterioara" ( pe principiul " oglida de la sine nu se prea strica, sau se defecteaza rar" etc etc etc) si mi-au cerut o constatare de la Politie, constatare pe care n-o am pentru ca nu mi-a trecut prin cap ca ar fi nevoie. Asa ca am sunat si la Brady si le-am explicat ce si cum, mi-au facut o programare pentru 27, ca sa vada despre ce e vorba si eventual sa repare ce e de reparat daca e defectiune a oglinzii sau sa ma duc sa-mi iau constatare de la politie daca e act de vandalism.
Om trai si om vedea, nu-mi inchipuiam ca e atita bataia de cap pentru o chestie minora ( mie mi se pare minora, ma gandesc ca daca o vandaliza cineva o fura cu tot cu suport si nu o lasa acolo....). Momentan am reglat-o cu mina si am indesat niste hartie, bate exact cum trebuie  :P Sper sa nu ploua doar sa mi se inmoaie hartia.  :78:

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #5 : Noiembrie 21, 2008, 01:25:03 p.m. »
Incorect. Are garanţie la orice dealer. Poate să se ducă s-o repare, pe garanţie sau pe casco, la orice dealer din ţară sau din afara ţării, fără a îşi pierde garanţia. Dacă se duce la orice alt service să-şi repare maşina, un service neautorizat de Skoda, îşi pierde garanţia.
Acum ai înţeles ce am vrut să spun?

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #4 : Noiembrie 21, 2008, 09:35:04 a.m. »
Ai garanţie la orice dealer Skoda,....
Doar in cazul in care nu se constata o proasta utilizare sau vandalism,caz in care ai de-a face cu asigurarile daca ai casco.
Practic avaria fiind destul de minora ,mai bine se face in regie proprie.
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #3 : Noiembrie 21, 2008, 09:20:11 a.m. »
poti sa te duci si in ungaria...sau nu. :)) .poate a vrut cineva sa o "imprumute" ?

Offline Lrddth

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 619
  • Petrol Power
« Răspuns #2 : Noiembrie 21, 2008, 12:29:13 a.m. »
Ai garanţie la orice dealer Skoda, deci poţi să te duci şi la Brady şi la Avia şi la PBA fără probleme. Poţi să te duci şi în Ploieşti, dacă doreşti. Îţi recomand să suni la unul din dealerii de mai sus şi să vezi care te programează mai repede. Este foarte posibil să ţi-o repare pe loc sau să-ţi comande altă oglindă sau piesă de care ai avea nevoie. Nu cred că vei fi nevoită să-ţi laşi maşina acolo.

rox

• Vizitator
Oglinda "infundata"
« Răspuns #1 : Noiembrie 20, 2008, 11:35:43 p.m. »
Salut!

Alaltaieri dimineata cind sa plec cu masinuta, am remarcat ca oglinda din stinga era infundata in suport... adica un colt era indesat inauntru si unul iesit in afara, nu se mai misca, nu se mai regleaza, nu mai face nimic, sta asa blocata. Habar n-am ce s-a intimplat, cu 2 zile inainte l-am rugat pe fratele meu sa se duca la spalatorie, si el spune ca n-a remarcat nimic ciudat la intoarcere. Momentan am stabilizat oglinda cu niste hirtie impaturita si indesata in coltul dinspre masina, in asa fel incit sa am vizibilitate cit de cit. La un service " la intimplare" au zis ca e prinsa cu o lama in spate si probabil s-a desprins/rupt aia, si ca nu se baga, poate e cazul de inlocuit,  sa ma duc la garantie la PBV.  :|  La PBV nu prea vreau sa ma duc, ca e aglomerat si dureaaaaaza si am nevoie de masinuta.... Ce sa fac? S-a mai intimplat cuiva? Unde sa ma duc? Heeelp  :044:

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()