Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Poveste de groaza .....tipic romaneasca  (Citit de 33975 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
Re: Poveste de groaza .....tipic romaneasca
« Răspuns #12 : August 07, 2009, 02:10:19 p.m. »
Lasati-o mai moale cu procesele si cu castigatul acestora in Romania, eu sunt patit foarte rau, am pierdut un proces cap-coada, impotriva Politiei Romane, fara ca macar sa ne judecam, au venit cu fals in instanta, judecatorii mana in mana cu ei etc ... astept termen la CEDO ... i-as lasa in pace, dar totusi 21.000 euro sunt ceva bani ...

Referitor la masinile second-hand vandute de reprezentante : MARE ATENTIE ! Stiu din surse absolut sigure ca aduc masini de afara, rupte, si le repara aici si le revand, si zic ca sunt luate prin programul Buy-Back !

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #11 : August 07, 2009, 01:41:01 p.m. »
intr-o cauza penala nu ai ce sa pierzi pentru ca esti doar un biet prejudiciat; problema e ca trebuie sa ai probe ca sa se ajunga la inculpare
inveti minte in schimb gunoaiele romaniei

da, pot fi mai vechi "sticlele" la fel cum si piesele de schimb noi pot fi de anul trecut stand prin cine stie ce depozite
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline slr

• Doar inscris
  • Locaţia: -
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: OCTAVIA TOUR 1.9 TDI
« Răspuns #10 : August 07, 2009, 01:34:51 p.m. »
Am ales varianta cu recuperatul banilor pt ca mi-a fost teama de un proces lung si anevoios , care poate ca il pierdeam ....isi pot permite sa plateasca o firma de avocatura buna  :( :( .
Nu primisem de la ei declaratie de conformitate .... totusi poate aveam cistig . Oricum vicii ascunse la vinzare  au fost si le puteam demonstra la o expertiza tehnica insa trebuia anuntat producatorul Skoda si la fel , dura ceva timp .
Daca aveam ceva acte ii dadeam in judecata si imi luam de pe ei Touareg nou !!!!
Legislatia UE prevede ca o masina sub 6 luni de la inmatriculare si sub 10000 km este considerata tot masina noua !!!! 
Din pacate masina e din nou la vinzare pe site-ul Avia si pe autovit.ro , cea neagra la 16470 km , 10850 euro .... =(( .

Dupa ce am recuperat banii , mi-am luat o alta Octavia Tour 1.9 TDI , de la un alt dealer ( nu din Bucuresti ) - noua de data asta . Dar si aici am ceva dubii ( sper sa nu par nebun, dar dupa patania mea , merita sa intreb  ) : am parbirzul fata si luneta cu 08 - adica anul de fabricatie , toate celelalte geamuri laterale sint cu 09 . ( sper ca acela e anul , asa stiu ) . Ati mai vazut astfel de cazuri cu geamuri din ani diferiti la o masina noua ????.
Masina e produsa in luna iunie 2009 .

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #9 : August 07, 2009, 01:11:02 p.m. »
da-i in penal pentru inselaciune daca in contractul de v-c scrie ca masina nu a fost lovita iar cazul e beton si merge fara sa-ti bati tu capul
Ar fi bine sa fie scris si in contractul de vanzare cumparare. Mi-e teama ca cei de la reprezentanta au declarat doar verbal:
Am cerut expres consilierului de vinzari de la Avia sa verifice masina sa imi spuna daca a fost sau nu lovita . Mi s-a raspuns ca nu , masina nu are nici o interventie pe ea , nici macar prima revizie .  Am cumparat masina (in luna aprilie) .

