Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Scurgeri ulei  (Citit de 24611 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
Re: Scurgeri ulei
« Răspuns #4 : Iulie 01, 2009, 03:17:47 p.m. »
Spala grosier cu motorina si pe urma du-l la o spalatorie sa dea cu solutie si jet sub presiune . Succese !
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline PCR

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #3 : Iulie 01, 2009, 01:12:23 p.m. »
Am primit pretul de la reprezentanta pt. capac culbutori = 635 RON.
Mi s-a parut mult si am cautat la dezmembrari si am gasit unul la 100 RON pe care l-am si cumparat, as vrea sa-l curat/spal si nu stiu cu ce solutie.
E bine cu motorina/benzina in loc de altceva ???
Stie cineva un mecanic bun in CTA.....nu as vrea sa ma mai duc la reprezentanta?
multumesc
Opel Insignia Sports Tourer MY2010 2.0 CDTI 160 CP AT6
EX:O 2 combi , 2006,  4x4 1.9 TDI PD 105 CP, BKC ,optic RS, Pegasus 17", folie spate 20% SUNTEK, folie fata 70% LLUMAR, tempomat, PDG

Offline PCR

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #2 : Iunie 29, 2009, 01:15:33 p.m. »
Azi am facut schimbul de ulei si am constatat ca scurgerile de ulei persista. :(
Cumva capacul care este lipit fiind desfacut si repus s-a "deranjat" pt. ca tot pe acolo este murdar si in scut sunt urme 10-20 ml.
Urmatorul pas o sa schimb capacul de chiulasa.
O sa mai pot folosi garnitura prospat inlocuita???
Astept pretul de la dealerul Skoda.
EX:O 2 combi , 2006,  4x4 1.9 TDI PD 105 CP, BKC ,optic RS, Pegasus 17", folie spate 20% SUNTEK, folie fata 70% LLUMAR, tempomat, PDG

Offline PCR

• Membru de baza
  • **
Scurgeri ulei
« Răspuns #1 : Iunie 25, 2009, 01:38:25 p.m. »
Inainte sa o cumpar am dus-o la mecanic sa se uite la ea si mi-a spus ca sunt scurgeri la garnitura capac chiulasa, turbo, intercooler.
Cand am schimbat uleiul la cuplajul HALDEX am rugat mecanicul de la reprez SKODA sa-si dea cu parerea cu privire la scurgeri, dupa investigatii SCURGERi GARNITURA CAPAC CHIULASA. ok Asta s-a intamplat acum 11 luni. Precizez ca intre schimbul de la 75000 si 88000 cat are acum , am completat cu aprox. 1200 ml. Datorita scurgerilor si regimului de functionare normal.
Intre timp am comandat la SKODA garnitura (78.10 ron) si am fost la montaj.
1. A schimbat garnitura.
2. Am descoperit ca capacul este lipit in urma unei fisurari. este lipit cu ceva de genul poxipol care sa cementat pe el.....nu curge pe acolo.
3. A dat scutul jos, murdar de ulei si pe burta maisna.
4. Spalat scut, spalat motor pe dedesupt.
5. Montat la loc.

Trebuie sa revin acum cam in 2-3 sapt. pt. a analiza daca au aparut urme de ulei in alte parti....rpin eliminare sper sa rezol problema.....daca nu s-a rezolvat deja  #:-S sper.

Au fost amabili. m-au chemat sa-mi arate ce este acolo si pretul cu totul nu a fost mult 160 RON (3 ore am stat la service).

S-a mai lovit cineva de aceste probleme legate de scurgeri de ulei ????

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()