Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Tempomatul saracului  (Citit de 18416 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline florin

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 704
Re: Tempomatul saracului
« Răspuns #3 : Mai 02, 2009, 03:35:55 p.m. »
ai FSI, nu se intampla nimic :) placerea de a conduce fara a-ti face probleme cu turatiile
"If your pictures aren't good enough, you're not close enough.”  - Robert Capa
Skoda Octavia 2 Combi 2.0 FSI 4*4

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
Re: Tempomatul saracului
« Răspuns #2 : Mai 02, 2009, 03:21:14 p.m. »
Intrebarea mea este daca se poate intampla ceva nasol la acest tip de mers

poti adormi.

serios, nu are ce sa se intample.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
Tempomatul saracului
« Răspuns #1 : Mai 02, 2009, 03:16:48 p.m. »
Cand ma duc pe la tara am vreo 2km plini de gropi ..mai mult de a 2-a nu ii dai. Sa mergi mai tare p'acolo e pacat de masina. Ultimele dati cand am trecut p'acolo, am bagat a 3-a si am luat piciorul de pe acceleratie si masina statea singura la 900-1000rpm (20km/h), fara sa tremure ...placerea condusului la maxim ..se onduia pe gropi .. chiar a fost relaxant. Varianta cealalta de condus insemna sa schimb 2-3-2-3-2-3..accelerari ..frane ..
Intrebarea mea este daca se poate intampla ceva nasol la acest tip de mers, adica maxim 1000rpm, tinand cont ca motorul abia se auzea, nu tremura .. nu facea nimic..si isi mai tinea si instantul intre 4-5%.
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()