Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme Intercooler  (Citit de 12170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
Re: Probleme Intercooler
« Răspuns #4 : Iunie 08, 2009, 11:54:31 p.m. »
Zgomote nu am auzit, dar as zice ca nu mai trage asa de grozav. Nici ulei scurs pe jos nu am vazut, dar asa au zis aia dupa ce au ridicat-o pe rampa la revizie. O sa-mi fac o programare la Brady, sa ma bag pe garantie.
Merci Fabian, ce m-as face fara sfaturile tale?  >:D<

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #3 : Iunie 08, 2009, 11:51:01 p.m. »
daca nu ai remarcat vreo pierdere de putere intercoolerul nu are nimic; curge uleiul pe la imbinari sau/si e dus vreun o-ring
insa daca ei vor sa ti-l schimbe in garantie lasa-i sa o faca ;) :D
daca nu se constata ca asa zisa spartura nu e de la vreun ultra soc incasat in partea de jos dreapta a bumperului, atunci inseamna ca e defect de fabricatie
un intercooler crapat fasaie la greu... ;)
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #2 : Iunie 08, 2009, 11:46:55 p.m. »
La revizie mi s-a constatat ca intercoolerul e spart si se pierde ulei pe-acolo. Intrebari:
- e o chestie care se rezolva pe garantie?
- cat de grava e, mai pot continua sa merg cateva zile, pana ajung la service?
- daca astia nu vor pe garantie, cam cat costa?
Merci.

Offline CristiTM

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
Probleme Intercooler
« Răspuns #1 : Iulie 21, 2007, 10:46:10 p.m. »
Se pare ca plecarea in concediu nu este scutita de probleme, in speta am o problema cu intercoolerul.

Azi am observat ca suportul de plastic prin care este fixat intercoolerul (la motor stanga jos langa/sub vasul pentru lichidul de parbriz) este rupt complet, practic intercoolerul tinandu-se mai degraba in teava de aductiune a aerului catre turbina. Nu am putut sa-mi dau seama daca are si un sprijin in partea inferioara (desi am scos grila din dreptul carligului de remorcare).
Avand in vedere potentiala afectare a bugetului de concediu (daca as cumpara un nou intercooler) intreb:
1) prinderea intercoolerului de caroserie se face direct din corpul acestuia (nu am putut sa vad prea bine) sau se face cu o flansa de plastic distincta de corpul acestuia? De ce intreb? Daca prinderea este cu flansa turnata in corpul intercoolerului atunci probabil va trebui schimbart cu totul.
2) cat costa un intercooler?
3) demontarea lui se face prin partea de jos a aripii (practic pe dedesubtul masinii) sau este necesara demontarea farului din stanga?
Deocamdata intercoolerul se tine foarte bine in conducta de aductiune a aerului ,dar parca nici nu as face 2000-2500 Km cu el asa (si in strainatate pe deasupra).In plus, din ce am putut observa, cred ca se poate fixa cu o platbanda de metal curbata si fixata de sasiu (ceva de genul celei care tinea bobina de inductie la Daciile 1300 (ca pe alea ar trebui sa le stim aproape toti).
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2007, 06:21:24 p.m. de CristiTM »
Skoda Octavia I, 1.9 TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()