Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Portiera zgariata  (Citit de 11748 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
Re: Portiera zgariata
« Răspuns #6 : Aprilie 07, 2009, 09:48:45 a.m. »
...cei care lucreaza in service-uri nu sunt trimisi la training in cehia?
Nu ,nu sunt trimisi deoarece nu este necesar si in plus trebuie sa cunoasca engleza.
Vopsitorii fac doar cursuri de specializare la firma de vopsele (probabil Standox).
Vopsitorii sunt impartiti pe categorii de la 1 la 3 ,plus ucenici.
Posibil ca masina sa fi fost operata doar de un ucenic,problema majora fiind insa CTC-ul final,care se pare ca nu a fost facut.De ce spun ca ucenic?O scursatura se poate intampla si celui mai "the best" vopsitor,insa acolo mai este o usa prost impachetata (cheder lipit),uasa fata gazata si bara fata la fel vopsita peste zgarieturi,deci clar lipsa de experienta.In mod normal orice ucenic este sub tutela unui vopsitor de categoria a I-a,care-l controleaza in tot ce face,lucru care este clar ca nu s-a facut.Regula de baza este ca nu dai cu vopsea pana suprafetele nu sunt pregatite corespunzator.
Inadmisibil este ca s-a inmanat masina in acest hal;in mod normal se cere scuze clientului si este retinuta in service pana la remedierea lucrarii.
Pentru unele nuante,tehnologia  cere vopsire "blendin" ,adica cu pierdere pe elementele alaturate,de aceea a fost afectata si usa spate.
Sa speram ca se remediaza in bune conditiuni.
« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2009, 10:10:18 a.m. de GTI paua »
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline Cip a.k.a d3spinul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, Militari
  • Mesaje postate: 224
  • Take a chill... pill :-)
  • Auto: Fabia1, 1,4 TDI-PD
« Răspuns #5 : Aprilie 07, 2009, 09:04:24 a.m. »
Eu am un prieten care a patit aproximativ la fel si i-a dat in judecata pe cei de la Avia... inca sunt in proces, imediat cum aflu detalii va informez  :082:

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 382
  • Auto: Octavia 2 1.9 TDI
« Răspuns #4 : Aprilie 07, 2009, 02:40:24 a.m. »
  Este incredibil sa auzi asa ceva!!! :046: Nu am cuvinte!!
Skoda Octavia 2 1.9 TDI *Elegance* °2007°

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Aprilie 07, 2009, 12:38:34 a.m. »
Buna Seara,

Sunt nou pe forumul skoda-club pina in prezent [...] si am aflat de skoda club de la un bun prieten care are si clubul black widow.

[...]Cei de la Avia au recunoscut ca este gresala lor si au scris in fisa de constatatare.
Acuma ce imi recomandati sa fac, pentu ca cei de la avia au spus sa duc masina marti adica miine inapoi la ei pentru a remedia bara fata, usa dreapta si bineinteles usa spate care nu avea nimic.

Bine ai venit pe forum ! Si multumesc lui Andrei Mustetea pt recomandare.

In privinta reclamatiei tale, te vei intoarce la Avia care - suportand cheltuielile de reparatie - iti vor reface lucrarea !
Nu este prima data cand se intampla asa ceva, si toate s-au rezolvat la fel pana acum, cu putina intelegere din partea clientului.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dezamagit_de_mobel

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #2 : Aprilie 07, 2009, 12:24:26 a.m. »
oare cum reusesc oamenii care lucreaza la reprezentantele skoda asemenea performante?

intrebare ptr cei care lucreaza la skoda : cei care lucreaza in service-uri nu sunt trimisi la training in cehia?

cum pot face reparatii in halul asta?
Skoda Octavia 1.6 , 102 CP " reparata " de Mobel

Offline mircea_iosub

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 5
Portiera zgariata
« Răspuns #1 : Aprilie 06, 2009, 11:38:24 p.m. »
Buna Seara,

Sper ca sa replay-ul meu sa nu fie off topic.
Sunt nou pe forumul skoda-club pina in prezent am fost membru in VW forum si am aflat de skoda club de la un bun prieten care are si clubul black widow.

Am o mare problema, sunt detinator a o skoda O2 din 2008, si am avut 2 mici probleme.
1. Am gasit zgariata usa dreapta fata + maner, si bara fata sparta + proiector ciupit.
Am fost cu masina la casco unde sa facut dosarul de dauna, dupa aceea am fost la reprezentanta Avia Motors de unde am cumparat masina, si mare prostie am facut, pentru ca toata lumea a recomandat Brady ca service dar am zis ca sa o duc de unde am cumparat-o pentru ca personalul de la vanzari este super de treaba nu ca totii.......... nepriceputii de la service.
Am lasat masina in service pentru repararea elementelor, si dupa 3 zile am fost sunat ca sa imi comunice ca masina este gata dar sunt mici probleme. Adica din gresala sa scurs vopsea pe usa din spate care nu avea nimic si pe usa din fata bineinteles care este gazata + chederul de pe usa din fata este lipit de vopsea pentru ca nu a fost dat jos. Bara fata este vopsita prost si zgariata, si pare a avea chit pe ea, deasemena lacul este coaja de portocala, proiectorul din stanga are un luft cam de 1 cm.
Cei de la Avia au recunoscut ca este gresala lor si au scris in fisa de constatatare.

Acuma ce imi recomandati sa fac, pentu ca cei de la avia au spus sa duc masina marti adica miine inapoi la ei pentru a remedia bara fata, usa dreapta si bineinteles usa spate care nu avea nimic.

Te rog sa iti treci in semnatura datele masinii: model, motorizare, an fabricatie, etc. Multumesc !
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2009, 11:44:35 p.m. de Ioan »
Skoda Octavia 1.9 TDI Elegance 2008.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()