Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Scartait ca de caruta  (Citit de 10081 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
Re: Scartait ca de carutza
« Răspuns #9 : Martie 30, 2009, 02:27:29 p.m. »
Am fost de cateva ori si prin Iasi si crede-ma ca nu aveti cele mai rele drumuri din tara(incearca judetele CV si HR),dar daca e cum zic tu,ca ai grija de ea....atunci nu o sa ai atatea probleme cum ti-au zis cei din service

Offline aanda

• Doar inscris
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #8 : Martie 30, 2009, 02:25:02 p.m. »
masina asta nu a vazut in viata ei o bucatica de pamint...doar asfalt....crede-ma ca-s cam obsedat de masina( adica tin mult la ea) si nu as intra pe nici un drum care pare macar dubios...
din pacate...nu stiu insa daca cunosteti drumurile din iasi, unde, tot din pacate, masina a rulat 90% din timp........drumurile de aici pot si asemanate ff usor cu un offroad fata de drumurile din alte parti :(
Octavia 2 ,  1,6 benzina

Offline king@rthur

• Gold member
« Răspuns #7 : Martie 30, 2009, 02:21:25 p.m. »
Acum depinde si cum/pe unde mergi cu masina.....ca daca faci off-road cu ea..... :D ,o sa le dai dreptate;dar daca o folosesti ca si orice alta masina si ai cat de cat grija de ea  :68: ,ar trebui sa vezi service doar la revizii  :082:

Offline aanda

• Doar inscris
« Răspuns #6 : Martie 30, 2009, 02:17:37 p.m. »
Habar nu am daca intra sub incidenta garantie....probabil ca nu (99%)...pt ca am intrebat si au spus ca daca nu e defect de fabricatie nu intra sub incidenta garantiei......si cum cei de la service privat au zis ca sint sanse mai mari sa fie de la o groapa decit defect de fabricatie e clar ca "Dragutii" de la Open Service nu ar fi zis altceva
mai nasol e ca cei de la service nu m-au incurajat prea tare si mi-au spus ca la drumurile de la noi e probabil sa-i vizitez destul de des :(

Octavia 2 ,  1,6 benzina

Offline king@rthur

• Gold member
« Răspuns #5 : Martie 30, 2009, 02:11:25 p.m. »
Dar nu mergea schimbata in garantie(masina este noua din cate am inteles);sau astea nu intra sub incidenta garantiei?Intreb pentru ca ..."doamne fereste",sa stiu in caz ca ajung si eu cu asa ceva prin service.

Offline aanda

• Doar inscris
« Răspuns #4 : Martie 30, 2009, 02:07:28 p.m. »
Nu am luat nici o groapa sanatoasa...
Zgomotul "se auzea" in partea dreapta la roata....dar era un scirtait asa ciudat ca se propaga tot habitaclu ca aproape nu-ti dadeai seama de unde este. Tin sa precizez ca nu conta daca eram in mers sau in miscare....era de ajuns sa misc cit de putin de volan si se auzea... Zic se auzea pt ca am fost la service deja si am schimbat bieleta pt ca eram disperat de zgomot....si fiind masina noua nu puteam suporta...
Sa va zic ce avea......Bucsa din partea de sus de pe bieleta avea una dintre sigurante iesita si toata bucsa se umpluse de praf. Motivul pt care siguranta era iesita pare intra-adevar a fi o groapa...asta daca inlaturam montaj gresit din fabricatie pt ca ( asa cum am zis si in postul initial) zgomotul se auzea de la 3000 km.
Asadar....bieleta schimbata cu totul....140 de lei cu tot cu manopera = problema rezolvata.....dar sint dezamagit pentru ca indiferent de cauza am ajuns prea repede sa bag bani intr-o masina relativ scumpa...
« Ultima Modificare: Martie 30, 2009, 02:10:00 p.m. de aanda »
Octavia 2 ,  1,6 benzina

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #3 : Martie 30, 2009, 01:38:11 p.m. »
Ai luat vreo groapa sanatoasa, borduri, chestii de genul asta? Cand scartaie? cand virezi, cand mergi drept?
Fara sa postezi mai multe informatii nu cred ca te ajuta cineva nici macar aici.

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #2 : Martie 30, 2009, 01:25:28 p.m. »
Unde se aude scartaitul? La roti? La usi? La plasticurile din interior? Mi imi scartaie haionul, dar nu cred ca e de la bieleta...  :D

Offline aanda

• Doar inscris
Scartait ca de caruta
« Răspuns #1 : Martie 30, 2009, 12:18:10 p.m. »
Salut
Am o Octavia 2 din 2008 cu 6800km. De pe la 3000-4000 de km  scirtaie ingrozitor in dreapta fata...parca as merge cu caruta :( . Am fost la reprezentanta(cu alta problema ce-i drept), dar l-am rugat pe nenea de la service cit a mutat masina din parcare pina in service sa-si dea o parere.....si aceasta a fost ca nu aude nimica...in conditiile in care nu poti misca de volan fara sa auzi un zgomot groaznic (dar despre cit de draguti sint oamenii la Open Service Iasi e alta discutie :( ).
Azi am fost la alt service unde mi s-a spus ca trebuie schimbata bieleta pe dreapta fata !!! ...desi au spus si ei ca li se pare ciudat ca la 6000 de km sa trebuiasca asa ceva.
Toata chestie m-ar costa 108 bieleta + 35 manopera.....
Ce parare aveti? E normal la atitea km? Oare rezolva asta problema?

« Ultima Modificare: Martie 30, 2009, 02:33:37 p.m. de K »
Octavia 2 ,  1,6 benzina

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()