Daca nu-s acte, vor scapa si de data asta.
« Ultima Modificare: August 07, 2009, 01:13:16 p.m. de Stef13 »

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #8 : August 07, 2009, 01:07:47 p.m. »
FABIAn RuSu : corect si complet este : Romania , te iubim , ca(ci) ca tine nu gasim !
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #7 : August 07, 2009, 12:41:17 p.m. »
ROMANIA te iubim
da-i in penal pentru inselaciune daca in contractul de v-c scrie ca masina nu a fost lovita iar cazul e beton si merge fara sa-ti bati tu capul
gunoaiele de genul asta merita sa o incaseze
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #6 : August 07, 2009, 12:25:21 p.m. »

Oare in Germania la reprezentantele auto se intimpla astfel de lucruri ????? .....eu nu cred .

In Germania e mai rau. Atitudinea fata de client este de tot rahatul, mai rau ca la noi. Am fost la 5 reprezentante audi si toti s-au purtat deplorabil.
Si la fel cum ai patit tu la avia, la una din reprezentantele audi au incercat sa imi spuna ca nu s-au facut interventii la caroserie la o masina de un an, cand se vedea clara diferenta de culoare. Dupa ce i-am scuturat bine au recunoscut ca fusese revopsita partea fata...

Oricum, ma bucur pt. tine ca ti-ai recuperat banii pe masina si te felicit.
Pacat de timpul pierdut si nervii tai.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline sarbocul

• Gold member
  • Mesaje postate: 613
« Răspuns #5 : August 07, 2009, 12:19:13 p.m. »
 :016: incredibil !
Skoda Fabia 1 , Elite
Skoda O 2 face-lift , 1,9 TDI

Offline Uncas

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 30
  • Auto: 1.2 HTP / 60CP.
« Răspuns #4 : August 07, 2009, 12:10:44 p.m. »
Servus

Intr-adevar, este  poveste de groaza...ce pot sa spun...cred ca pana la urma ai avut si putin noroc... pentru ca ai recuperat banii.

Este evidenta( de fapt este strigator la cer de evidenta) vina celor de la Avia.
Sper, ca poate aude cineva din conducere si ia masuri... ca pe viitor astfel de probleme sa nu se mai repete.

O masina noua este ...totusi o masina noua! /:)
« Ultima Modificare: August 07, 2009, 10:05:14 p.m. de Uncas »
Skoda Fabia II    2009

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #3 : August 07, 2009, 12:09:29 p.m. »
Sir, patania ta nu cred ca are legatura cu Octavia Tour sau diesel s.a.m.d., ci cu oamenii care fac asemenea fapte. Nu vreau sa incriminez global o firma sau alta, dar inevitabil impresia proasta se reflecta si asupra firmei.

Imi aduc aminte si eu de aventurile mele cu Avia. Apoi m-am saturat de Brady. De Porsche m-am ferit de la inceput.

Ce sa spun!? Revoltator cum se mai incearca sa se dea tunuri pe seama oamenilor de buna credinta, care sunt luati drept fraieri. Bine ca ai aflat relativ repede si ai putut sa iti recuperezi banii.

Parerea mea este ca merita sa ii reclami la toate nivelurile (Porsche si Skoda de la mama lor, Oficiul pentru Protectia Consumatorilor) si chiar prin reclama negativa, pentru ca suntem in Uniunea Europeana si nu mai sunt tolerabile asemenea practici.

Eu tot mai astept ziua cand sper sa vad in jurul meu un comert corect si civilizat, scapat de afacerisiti verosi pusi numai pe imbogatire cu orice pret, adica furt.

Multumim pentru mesajul tau avertisment.
« Ultima Modificare: August 07, 2009, 12:13:51 p.m. de Daniel »
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #2 : August 07, 2009, 11:54:14 a.m. »
Trist, dar adevarat! Uite ca in fiecare zi ne minunam continuu de surprizele ce ni le ofera dealerii si nu numai.
Eu i-as da in judecata ptr inselaciune, sa-mi plateasca nervii si stresul prin care am trecut. Nu merita sa scape asa usor, adica doar sa-ti returneze banii.
Este inadmisibil! Succes!

