Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Octavia 2 FL 2.0TDI DSG  (Citit de 10354 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
Re: Skoda Octavia 2 FL 2.0TDI DSG
« Răspuns #2 : Februarie 10, 2009, 06:14:39 p.m. »
Sa o stapanesti sanatos,fara incidente :040: .Poze cat mai curand :D ,da?

Offline Adi.badarau

• Junior
  • *
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 36
    • -Car-Bits: Despre Masini, condus, si lumea auto-
Skoda Octavia 2 FL 2.0TDI DSG
« Răspuns #1 : Februarie 10, 2009, 06:00:20 p.m. »
Recent(acum o saptamana) a sosit minunatia, o superba Skoda O2 cu face-lift, motor diesel de 2l si le piece de'l rezistance: cutie automata DSG cu 6 trepte.
Pana azi am apucat sa fac aproximativ 1000km cu ea si pot spune ca sunt multumit pana-n adancul sulfetului, performantele sunt peste media tarii noastre( in care majoritatea masinilor au sub 100CP), pot spune ca in anumite momente au fost chiar un pic inspaimantatoare, mai ales ca aceasta este prima cutie automata pe care am condus si habar nu aveam cum o sa schimbe ea automat. Din fericire combinatia DSG+ 2.0TDI fac casa buna si nu prea am dat de ceva care sa nu-l pot depasii mult mai repede decat ma-am asteptat.
Consumul nu este ingrijorator in afara orasului masina are un consum mediu pe BC de 7.1 in regim 20%urban-80%extraurban, ceea ce e bine pentru un motor mare, problema mare este intr-un oras pe trafic bara la bara unde am avut si consum mediu pe distante de 5km de 20l/100km.
Concluzie finala masina se merita, motrul desi consuma un pic cam mult i-si face toti banii la capitolul performante iar eu personal nu as schimba sunetul de TDI cu un TDICR niciodata.
Promit ca o sa postez poze cu masina si interiorul cu prima ocazie dupa ce o voi spala si deasemenea o sa scriu un pic si despre dotarile optionale care le mai am pe ea(din pacate tocmai azi a sosit DVD-ul de navigatie asa ca inca nu am apucat sa o testez).

Skoda OctaviaII(face-lift 2008) 2.0TDI DSG- Navigatie,ESP,Scaune si volan sport cu padele pt DSG,etc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()