Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: loc extinctor si cum scot pata creata de odorizant  (Citit de 7281 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline carabetz86

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 203
  • SKODA
Re: loc extinctor si cum scot pata creata de odorizant
« Răspuns #4 : August 14, 2009, 06:47:01 p.m. »
In legatura cu extinctorul se gaseste un suport special si il poti pune sub scaunul de la sofer e in catalogul de accesorii bradytrade.ro/produse-servicii/modele-Skoda-Brady/noua-fabia/downloads.html]http://www.bradytrade.ro/produse-servicii/modele-Skoda-Brady/noua-fabia/downloads.html[/url] la pagina 25.
Eu mi-am cumparat buzunarele laterale din portbagaj si cosuletul acela de plastic si nu mai am nevoie de altceva deoarece am reusit sa ordonez totul.
« Ultima Modificare: August 15, 2009, 07:17:58 a.m. de M i c u t z u »
Skoda Fabia II 1.2 HTP

Offline Cip a.k.a d3spinul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, Militari
  • Mesaje postate: 224
  • Take a chill... pill :-)
  • Auto: Fabia1, 1,4 TDI-PD
« Răspuns #3 : August 14, 2009, 05:57:37 p.m. »
La fabia 1 ,roata de rezerva e inconjurata de scartaietore (nu stiu denumirea exacta sau din dex, chestie de culoare alba in care sunt impachetate chestiile fragile: monitoare, televizoare etc) eu am taiat-o in asa fel incat a intrat extintorul.

Referitor la pata, nu pot sa ti spun decat sa ai ff mare grija pentru ca eu am uitat masina in soare la serviciu, mi-a plesnit chestia aia si mi-a facut un santulet de toata frumusetea... acum sunt nevoit sa schimb piesa cu totul...

Bafta :082:

Offline Clodius

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti / Craiova
  • Mesaje postate: 409
  • Auto: Octavia 2 1.9TDI BJB
« Răspuns #2 : August 14, 2009, 05:48:54 p.m. »
Foarte greu sa scoti pata de parfum, poti incerca niste detergent cu apa calduta, dar important este s-o faci cat mai curand.

Eu la Ibiza am luat un cosulet de plastic in care tin toate prostiile: extinctor, trusa, samd
Ofer servicii pt RNS 510 (montare, instalare firmware, activare Video In Motion, instalare harti), diagnoza si activari VCDS etc.

Offline Dann_b

• Doar inscris
  • Locaţia: Blaj
  • Mesaje postate: 2
  • Auto: 1.2 HTP
loc extinctor si cum scot pata creata de odorizant
« Răspuns #1 : August 14, 2009, 02:42:11 p.m. »
Sunt nou pe forum. Azi m-am inscris si am vazut ca se discuta cam de toate. As avea si eu cateva intrebari. Am o skoda fabia model nou motor 1.2 HTP. In primul rand vreau sa intreb de extinctor care nu are un loc al lui acolo in bortbagaj si asa urat imi suna in spate. Stiti voi un loc unde sa-l pun? Si mai am o intrebare. Zilele trecute mi-am scapat pe bord niste odorizand parfum si mi-am patat bordul. :( E model dinala cu cilindru pe mijloc. Cum pot sa scot pata de pe bord ca se cam vede si nu-mi place deloc. Va multumesc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()