Offline slr

• Doar inscris
  • Locaţia: -
  • Mesaje postate: 9
  • Auto: OCTAVIA TOUR 1.9 TDI
Poveste de groaza .....tipic romaneasca
« Răspuns #1 : August 07, 2009, 11:46:25 a.m. »

Salut
sint nou inscris pe forum si as vrea sa va povestesc ce am patit . Am apreciat intotdeauna Skoda Octavia si dupa nenumarate eforturi financiare am decis sa imi cumpar una . Ok , am mers la reprezentata , mi-am facut calcule ....
Dar .....( asa e cind isi baga dracul coada )  am gasit o oferta de la Avia Motors Bucuresti pt o Skoda Octavia Tour 1.9 TDI din oct.2008 la 10800 euro si 11 500 km ( culoare negru , seria caroseriei TMBDS41U888876512.)   Mi s-a parut buna oferta , mai ales ca ofereau si garantie la o masina rulata .
Am cerut expres consilierului de vinzari de la Avia sa verifice masina sa imi spuna daca a fost sau nu lovita . Mi s-a raspuns ca nu , masina nu are nici o interventie pe ea , nici macar prima revizie .  Am cumparat masina (in luna aprilie) .
Toate bune si frumoase pina cind in urma cu 3 saptamini mi s-a exfoliat vopseaua pe bara din spate .
Am zis ca nu se poate asa ceva .....
Am fost la reprezentata Skoda din alta localitate sa cer explicatii pt ca masina este in garantie . La o analiza atenta a masinii cei de la reprezentata mi-au spus ca masina a fost lovita si schimbat pe ea : praguri , luneta , portbagajul cu totul , axa de pe spate !!!! Ce sa mai ...jumatate de masina . ( plus ca aparuse rugina in ea sub mocheta , in portbagaj )
I-am sunat pe cei de la Avia sa le cer explicatii : in prima faza au zis ca parbrizul si aripa dreapta fata au fost schimbate ( au incercat sa-mi distraga atentia in alta parte ) . Am facut scandal , le-am spus ca sint la o reprezentata Skoda si ca nu au cum sa ma minta si ca nu mi se ofera garantie deoarece masina a fost lovita si nu a fost reparata in reprezentata Skoda . Mai mult , nu aparea nici o reparatie in programele lor .
Cei de la Avia Motors mi-au zis ca in programele  Skoda  ( de garantii si reparatii ) numai in Romania nu pot vedea de la un dealer la altul interventiile pe masini pe motiv ca ''sa nu isi fure clientii un dealer de la altul '' - tipic romanesc .

Ok , in cele din urma , cind le-am spus ca voi urma procedurile legale in vigoare ( sa ii dau in judecata pt inselaciune  ) si ca voi anunta producatorul Skoda au recunoscut ca masina a fost lovita....... si reparata de Porche Romania ( chiar de importator !!! ) si repusa in circulatie ,  dar ca ei nu au stiut si ca mi-o repara ( vopsesc ) gratis .

Am aflat ulterior ca reparatia costase peste 40 000 ron ( peste 70% din val. masinii ) si normal ( cum se intimpla in UE ) masina ar fi trebuit radiata din circulatie.

Dupa discutii telefonice incendiare , mi-am cerut banii inapoi ( initial imi propusesera masina noua + diferenta ) . Au acceptat sa imi returneze banii ceea ce s-a si intimplat si le-am vindut eu masina inapoi :o) .
Nu stiu acum cine este vinovat : Avia ca a stiut si a ascuns faptul ca masina este lovita ( dar ce evaluare tehnica au facut ei asa cum se lauda pe site la divizia lor de weltauto ?!?!?) sau Porche Romania care ascunde astfel de lucruri ...........
Oare in Germania la reprezentantele auto se intimpla astfel de lucruri ????? .....eu nu cred .
Astept parerile voastre despre patania mea .......( o sa revin si cu poze ale masinii ) .

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]