Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Zgomot aeroterma si inlocuire ei pe garantie!  (Citit de 14637 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline carabetz86

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 203
  • SKODA
Re: Zgomot aeroterma si inlocuire ei pe garantie!
« Răspuns #6 : Aprilie 09, 2009, 02:20:01 p.m. »
Pana la urma trebuie inlocuit aaeroterma? Sau trebuie doar montata o bucsa pentru a nu mai exista jocul care produce acest zgomot?
A inceput sa ma deranjeze si pe mine dar chiar nu stiu ce sa fac, am citit pe forum un post de-al lui D.D.M. care a inlocuit aeroterma si dupaia a intampinat alte probleme :
1. Dimineata,in mers-motorul fiind mai rece, se aude un zgomot dinspre torpedou (parca ar fi o bucata de plastic care trepideaza acolo-se aude atunci cand sunt pe un drum cu denivelari) . Dupa vreo 15-20 minute dispare atunci cand motorul se incalzeste bine.
2. Atunci cand ajung la viteza de 75-80 km/ora si am ventilatorul aerotermei in treapta a 3-a se aude un tiuit de la ventilator, iar cand scad sub 70 km/ora se opreste. Tiuitul respectiv se aude si in mers cand comut scurt de pe 3 pe 4.

Rog pe cei care se confrunta cu aceasta problema sa se implice pentru a putea gasii in comun o rezolvare.
Numai bine
Skoda Fabia II 1.2 HTP

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #5 : Martie 19, 2009, 05:34:09 p.m. »
O experienta vasta cu aceasta problema are danut_marin2006...sper ca va vedea acest post.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline D.D.M.

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 199
  • Auto: 1.2l HTP
« Răspuns #4 : Martie 19, 2009, 02:07:28 p.m. »
Eu am schimbat aeroterma in noiembrie.
1. piesa se aduce in circa 5 zile de la constatare
2 aprox. 4 ore
3 daca este masina in garantie... nu trebuie sa-ti faci griji in priviinta costurilor
Fabia II 1.2 HTP

Offline sb_30_rga

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 41
  • Skodar !!
  • Auto: 1.2 htp (BGZ-70cp)
« Răspuns #3 : Martie 19, 2009, 02:07:02 p.m. »
Sa mai discutat si pe alt forum, este vorba despre aeroterma(ventilator), care are un ax sau niste lagare care au un joc si fac zgomotul acele.Problema stiu ca se rezolva pe garantie, dar ideea era daca sa si dus cineva sa schimbe aeroterma si sa dea mai multe detalii.In cazul "nostru" nu se poate curata sau repara decit cu alta noua, solutia fiind data de Skoda-Auto Cz (fabrica,producator) pentru toti distribuitorii.
Fabia II, 1.2 HTP (BZG), 70 Cp-2008
[IMG]http

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #2 : Martie 19, 2009, 01:19:59 p.m. »
adica ventilatorul? eu l-am dat jos si l-am curatat, fara probleme de atunci... Daca ai garantie nu ai de ce sa iti faci probleme...
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline sb_30_rga

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 41
  • Skodar !!
  • Auto: 1.2 htp (BGZ-70cp)
Zgomot aeroterma si inlocuire ei pe garantie!
« Răspuns #1 : Martie 19, 2009, 12:53:50 p.m. »
Mi-am permis sa deschid acest topic pentru motivul ca este deja cunoscuta problema cu cloncanitul de la aeroterma, dar nu prea am gasit detalii despre inlocuirea ei la reprezentanta.Intrebarile ar fi :
-trebuie comandata din timp?
-timp de lucru ( adica in cit timp se schimba)
-exemple de probleme de care v-ati lovit

Daca am omis ceva va rog sa postati voi!
Multumesc!
Fabia II, 1.2 HTP (BZG), 70 Cp-2008
[IMG]http

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()