Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Sfat achizitie  (Citit de 24933 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Re: Sfat achizitie
« Răspuns #2 : Martie 07, 2009, 09:53:07 p.m. »
deci are vreo 150 mii de fapt masina  :047:
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline recrutul

• Doar inscris
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 5
Sfat achizitie
« Răspuns #1 : Martie 07, 2009, 09:35:57 p.m. »
  Salut! In primul rand vreau sa va spun ca nu ma prea pricep la masini, asa ca orice sfat de orice va voi intreba o sa fie foarte util.
  Am gasit o Skoda Fabia din 2003, 1400cmc, benzina, 75cp, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite,servo, aer cond, comp bord, proiectoare, inchidere centralizata, alarma, abs, 73 000km, 4000 euro
  L-am intrebat de caietul de service - nu-l are. Avea talon cu verificare, carte de identitate, declaratie de conformite sau ceva de genul asta si anexa de la cartea de identitate cu stampila de la sectia financiara pentru radiere.
  Luni am programare la Skoda de pe Iuliu Maniu(Bucuresti) pentru un test. As vrea sa stiu mai exact ce trebuie sa vad la acest test si ce trebuie sa intreb.
  Am inteles ca la 75 000 km trebuie efectuata o revizie mare. Cam cat ar costa? Cat ar costa si Casco?

Multumesc anticipat

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()