In mod normal. Daca parcursul e real. Se schimba turbina pe garantie. Haha, stiu, o sa vina x, y si z si o sa-mi spuna de ce scrie in aia cu garantia.
Da, Escu, faci scrisoare la Porsche Romania... Skoda RO, inca una la Skoda CZ. Este inadmisibil ca la o masina Skoda cu asa putini km sa pice turbina... care o fi Made in Romania...
Moama ce de-a prieteni imi fac si cu postul asta...
Mai lasati-ma cu tampeniile alea cu exploatare proasta, mers subturat si altele de gen. Daca mergeti in Franta si-i spuneti unuia ca s-a stricat masina din cauza de exploatare necorespunzatoare se uita ca la un om nebun... Numai la noi in Romania ne iau toti de prosti si vin cu motive din astea. Volantul bimasic se strica din cauza de mers subturat sau mai stiu eu ce, turbina crapa de prea mult fum ca e motorina proasta si tot asa.
Am prieteni cu masini Skoda cu peste 400 k de km in bord si masina merge bine-mersi si tot cu motorina din asta proasta si exploatare necorespunzatoare.
Maine poimaine o sa inventeze astia un ghid sau o scoala de condus masini Skoda in special. Hai sa fim seriosi.
Moral si de bun simt este sa i se repare omului masina.
Mie la Renault mi-au schimbat piese de 90 de mil. acum 4 ani la o masina care iesise de peste 30k km din garantie la trenul de rulare. Doar pentru faptul ca de fiecare data semnalam la revizii ca troncane, au reparat totul cand chiar nu se mai putea de troncaneala... si asta la Renault si nici nu m-am certat cu nimeni si nici nu am facut panarama.