Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: jante dezechilibrate/strambe/deformate  (Citit de 16282 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
Re: jante dezechilibrate/strambe/deformate
« Răspuns #3 : Mai 24, 2009, 09:02:57 a.m. »
Eu unul nu le-am ruluit niciodata... chiar daca unele dintre ele sunt vizibil deformate!
Le-am echilibrat frumos cand am schimbat anvelopele si... cam atat!
Jentile de aliaj am inteles ca trebuiesc incalzite cu autogenul pentru a putea fi ruluite.
Probabil pe criza asta... meseriasul acela vroia sa mai faca si el un ban de la CRISTI!!!!
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Re: jante dezechilibrate/strambe/deformate
« Răspuns #2 : Mai 24, 2009, 01:05:19 a.m. »
janta deformata se ROLUIESTE
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline C R I S T I

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 247
  • Auto: 2,5 TDI
jante dezechilibrate/strambe/deformate
« Răspuns #1 : Mai 24, 2009, 12:35:21 a.m. »
Am fost ieri pana la AutoSoft sa-mi bag azot in cauciucuri si am zis sa fac un echilibrat la roti....

Am avut neplacuta surpriza sa-mi zica nenea ala care imi facea lucrarea ca am toate jantele deformate si ca nu are rost sa puna plumbi pe ele pt ca nu rezolv mare lucru, ca trebuie sa le "repare".... mi-a dat un cost total de 320 lei pt toate 4 jantele.  :047:

Habar nu am cum se repara o janta deformata... Aveti idee in ce consta lucrarea si daca e bine sa o fac???

Sant confuz total de situatie!  :-?

P.S. masina merge perfect, nu trage stanga-dreapta, am cauciucuri, placute si discuri noi iar la Brady nu au gasit nimic stricat la articulatie.  :039:
« Ultima Modificare: Mai 24, 2009, 12:37:25 a.m. de C R I S T I »
Skoda Superb 2,5 TDI - grila&pleoape Matting Tuning, eleron&ornamente Milotec, SMD light tuning.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()